Şimdi Ara

KOMŞUM 2. KATA PARMAKLIK YAPTI NASIL ŞİKAYET EDEBİLİRİM:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kro komşum hırsız girer diye, inat yaptı 2. kata parmaklık yaptı.

Yepyeni ev daha yeni taşındık. Zevksiz akılsın bu insan yüzünden ev hapisane gibi oldu.

Daha önceden yapma demiştik. Madem yaptı. Bendeki de inat şikayet edeceğim, dövecek halim yok, üniversiteliyim zaten babam kızar da canım dövmek istemiyor da değil hani...

İnsan gider alarm alır inat etmez, veya hep beraber bütün herkes aynı şekilde balkonlarını kapatırdı yeni güzel açılabilen pimapen sistemleri var ferah anlaşılırdı....

Hayır kendi bencilliğine yaptı, şimdi bizim eve parmaklıklardan tırmanmak çok kolay, biz de mi parmaklık yaptıralım camımıza? Hapisane gibi? Sanki prison break:S

Neyse...

Sanırım apartmanın dışına herkesin izni olmadan yapılan şeyler yasak. Ve belediyece de estetiği bozan şeyler istenirse kaldıırlabiliyor. Geçmişte belediyelerin duymuştuk, bi yerde dükkan brandalarını kaldırmıştı...

Sözün özüne gelirsek, ben bunu kaldırtmak istiyorum heralde mahkemeye gerek yok. Ne yapmalıyım...

Bu arada not; ev alma komşu al...

Mümkünse komşuların üniversite mezunu olsun... Böyle görmedik , zevksiz olmasın :S

İstediğin kadar para bas, istediğin yerden al, Cahilinde parası olabiliyor maalesef :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 8 Kasım 2007; 18:33:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

ev seninmi?

bende gazı veriomuş gibi olmıyım ama herkes haddini bilsin, gerçekten sinirbozucu bir durum, uğraşırım diyorsan ver mahlemeye yada gerekn mecralara..

en uyuz olduğum şey başkalarını düşünmeden yapılan uygulamalar.. (heleki başkasının zararınaysa)

ev benim...Yani ailemizin...

Aynen öyle..

Yazın böle bi konu olmuştu.

Biz demiştik olmaz öyle herkes karar verir ortak bi şekilde yeni sistem pimapenler var yapraklı onlardan takarız, hem yazın açarız ferah olur hem ev estetik olur...

Kadın demişti benim kocam inatçıdır...

Neyse ben onun inadını....

Ben onun aklını...

Şimdi bende mahkemeye vereceğim, emsal kararları inceleyeceğim..

Baktım ben bile tırmanabilirim yani o derece rahat olmuş...

Bombeli filan ayağını bas çık :S

Çok uyuz oldum...

Alıntıları Göster
    Komşunuz 2. katta oturuyormuş peki 1. katta demir var mı?
    Muhtemelen var ki adam sizin şu an ki durumunuzla aynı durumdaymış ki çözüm olarak demir yaptırmayı bulmuş. Yani onun evine de gaaayet rahat tırmanılabilir durumdaymış.

Hani bir akıl vermişsiniz ya komşunuza "İnsan gider alarm alır inat etmez" diye sanırım şimdi bunu yapması gereken sizsiniz.

Not: Bahsettiğiniz pimapenler hiç bir işe yaramıyor. Biz çözüm olarak balkonu tamamen pimapen ile kapattık estetiği fazla bozmuyor ama bu sefer de balkona balkon demeye bin şahit istiyor,oda gibi oldu
  • hadi estetiği geçtik diyelim sizin eve tırmanmayı kolaylaştırıyorsa senin güvenliğini tehlikeye atamaz huzurunuda kaçıramaz, ev seninse yada uğraşırım diyorsan sonuna kadar haklısın!! herkes kendi evi dahi olsa dış cepheyi kafasına göre kullanamaz!! zevksizliğiyle senin evinin değerini düşürmeye de hakkı yok şimdi ben senin evini alıcak yada kiralıcak olsam sırf bu parmaklıktan tırmanarak hırsız girer diye yada estetik kaygım yüzünden vazgeçerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

