Şimdi Ara

KOMŞUM 2. KATA PARMAKLIK YAPTI NASIL ŞİKAYET EDEBİLİRİM:S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İğrenç bi görüntü oldu , kafaya koyduk önce mahkemeye verecez, söktürüp, evi satacağız...

Bu halde ev de para etmez :S

Daha güzel bi semtten daha lüks bi daire alıp daha seçkin insnalarla komşu olmaya karar verdik....

Sessiz sakin insanlar ama işte zihniyet yok felsefe yok öngörü yok :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

yaptıramdan önce bize sormalıydı.

İğrenç bi görüntü oldu , kafaya koyduk önce mahkemeye verecez, söktürüp, evi satacağız...

Daha güzel bi semtten daha lüks bi daire alıp daha seçkin insnalarla komşu olmaya karar verdik....

şeckin insanların sorunlarıda seckın olur abiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: hrngvn

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

yaptıramdan önce bize sormalıydı.

şeckin insanların sorunlarıda seckın olur abiii

ben o zaman işte kayışı koparırım

Ya istersen trilyoner ol... Bazı şeyler parayla değil ki...

Bu işler şans işi....

Ben buralarda trilyonluk villalar görüyorum inanılmaz iğrenç zevkler. bu kadar görmediklik olabilirmi yaa :S

yani zihniyet meselesi... Dediğin gibi alnında seçkin mi yazıo...

Bir sürü hanzo var para çok ama kafa nato insan olmayan...

İyi komşu efendi komşu sakin komşu dediğin, kafasına göre sana sormadan iş yapıyor ki bize daha önce yapmıcaz demişlerdi...

• eğer bu demir parmaklığı yaptıran komşun evinde hırsızlık tehlikesini ispat ederse mahkemeye de versen bir sonuç alma ihtimalin çok çok düşük. eğer bunu yaptıran komşunun bir alt katındaki dairede de bu türden bir parmaklık ya da o daireye tırmanmayı kolaylaştırıcı bir unsur varsa malesef sen bi sonuç elde edemezsin. (bu durum yazın başıma geldiği bir avukata danışarak öğrendiğim bir olayın neredeyse aynısı ama dediğim gibi yaptıran kişinin evine hırsız girme ihtimali ispatlanabiliyorsa hiç boşuna uğraşma )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 9 Kasım 2007; 1:19:28 >
  • Öyle demirler varki hem estetik hemde merdiven vazifesi görmeyecek tasarıma sahip ortak karar alınıp bu tarz bir şey yapılabilir ayrıca apartmana güvenlik sistemiide kurulabilirdi.. Arkadaş sonuna kadar haklı apartman toplu yaşam ortamıdır kimse kafasına göre takılamaz...
  • Bir ev alırken 3 şeye dikkat edeceksiniz...

SEMTi, SEMTi, SEMTi...

Şöyle bir bakın, semtlerin siyasal görüşleri bile halkının cehaletini belli ediyor çoğu zaman.
    Ayırmak zor değil yani.
  • quote:

antiochos

Potansiyel katil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mainfield -- 9 Kasım 2007; 1:41:35 >
  • valla şu açıdan da bakmak lazım, alarm işi cacık, hırsız alarmlı eve girebiliyor ama demir parmaklıklı eve girmesi zor en azından caydırıcı oluyor, yarın birgün adamın evine girseler bir ton değerli malzeme götürseler bu da sana gelse senin yüzünden demir parmaklık yaptırmadım bu oldu dese sen ne diycen? doğruya doğru benim dairemin katı hırsızın tırmanmasına müsaitse direk demir parmaklıkla kapatırım komşum rahatsız falan olurmuş gram umrumda olmaz
  • Adam isteidğini yapabilir çünkü hırsız girme ihtimali var güvnelik için.

Alarm demişsiniz adam girecek alacağını alacak kaçacak o sırada alarm ötüo olacak falan filan o uzun iş. Ama parmaklık daha sağlam.

