Şimdi Ara

Komsu sikayetci olmus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yan daireden çok rahatsızım. Söyledik de "Nasıl ses geliyor size" diyor. Aynen devam ediyor. Biraz empati yapmak lazım. Ciddi şikayete binecek olay sonunda defolup gitselerdi bu sene keşke.
  • Senin ona veya onun sana vereceğin tepkiyi bilemezsin. Polis gelmesi daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Param olsa 1 dk durmam ama para yok mecbur çekiyoruz

• Prestor kullanıcısına yanıt
    İnsanlar kimseye güvenmiyor artık ülkede yaşananların da etkisi var. Tam tersi bizim apartmana taşınan yeni evli çift de kimseyle konuşmuyor selam bile vermediler yıllardır. Apartmanı silmeye gelen bir görevli kadın var kapıyı açıp su bile vermiyorlar.

Polise şikayet etmeleri aslında mantıksız da değil. Neticede sizi de tanımıyorlar. Kapınıza gelip sizi uyarsa iş belki tartışmaya binecek silahınızı çekip vuracaksınız herkesi kimse bilemez. Kaldı ki böyle örnekler çok var yaşandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 5 Ağustos 2019; 0:8:36 >
  • Ses yalıtım süngeri düşünün hocam.

Bizim üstteki de gece yarısı temizlik yapıyor kaç kere uyardık nafile. Kavga da etmek istemiyorum. Şu son 2 haftadır biraz duruldu'lar bende kapıları sert vurunca.

Ankara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 5 Ağustos 2019; 10:48:19 >
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    Niye bunu bir marifetmiş gibi yazıyorsunuz ki, üstelik çıt diyebilen yok diye kendini haklıymış gibi gösteriyorsun, yüksek sesle müzik dinlemek, gürültü patırtı yapıp insanları rahatsız etmek doğru bir davranış olmadığı gibi saygısızlık görgüsüzlüktür, insanlar özgürdür ancak insalara rahatsızlık vermeyecek, saygısızlık etmeyecek kadar özgürdür.

Özellikle gece erken uyuyup sabah erken kalkıp işe giden, ekmeğini çalışarak kazanan insanlar var, bunun yanında bebeği hastası yaşlısı olan insalarda var, illa yüksek sesle müzik dinlemek isteniyorsa alternatif olarak kulaklılarda var.

Gürültü yapıp insalara rahatsız veren birilerinin sığırlığını illa yüzüne vurmaya gerek yoktur, komşularınızın size tolerans göstermesi, alttan alması onlara saygısızlık değil saygı göstermenizi gerektirir, evinde silah taşıyan, en ufak bir şeye tahammülü olmayan bir komşu da olabilirdi bu, sonuç ne olur aadamın kafası atar çeker silahını gürültü yapanı da yakar kendisini de yakar, böyle tahammülsüz insalarda var, bu yüzden iyi komşunun kıymeti bilinmeli ona göre davranılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Bilmiyorum hiç yaşadınız mı ama demek ki yaşamadınız, kat arası ses yalıtımı kötüyse sesi 1'e getirip açsanız bile gecenin sessizliğinde o ses yukarıya vurur. O yüzden kulaklık kullanabilirsiniz sesi kısık açmak yerine. Ben de üst kattakilerden çok muzdaribim oradan biliyorum, gece yarısı üst katta masanın üstünde titreşen telefonun sesini duyup uykudan uyandığım oldu kaç kere. Uyardım, adam da senin gibi diyor ki, ses geliyor mu gerçekten. Dedim üç gündür telefonunuz tam şu saatte çalıyor, doğru vallahi dedi, şimdi dikkat ediyorlar.
    Seni senin o güzel uyku keyfin bozulmasın diye adam işini gücünü bırakıp telefonu mu kapatsın? Beğenmiyorsan git güzel bi ev al. Senin gibi adamlar aynı otobüse binip ya bu ne kalabalık diye millete laf atan tipler. Babadan oğula nesilsiniz hepiniz

