Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için av tüfeği hangisi olmalı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar kendime bir av tüfeği alıcam fakat karar veremedi. Ben domuz karatavuk bıldırcın keklil televizyon tahtalı tavşan genelde bu avlara gidiyorum aile büyükleri ile fakat kararsız kaldın tüfek seçiminde kararsız kaldım önerileriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WWW.avtufegi.net 'ten bakabilirsiniz.
  • Kardeşim av tüfeği seçimi yapıyorken tüfeğin seni yıllar boyunca tatmin etmesi gerekir.Dersenki ben av yapmaya
    yeni başladım,o kadar iyi birşeye gerek yok sakın öyle düşünme ! Alcağın tüfeğe alışıp bol bol av yaparsan o tüfekte uzmanlaşırsın ve nerde nasıl ateş edeceğini çok iyi yaparsın.Gelelim tüfek seçimine Huğludan başkası yalan.Huğlunun otomatikleri,otomatiklerin kinetiklileri,huğlunun pozeleri harikadır.Bana sorarsan 71 namlu Huğlu 103-fe şahane tüfektir.Tam çakmak araştırırsan bayağı açıklama yorum vb türde çok şey bulursun.Bu poze seni uzun yıllar idare eder.Eğer otomatik istiyorsan Huğlu nitro beastı tercih etmeni öneririm.Bu kadar.

Not:Burada reklam yapmak hiç içimden geçmedi.Kendi tecrübelerimi yazdım.Saygılar.
  • bende huğlu 104 a mc süperpoze modelini beğendim onu arastırıyorum tesekkürler yarumlar için :D
  • Valla süperpoE diye gittim Ata arms neo 12 otomatik tüfeği aldım çok hoşuma gitti kullandım arkadaşlarda baktı onlarda begendı işallahbyüzümğz kara çıkmaz kullananlarda konuştum onlarda çok memnun

• Banada hayırlı olsun demek düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslkerf3 -- 15 Ocak 2014; 11:19:08 >
  • tesekkürler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk tüfek için tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayirli Olsun yeni baslayanlar icin otomatik tufek superpozeden daha iyidir. Zaten zamanla superpozeye gecersiniz.
  • tesekkürler benimde niyetimde o yonde :)
  • bende TORUN markaSUPERPOZE
    alacam..enjektörlü 600tl civarı..TORUN kullanan varmı
  • Hocam Celik kasa Torun superpoze cok iyidir 600 tl ye bulursan kacirma derim biz 750 tl ye temin edebiliriz.
     Yeni başlayanlar için av tüfeği hangisi olmalı??
  • gecenlerde bı muhabbete denk geldım doğruluğu nedır bılmıyorum fakat sole soylendı swıtwesson torunla anlaşma yapıp tufek yaptırmaya baslamıs amerıka ve yurt dısında da bu tufeklerı satısa baslamıslar.sağlamlık olarak cok ıyı bısey dıyemem fakat gösterişli ve işlemeli tüfeklerini gördüm
  • https://youtu.be/LUbJ5_DdyL4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.