Şimdi Ara

Kompozit Zırh Hakkında Bilgi Lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar üniversite için araştırma yapıyorum "TANKLAR İÇİN KOMPOZİT" ZIRH konusunu araştıracağım.(araştırmalarım sürüyor)

aranızda bilgisi olan varmıdır
    hammade ve fabrika içi işlemler cıkıs hangi makinalarda nasıl üretildiği ayrıca tanka nasıl giydirilme yapıldığı hakkında detaylarıyla veya elinizde ne varsa bilgi verirmisiniz....ARKADASLAR GELEN YORUMLAR ÜSTÜNE RESİMLERİ EKLEME İHTİYACI DUYDUM.
    RESİMDE ÖRNEK OLARAK BALATA VERİLMİŞ BENİM BUNUN TANK İÇİN KOMPOZİT ZIRH VERSİYONUNA İHTAYACIM VAR KISACA  Kompozit Zırh Hakkında Bilgi Lazım ?
     Kompozit Zırh Hakkında Bilgi Lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyst -- 21 Ekim 2016; 14:57:23 >

• cia bu konuyu takibe aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm makine müh. mi?

• Eminim araştırmak içindir.

• Bölüm metalurji mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kün Togdı

Bölüm metalurji mi

Makina bölümü. Yönlendirilmiş çalışma dersi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bölüm makine müh. mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

cia bu konuyu takibe aldı

okadar umutsuzmu diyon la :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Konu

Eminim araştırmak içindir.

ne yapcamla baska merak etmeyin ingiliz ajanı değilim :) yönlendirilmiş çalışma dersi için lazım
  • Karbon gibi üretilir.

• keşke kask ve çelik yelekleri yapsaydın. tank sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

keşke kask ve çelik yelekleri yapsaydın. tank sıkıntı

tankları ayrı bir seviyorum valla ne yalan söyleyeyim bulurum demiştim ama TR de henüz Altay tankında deneniyor net bilgiler cok az ne yapıcam bilmiyorum aralık ayında finallere kadar vaktim var(URAL)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Karbon gibi üretilir.

nasıl yani ? karbon gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyst

quote:

Bölüm metalurji mi

Kompozit zırh üretimi tamam da giydirilmesi olayını biraz zor bulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bölüm metalurji mi

Kompozit zırh üretimi tamam da giydirilmesi olayını biraz zor bulursun

ya ne bulursam artık sadece tanklar için üretildiğini bilsem kesin olarak olarak oda gene biraz yeter
  • quote:

quote:

tankları ayrı bir seviyorum valla ne yalan söyleyeyim bulurum demiştim ama TR de henüz Altay tankında deneniyor net bilgiler cok az ne yapıcam bilmiyorum aralık ayında finallere kadar vaktim var(URAL)

valla türkiyede bunlar hakkında bilgi alman biraz sıkıntı. adam düşünür niye vereyim lan diye
  • ben senin yerinde olsam bu iş için ilk önce yabancı firmalara mail atardım. öğrenci olduğunu bir şekilde kanıtla ve araştırman için ön bilgiye ihtiyacın olduğunu söyle. Bu şekilde bulma şansın Türkiye de bulma şansından daha çok. Baktın olmuyor, git Türkiye de nerede yapılıyorsa. Götür belgelerini de böyleyken böyle. İhtiyacım var araştırma yapıyorum lisans okuyorum vs. derdini anlat belki yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

ben senin yerinde olsam bu iş için ilk önce yabancı firmalara mail atardım. öğrenci olduğunu bir şekilde kanıtla ve araştırman için ön bilgiye ihtiyacın olduğunu söyle. Bu şekilde bulma şansın Türkiye de bulma şansından daha çok. Baktın olmuyor, git Türkiye de nerede yapılıyorsa. Götür belgelerini de böyleyken böyle. İhtiyacım var araştırma yapıyorum lisans okuyorum vs. derdini anlat belki yardımcı olurlar.

artık son çare böyle yapcaz galiba
  • quote:

quote:

quote:

valla türkiyede bunlar hakkında bilgi alman biraz sıkıntı. adam düşünür niye vereyim lan diye

yaptık bir hata
  • ben firma yetkilisi olsam terör örgütü mensubu olduğunu üniversite içinde çeşitli kollektif adı altındaki öğrenci cephelerine üye olduğunu ve ZPT tank gibi taşıtların imhasına katkıda bulunmak için bu tür bilgileri istediğini düşünür seni TEM birimlerine teslim ederdim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.