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oooo beyefendinin uykusu bölünüyor evde müzik dinlemeyelim telefonu titreşim moduna bile almayalım alarm kurmayalım, beğenmiyorsan git güzel ev al, fakir gibi harabede yaşa bi de triplere gir, hadi abicim gel 5 lira veryim de git marketten çikolata al, olum bi de herşeyi geçtim o naısl bi ev lan titreşim sesi diğer eve gidiyor binayı kartonla mı yapmışlar oyunca bina mı kanka orası bu fakir egosu da farklı oluyor neymişş titreşim ve alarm sesinden rahatsız oluyormuş

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Üfffff kralıma bak sen be terligi yukarı fırlatmış adamın telefonu titredi diye üff üff bana öyle bi şey yapsanız o terligi alıp artık kim attıysa annen mi sen mi... bakmışsın adam korkak ses çıkaramıyor üstüne gidiyorsun fakir seni. Sen bu kafayla öyle harabelerde kulübelerde yaşamaya mahkumsun hiç bi zaman güzel bi yerde yaşayamazsın

• Ben gece tepemde yürüyen komşunun sesini bile duyuyorum

• Daire sizinse yalitim yapılır degilse kulaklıkla cozum üretilebilir ses seviyesi cok düşükse bunun komsu tarafindan duyulmasi imkansiz ya sizin kulaklarda sikinti olabilir ya da komsunuz spiderman .

• Apartmanda yaşamayı bu yüzden sevmiyorum. Üst kattakinin klozet kapağını kapatma sesini sürekli duymaktan sıkıldım. Balkondan bir şeyler çırpmasından da sıkıldım. Saçma sapan tartışmalarını,bağrışmalarını duymaktanda sıkıldım. Daha bir çok şey var. Müstakil bahçeli bir evdeki rahatlığa ve özgürlüğe bayılıyorum. Yaylada evimiz var. Oraya her gittiğimde hep düşünürüm. Bir insan apartmanda yaşayarak kendine bu kötülüğü nasıl yapabiliyor. Bizi bu çakma Sovyet artığı mimari yapılara nasıl mahkum ettiler. Oysa Türk mimarisi müstakil bahçeli ne kadar güzel evlerdir. Tabi bu müstakilde olda saçma sapan yapılan yapılardan bahsetmiyorum. Devletin eski Türk mimarisine geri dönüş için çalışma başlatması lazım. Hepimiz insan gibi yaşamayı hak ediyoruz.

• bizim apartmanda zil problemi var.2. kattayım 1 -3-4 fark etmiyor haftada 2-3 kere yanlış basılıyor.gelen kurye ile tartışma çıkıyor ama genelde kuryeler suriyeli oldukları için anlaşamıyoruz.
    sonunda zili kestim 3 gündür kafam rahat.Bana biri geldiğinde bütün zillere basar artık biraz da onlar uyansın
  • Ahahaha harabede kulübede yaşayan adam parayla dövcekmiş ahhahaah

• bence konuyu acan uye biraz duygusal yaklasmis. artik kimse kimseye gidip cok ses yapiyorsun diyemiyor, insanlar korkuyor. haberlerde gormussunusdur komsusunu sesten uyardi diye insanlar olduruluyor. belki senide oyle belali tip sandi ugrasmamak icin polisi cagirdi.

• quote:

Bilmiyorum hiç yaşadınız mı ama demek ki yaşamadınız, kat arası ses yalıtımı kötüyse sesi 1'e getirip açsanız bile gecenin sessizliğinde o ses yukarıya vurur. O yüzden kulaklık kullanabilirsiniz sesi kısık açmak yerine. Ben de üst kattakilerden çok muzdaribim oradan biliyorum, gece yarısı üst katta masanın üstünde titreşen telefonun sesini duyup uykudan uyandığım oldu kaç kere. Uyardım, adam da senin gibi diyor ki, ses geliyor mu gerçekten. Dedim üç gündür telefonunuz tam şu saatte çalıyor, doğru vallahi dedi, şimdi dikkat ediyorlar.
    +1
    kyk zamanları üst kattaki arkadaşın telefon titremesine uyanıyordum ben sabahları lol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.