hadi estetiği geçtik diyelim sizin eve tırmanmayı kolaylaştırıyorsa senin güvenliğini tehlikeye atamaz huzurunuda kaçıramaz, ev seninse yada uğraşırım diyorsan sonuna kadar haklısın!! herkes kendi evi dahi olsa dış cepheyi kafasına göre kullanamaz!! zevksizliğiyle senin evinin değerini düşürmeye de hakkı yok şimdi ben senin evini alıcak yada kiralıcak olsam sırf bu parmaklıktan tırmanarak hırsız girer diye yada estetik kaygım yüzünden vazgeçerim..
    quote:

hadi estetiği geçtik diyelim sizin eve tırmanmayı kolaylaştırıyorsa senin güvenliğini tehlikeye atamaz huzurunuda kaçıramaz, ev seninse yada uğraşırım diyorsan sonuna kadar haklısın!! herkes kendi evi dahi olsa dış cepheyi kafasına göre kullanamaz!! zevksizliğiyle senin evinin değerini düşürmeye de hakkı yok şimdi ben senin evini alıcak yada kiralıcak olsam sırf bu parmaklıktan tırmanarak hırsız girer diye yada estetik kaygım yüzünden vazgeçerim..

mahkemeye gideceğim yargıtay kararları mevcut...

Tehlikeye sokuyor ya bombeli bombeli yapmış:S

3. katta acaba hırsız girer mi diye kapı kilidi aldım bi sürü şu kapıya koyuyorsun ya çıt çıtlı :S

O onu takmış ya bende onu söktüreceğim....

Daha yepyeni ev ya sıfır taşındık... Sinir bozucu bi durum...

Ben hep diyordum , hiç sevmiyordum onları babam da önyargılı davranmakla suçluyordu beni...

Ama öngörülerim gerçek çıktı maalesef....

• quote:

quote:

mahkemeye gideceğim yargıtay kararları mevcut...

Tehlikeye sokuyor ya bombeli bombeli yapmış:S

3. katta acaba hırsız girer mi diye kapı kilidi aldım bi sürü şu kapıya koyuyorsun ya çıt çıtlı :S

O onu takmış ya bende onu söktüreceğim....

Daha yepyeni ev ya sıfır taşındık... Sinir bozucu bi durum...

Ben hep diyordum , hiç sevmiyordum onları babam da önyargılı davranmakla suçluyordu beni...

Ama öngörülerim gerçek çıktı maalesef....

Alıntıları Göster
    ev seninmi?

bende gazı veriomuş gibi olmıyım ama herkes haddini bilsin, gerçekten sinirbozucu bir durum, uğraşırım diyorsan ver mahlemeye yada gerekn mecralara..

en uyuz olduğum şey başkalarını düşünmeden yapılan uygulamalar.. (heleki başkasının zararınaysa)

• quote:

ev seninmi?

Alıntıları Göster
    quote:

ev seninmi?

Aynen öyle..

Biz demiştik olmaz öyle herkes karar verir ortak bi şekilde yeni sistem pimapenler var yapraklı onlardan takarız, hem yazın açarız ferah olur hem ev estetik olur...

Ben onun aklını...

Çok uyuz oldum...

• quote:

quote:

ev seninmi?

Aynen öyle..

Ben onun aklını...

Çok uyuz oldum...

Alıntıları Göster
    üniversite olayını fazla abartmışsın..üniversite okumakla bir şeyler çözülseydi memleket bu durumda olmazdısen üniversitelisin boşver ne muhatap olucan

• quote:

quote:

ev seninmi?

Aynen öyle..

Ben onun aklını...

Çok uyuz oldum...

Alıntıları Göster
    Muhtemelen var ki adam sizin şu an ki durumunuzla aynı durumdaymış ki çözüm olarak demir yaptırmayı bulmuş. Yani onun evine de gaaayet rahat tırmanılabilir durumdaymış.

Hani bir akıl vermişsiniz ya komşunuza "İnsan gider alarm alır inat etmez" diye sanırım şimdi bunu yapması gereken sizsiniz.

Not: Bahsettiğiniz pimapenler hiç bir işe yaramıyor. Biz çözüm olarak balkonu tamamen pimapen ile kapattık estetiği fazla bozmuyor ama bu sefer de balkona balkon demeye bin şahit istiyor,oda gibi oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Alıntıları Göster
    Yapar kardeşim!

