Şimdi Ara

KOMŞUM 2. KATA PARMAKLIK YAPTI NASIL ŞİKAYET EDEBİLİRİM:S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: slyn

Üniversitede sana insanları "kro" "cahil" "zevksiz" diye ayırmamayı ögretmediler mi.

aslında alt katınıza üniversitede okuyan şehir dışından gelmiş öğrenciler gelicektiki sen o zaman görücektin panayırı.bangır bangır müzik açmalar arkadaşlarını çağırmalar içki alemleri belki esrar sarıp içerler kokusu taa sizin eve kadar gelirdi camlar açıkken.o zaman daha mı iyi olucaktı?insan olmakla üniversiteli olmanın alakası yok.bende üniversitede okuyorum ama adama hak veriyorum tamam sende haklısın ama o da haklı apartmanın görüntüsünü mü düşüncek seni mi düşüncek kendini mi?herkez kendi başının çaresıne bakıyor bi şekilde.burada hırsızlara adam akıllı yaptırım bile yok adam evine geliyor onu gördüğünde yatak odanda olmalı ve elindeki eşyayı bırakırsa hırsızlıktan çıkıyor.burası türkiye hergün binlerce gasp kapkaç hırsızlık oluyor insanlar geceleri evlerine ıssız yerlerden geçmemeye çalışıyorlar.zaten adam öyle bir girişimde bulunarak sana direkt olarak zarar vermiyor zaten amacıda bu değil.bence sen bu hareketinle biraz üniversitede okuyanların yüzünü kara çıkarttın dostum kusra bakma.

• hiç bişey yapamazsın kardeş türkiye burası
  • ben bu konuda bir şey anlatatayım.kiz kardeşimın bulundugu apartmanda 2 komşu kadın kavga eder.o ona söylenır,bu da ötekine.bir kaç saat sonra kavga sona erer.kadınlardan bırının aklına bir fikir gelir.kavga ettıgı öteki kadın balkonunuapartman yonetımınden ve beledıyeden izin alamadan penle kapatır.hemen kadın bunu beledıyeye şikayet edr.beledıye ertesi gunu gelir ve hemen tum balkonun penlerını kaldırır atar.işte böyle..
  • komşun da megaloman komşularımız yaptırdığımız parmaklıkları beğenememiş dava açacakmış püfff ne sanıyorlarsa kendilerini diye dert yanıyordur muhtemelen ;)
  • Oha 11 yıllık konu. Nereden aklına geldi cevap vermek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.