Diğer bir durumsa adamın cahilliği de var birz eğer öküz gibi parmaklık yaptırdıysa resmen hapisane gibi ozaman estetik açıdan kötü durur ama bişey diyemezsiniz gene.

Fakat sizlere tavsiyem şudur. Siz alt komşuada bunu söyleyin. O balkonu komple parmaklıkla kaplama devri bitti artık. Biraz diğer inşaatları lüx yerleri gesin görsün parmaklık stili nasıl. Şimdi çok güzel estetik bir biçimde parmaklıkları balkonun içine dirke kapının bir karış önüne yapıyorlar. Hem balkon balkonluktna çıkmıyor hemde güvenlik olarak da faydası oluyor. Calarıda alarmlı pimapen yapılırsa camla uğraşırken alarm çalar ve oz anda kaçar gider.

Bir şey daha söyliim isterseniz çelik kapı yapn ister parmaklık eğer hısrısz kafaya koyduysa sizin eve girmeyi 5. katta olsa gerek tırmanır gerek kapıyı kırar yamultur girer yani Hırsıza karşı %100 bi çözüm yok.

• alarm sistemi adama cazip gelmemiştir aylık para veriyorsunuz çünkü bi kere vermiştir demirciye para yaptırmıştır camları alarm madem iyi bir yöntem siz neden taktırmıyorsunuz?ayrıca bunun üniversiteli olmakla ya da olmamakla ne alakası var gayet normal bişey 1. ve 2. katlara yaptırıyorlar herkez kendini düşünür kendi önlemini alır.sizde haklısınız kendinizce ama çözümlenmesi zor bir durum bu.belediyenin buna karışacağını sanmıyorum eğer öle olursa istanbuldaki çoğu 1. ve 2. kattaki evlerin demirlikleri kaldırılırdı şikayetlerle vs. sizde bi önlem alıcaksınız olucak biticek yaptırım uygulatmak çözüm değil. biz adamın arabasına oto parkta dokundurduk minicik bi çizik vardı nezaketen gidip bildirdik. adam tampon değiştirmeye kalktı.850 milyon tuttu trafik sigortasından zabıt tuttu polisler.raporu almak bize düştü hiç yanaşmıyolar bile hatta arabanın sahibinin annesi telefonla aradığında ay ben kapatıyım siz beni arayın bana yazmasın demişti. bide bu duruma bak ben ne yapim kör testereyle kessem onları az bile yapmış olurum...

• quote:

Orjinalden alıntı: GuerillaUnit

alarm sistemi adama cazip gelmemiştir aylık para veriyorsunuz çünkü bi kere vermiştir demirciye para yaptırmıştır camları alarm madem iyi bir yöntem siz neden taktırmıyorsunuz?ayrıca bunun üniversiteli olmakla ya da olmamakla ne alakası var gayet normal bişey 1. ve 2. katlara yaptırıyorlar herkez kendini düşünür kendi önlemini alır.sizde haklısınız kendinizce ama çözümlenmesi zor bir durum bu.belediyenin buna karışacağını sanmıyorum eğer öle olursa istanbuldaki çoğu 1. ve 2. kattaki evlerin demirlikleri kaldırılırdı şikayetlerle vs. sizde bi önlem alıcaksınız olucak biticek yaptırım uygulatmak çözüm değil. biz adamın arabasına oto parkta dokundurduk minicik bi çizik vardı nezaketen gidip bildirdik. adam tampon değiştirmeye kalktı.850 milyon tuttu trafik sigortasından zabıt tuttu polisler.raporu almak bize düştü hiç yanaşmıyolar bile hatta arabanın sahibinin annesi telefonla aradığında ay ben kapatıyım siz beni arayın bana yazmasın demişti. bide bu duruma bak ben ne yapim kör testereyle kessem onları az bile yapmış olurum...