İstediği kadar penceresini demirle kapatabilir!

Sen de kapat, sana da mı birileri kızacak? İster kapat ister kapatma! Keyif senin keyfin. Yda şöyle; pencere senin penceren!

• quote:

Orijinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Yapar kardeşim!

Sen de kapat, sana da mı birileri kızacak? İster kapat ister kapatma! Keyif senin keyfin. Yda şöyle; pencere senin penceren!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Yapar kardeşim!

ne münasebet
    apartmanda yaşamanın belli başlı kuralları vardır. sen apartmanda herkesten izin almadan balkonunu bile kapattıramazsın. yasalar ve kurallar var yapamazsın kendi dairen olsa bile herşeyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ur -- 8 Kasım 2007; 20:37:53 >

• quote:

quote:

Yapar kardeşim!

ne münasebet
    apartmanda yaşamanın belli başlı kuralları vardır. sen apartmanda herkesten izin almadan balkonunu bile kapattıramazsın. yasalar ve kurallar var yapamazsın kendi dairen olsa bile herşeyi..

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Yapar kardeşim!

ne münasebet

Ağzı olan konuşuyor!

Bak arkadaşım, bana inşaat ve yapı tüzüklerinden akıl vermeye çalışma. Ben bu işin içindeyim. Elbetteki balkonunu kapatamazsın. O apartman bütünü bölgesidir. Ayrıca o iş için apartmandaki herkesin onay vermesiylede olmaz. Belediyeye ve bayındırlığa başvuruda bulunulur. Ancak onaylanırsa yaptırabilirsin, öyle dediğin gibi apartmandakilerin izinleri falan da yetmez. Sürgülü camla kaplayabilirsin ama. Bunun yasal bir suçu olmaz. Ama pvc yasaktır. Aynı şekilde demir parmaklık da yaptırabilir adam. Kimse bir şey diyemez!

• quote:

quote:

quote:

Yapar kardeşim!

ne münasebet

Ağzı olan konuşuyor!

Bak arkadaşım, bana inşaat ve yapı tüzüklerinden akıl vermeye çalışma. Ben bu işin içindeyim. Elbetteki balkonunu kapatamazsın. O apartman bütünü bölgesidir. Ayrıca o iş için apartmandaki herkesin onay vermesiylede olmaz. Belediyeye ve bayındırlığa başvuruda bulunulur. Ancak onaylanırsa yaptırabilirsin, öyle dediğin gibi apartmandakilerin izinleri falan da yetmez. Sürgülü camla kaplayabilirsin ama. Bunun yasal bir suçu olmaz. Ama pvc yasaktır. Aynı şekilde demir parmaklık da yaptırabilir adam. Kimse bir şey diyemez!

Alıntıları Göster
    Bir şey diyeceğim bence çok haksızsınız. Şimdi 1. katta yapılınca haklı buluyorsunuz anladığım kadarıyla; fakat 1. kata yapılınca da 2. kattaki kişi aynı sizin dediklerinizi diyecektir. O yüzden tabii ki hakkı var. Hukuken hakkı var mı bilemem ama etik oalrak kesinlikle var. Sonuçta 1. kata yapılmışsa onlara da çok rahat tırmanılır ve doğal kendi güvenliği için yaptıracaktır. Ayrıca sizin alt katınızdaki bir komşuya neden bu kadar taktınız anlamadım. Sırf size rahat tırmanolcak diyeyse, o da aynı dertten muzdirip. Niye sadece kendinizi düşünüyorsunuz ki? Belki sizin durumunuz bir alarm sistemi için yeterli; fakat ya alttaki komşunuzun?!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Bir şey diyeceğim bence çok haksızsınız. Şimdi 1. katta yapılınca haklı buluyorsunuz anladığım kadarıyla; fakat 1. kata yapılınca da 2. kattaki kişi aynı sizin dediklerinizi diyecektir. O yüzden tabii ki hakkı var. Hukuken hakkı var mı bilemem ama etik oalrak kesinlikle var. Sonuçta 1. kata yapılmışsa onlara da çok rahat tırmanılır ve doğal kendi güvenliği için yaptıracaktır. Ayrıca sizin alt katınızdaki bir komşuya neden bu kadar taktınız anlamadım. Sırf size rahat tırmanolcak diyeyse, o da aynı dertten muzdirip. Niye sadece kendinizi düşünüyorsunuz ki? Belki sizin durumunuz bir alarm sistemi için yeterli; fakat ya alttaki komşunuzun?!!

