Şimdi Ara

Komşum Eşini Aldatıyor Galiba :S (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
11.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 50pho50

Komşum Eşini Aldatıyor Galiba :S

Üşüyoruz
  • aldatıyosa aldatıyo. senimi aldatıyo
  • Efsane konulardan bir tanesi oldu

• hala bitiremediyseler saglam calisiyolardir.kotu dusunmeyelim beyler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

kadin adama ne gibi bi tuzak kuruyor? ve nasil, ne soyleyerek engel olmayi dusunuyorsun? bunlari paylas...

Onu bipme beni bip diycem adama engel olacam. Tövbe yav

sen demissin engel mi olsam diye.ben sadece planin var mi diye sordum.

• ona bunun onur kirici oldugunu soyle, devam ederse cikarip masaya vur ve ona patronun kim oldugunu goster, sonra yan yatir ve em orayi
    Rampage
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Size ne adamın zevkinden. Amcam işi götürüyor.

Acaba teyze kimin teyzesi

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman
    Başkasının evliliklerine burnunu sokma. Doğru anı kolla kadının resmini çek daha sonra kadına bir şekilde ulaş ve şantaj yaparak etinden sütünden faydalan. Kafayı kullan sabaha kadar da sen kadınla çalış.

Kadını cıbıl nasıl görücem la ? Sanki duvar ötesi ışınlarım var.

lan oğlum kadının tipini kenara kaydediceksin elinde telefonla bir fotosunu çek sonra bak karısına söylerim senin geldiğini ahanda şıp diye tanır haberi yoktur kesin diyeceksin
    o prezervatifi de marketin z raporundan yada kamera kaydından çıkarttırırım dersin. Şantaj yap.

• konuyu açan heralde sabaha kadar
    biz burada mesaj yazaduralım
  • Adamı rahat bırak. :)
    Yapan kendine yapar. Çok sıkıcı olaylar bunlar.

• Beyler komşu kadını uğurluyor yuh lan bu saatte. Hiç ses filan gelmedi ama cidden şüphelendim bu saate kadar ne çalışması la 10 yaşında çocuğu var namussuz herifin. Ulan sonuçta karşı cins gece 1 e kadar ne yaptınız. Keşke tavsiyelere uyup binadaki zile bant yapıştırsaydım. Adam bandı çıkartmaya inince o arada eve gizli kamera koyardım ne olup bittiğini anlardım en azından. Tabi bunları yapmak yemezdi ama en azından evin içini kolaçan ederdim.

BİRİLERide konu sahibi triple double filan yapıyor demiş. Nerde kardeş o şans. Eğer kadın bir daha gelirse konuyu güncellerim. Komşunun eşi 1 hafta filan kalır en az tatilde. Yarın 3. gün. Eğer ablayı görürsem konuşurum filan,ama çok korkuyorum

• senaryo iyi değil kurgu zayıf, gerçeklik ayağı yere basmıyor sana puanım sekiz kanka mikrofon öyle tutulmaz mikrofon nasıl tutulur öğrenmek istersen emrah serbeste git sana öğretsin.
  • quote:

Beyler komşu kadını uğurluyor yuh lan bu saatte. Hiç ses filan gelmedi ama cidden şüphelendim bu saate kadar ne çalışması la 10 yaşında çocuğu var namussuz herifin. Ulan sonuçta karşı cins gece 1 e kadar ne yaptınız. Keşke tavsiyelere uyup binadaki zile bant yapıştırsaydım. Adam bandı çıkartmaya inince o arada eve gizli kamera koyardım ne olup bittiğini anlardım en azından. Tabi bunları yapmak yemezdi ama en azından evin içini kolaçan ederdim.

BİRİLERide konu sahibi triple double filan yapıyor demiş. Nerde kardeş o şans. Eğer kadın bir daha gelirse konuyu güncellerim. Komşunun eşi 1 hafta filan kalır en az tatilde. Yarın 3. gün. Eğer ablayı görürsem konuşurum filan,ama çok korkuyorum

Eğer haksız yere bu kadar şey söylüyorsan, gerçekten çalışmışlarsa senin sonun hiç iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

quote:

Beyler komşu kadını uğurluyor yuh lan bu saatte. Hiç ses filan gelmedi ama cidden şüphelendim bu saate kadar ne çalışması la 10 yaşında çocuğu var namussuz herifin. Ulan sonuçta karşı cins gece 1 e kadar ne yaptınız. Keşke tavsiyelere uyup binadaki zile bant yapıştırsaydım. Adam bandı çıkartmaya inince o arada eve gizli kamera koyardım ne olup bittiğini anlardım en azından. Tabi bunları yapmak yemezdi ama en azından evin içini kolaçan ederdim.

Eğer haksız yere bu kadar şey söylüyorsan, gerçekten çalışmışlarsa senin sonun hiç iyi değil.

Sen olsan evde değilken, 1'e kadar eşinin iş arkadaşının evde durmasını görmezden geleceksin sanırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

quote:

Sen olsan evde değilken, 1'e kadar eşinin iş arkadaşının evde durmasını görmezden geleceksin sanırım ?

İlişkilerde güven önemli bir etkendir. Güvenmediğim bi ilişkim varsa zaten evlenmezdim. O nedenle eşimin gece istediği saate kadar karşı cinsten biriyle vakit geçirmesi beni rahatsız etmezdi.

• İçiniz kötü la hepiniz belki gerçekten de çalışacaklar şapkayıda sonra kullanmak için almıştır olamazmı?
  • la size ne milletin pompasından her boka maydanoz olmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB.06

quote:

Orijinalden alıntı: serotr

zile bas saklan adam kafasını çıkarınca azına kürekle vur kafasını patlat daha sonra kadını da yumruğunla öldür

Bu hangi oyun ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

quote:

İlişkilerde güven önemli bir etkendir. Güvenmediğim bi ilişkim varsa zaten evlenmezdim. O nedenle eşimin gece istediği saate kadar karşı cinsten biriyle vakit geçirmesi beni rahatsız etmezdi.

Varan 1 : Eşi tatilde.

Varan 2 : Eve gelen kadın prezervatif almış.

Varan 3 : Evenden gece 1 de çıkıyorlar.

Yaptılar demiyorumda bunlar aklımda şüphe bıraktı. Hem de yanda oturuyorlar. Benimde aklıma girdi,içim garip oldu Yarın öbür gün yine çalışmaya ! gelirse bir bit yeniği vardır.

• cool story bro

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.