sizdeki de şans vallahai Banada bikere kavşakta çocğun biri vurmuştu ehliyetsiz tamamen suçluydu neyse acıdım askerdi gidecekti akşam üstü kız arkadaşına gidiyormuş. Babanı çağır dedim adam geldi tamam efendim tüm suç bizde polise anlatacam falan dedi ben hatalıyım diyecem dedi. Anaaa pols geldi adamın nutku tutuldu kavşağın şekline göre bütün suç bana kesildi. Plis dedi anlaşacakmısınz yoksa zabıtmı tutuayım bende anlaşacaktım adamla o inatla tutun memurbey dedim adam kaldı öyle adamın ne trafik sigortası var ne muayenesi cart curt daha pahalıya geldi arabası bağlandı ceza kesildi. %70 bana %30 ona ceza vermiş. Benim arabamı vedim servise anadolu sgorta halleti herşeyi kılımı bile kıpdarmadım adamın vay haline bi ara görmüştümde hala koşturuyordu.

• Acaip bir milletiz ha. GAFİLİZ GAAFİLL...

Hani fransız kraliçesinin bir sözü vardır. Ortalık kan gövdeyi götürmektedir. Halk açtır. Saray ve çevresinden dışarı çıkmayan ve ülkenin bataklığından bi haber olan kraliçe hizmetçisine sorar. ''Bunlar ne istiyor?'' Hizmetçi cevap verir;''efendim ekmek istiyorlar, halk yiyecek ekmek bulamıyor''. Kraliçe tarihe geçen şu sözü söyler ''E ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinleer!!!''

Ortalık yolsuz hırsız ve hırsızlıktan lağım kuyusuna dönmüş arkadaş binanın estetiği derdinde. Yada komşusuyla bir pencere parmaklığı için olmadık lafları sayacak kadar etrafından ve ülkesinden bi haber. Derdi bu olmuş arkadaşın. Napsın dünya çapında bir görüşe sahip olmayınca insanlar ferdii düşünür olmuş. O cahil kro dediğin komşunun senin üzerinde, seninde o komşunun üzerinde hakkı var. Gün gelince birbirinizin yardımına ihtiyacınız olacaktır.

Bu kadar basit meseleler için bozuşmaya değmez. Lafı bile edilmez. O tavır yapsada sen yapma. Alttan al. Olsun arkadaşım bunu alttan al. Küçük meseleleri alttan al. Asıl alttan alınmaması gereken büyük meseleleri alttan alma. Önemli olan bu.

• ŞİKAYET BUTONUNU KULLANA BİLİRSİN

BİLİYORUM İĞRENÇTİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

Öyle demirler varki hem estetik hemde merdiven vazifesi görmeyecek tasarıma sahip ortak karar alınıp bu tarz bir şey yapılabilir ayrıca apartmana güvenlik sistemiide kurulabilirdi.. Arkadaş sonuna kadar haklı apartman toplu yaşam ortamıdır kimse kafasına göre takılamaz...

+1
  • Üniversitede sana insanları "kro" "cahil" "zevksiz" diye ayırmamayı ögretmediler mi.
  • Beyaz masaya şikayet et eğer istanbul daysan. Birde üniversiteli adam kavga etmez mi?
  • Evine çivi çakması bile yasak tüm ev sahiplerinin izni olmadan.(Hukuk hocamızın biri öyle demişti ne kadar doğru bilmiyorum)
  • Sık kafasına usta
  • Çek te koyuver. Bizde görelim senin dediğin kadar varm.ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyn

Üniversitede sana insanları "kro" "cahil" "zevksiz" diye ayırmamayı ögretmediler mi.

Ne güzel söylemiş

En yukarıda mesajı yazan arkadaş cehaleti üniversite okumamakta buluyor.

Yani Üniversite okuyanlar çağdaş, okumayanlar cahil.

Bunu yazan bir üniversite mezunuysa anlayın işte üniversite mezunu lupta hala cahil kalanları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.