Alıntıları Göster
    bizim de alt komşunun penceresinde demir var.
    geçen sene hırsız o demirden tırmanarak bizim odaya girdi ve laptopumu kameramı fotoğraf makinemi ve bir kaç mücevherimizi çaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: stilll

geçen sene hırsız o demirden tırmanarak bizim odaya girdi ve laptopumu kameramı fotoğraf makinemi ve bir kaç mücevherimizi çaldı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stilll

Bak! Bu adam istediği gibi demir yaptırabilir. Kimse birşey diyemez! Olay bu..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

Bak! Bu adam istediği gibi demir yaptırabilir. Kimse birşey diyemez! Olay bu..

Alıntıları Göster
    bir apartman görmüştüm 5 katlı 5. katta dahil her katta demir vardı herkes tırmanır diyerekten demir kapatmıştı ama olmazki çok iğrenç bir görüntü

• quote:

Orijinalden alıntı: _ZuMaZuM_

bir apartman görmüştüm 5 katlı 5. katta dahil her katta demir vardı herkes tırmanır diyerekten demir kapatmıştı ama olmazki çok iğrenç bir görüntü

Alıntıları Göster
    Komşu olayı gerçekten çok önemli.

Bizde 3 sene boyunca üst katımızda sığır diye tabir edilen tür ile aynı binada zorunda kalmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Bizde 3 sene boyunca üst katımızda sığır diye tabir edilen tür ile aynı binada zorunda kalmıştık.

Alıntıları Göster
    La bizim yönetici bir garip.
    Bizim duvarlar çatlayıp duruyor alt kattaki kazan dairesindeki bişey yüzündenmiş,ve kesinlikle o yerin tamir edilmesi gerekirken tamir ettirmiyor. Ama kendisi sırf kendi evini sıcak tutabilmek için apartmanda onların oldugu bölgeye bi şey yaptırttı.Ayrıca aylardır uydu baglat dıyoruz baglatmıyor.parayı yıyor mu ne yapıyor serefsız kapıcının maasını verırken bıle mızmızlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

La bizim yönetici bir garip.
    Bizim duvarlar çatlayıp duruyor alt kattaki kazan dairesindeki bişey yüzündenmiş,ve kesinlikle o yerin tamir edilmesi gerekirken tamir ettirmiyor. Ama kendisi sırf kendi evini sıcak tutabilmek için apartmanda onların oldugu bölgeye bi şey yaptırttı.Ayrıca aylardır uydu baglat dıyoruz baglatmıyor.parayı yıyor mu ne yapıyor serefsız kapıcının maasını verırken bıle mızmızlanıyor

Alıntıları Göster
    balkon kapatma gibi durumlarda apartmandan şikayet geldiği anda söktürülüyor. parmaklıklarında öyle olması lazım. hem ev içi tadilat değil, apartmana yapılıyor, apartman onayı olmadan yapılmaması lazım mantık olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

balkon kapatma gibi durumlarda apartmandan şikayet geldiği anda söktürülüyor. parmaklıklarında öyle olması lazım. hem ev içi tadilat değil, apartmana yapılıyor, apartman onayı olmadan yapılmaması lazım mantık olarak.

Alıntıları Göster
    adam evimi korumak için parmaklık yaptırdım deyince hiçbişey yapamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

Alıntıları Göster
    Peki kardeşim hırsızın hiçmi suçu yok yüklenmişsin garibime ev onun sonuçta hırsızdan korunmak için yapmış adam yarın evine hırsız girip malını boşver canına bir şey gelirse bunun vebalini ödeyebilecekmisin. bizim mahallede 8-10 tane ev soydular şerefsizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Alıntıları Göster
    Kardeşim Bu Olay istege Bagli Degil Karşi Taraf Zor durumda Kaliyor İse ( Ev sahibi ) Elbette Yaptiramaz Sen git Apartmanin Kapısının Onune Tam arabani Park Et Nasil gecicek Millet İstege Bagli degil Karşi taraf zor durumda adam hırsız falan girer diye Şüphe Ediyor Bence yaptirmamaliydı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.