Şimdi Ara

Komşum Eşini Aldatıyor Galiba :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
11.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 dk filan önce meyve suyu ve ekmek almak için dışarı çıktım. Meyve suyunun parayı bakkala vericekken bir kadın geldi hemen elini uzatıp prezervatif aldı ne kadar dedi ödedi çıktı. İlk defa kondom alan birini gördüm.Herneyse bakkala da kızmıştım ulan hemen geldi benden önce alışveriş yaptı kadın.

Sonra ekmek almaya gittim. Komşuda sıradaydı naber filan dedik neyse eve doğru yürüdük ekmeği alıp. Siteye girdik biran sitede prezervatif alan kadını gördüm. Komşu solumda yürüyordu benim sol tarafta bahçede oturan kadına baktığımı farketti. Ben de kıvırarak galiba yeni taşınmışlar,ilk defa görüyorum diye birşeyler geveledim. Daha sonra komşu konuşmaya başladı şok oldum resmen.

Komşu : 'Yok ya taşınmadılar,o benim iş arkadaşım. Evde ekmek yoktu sen bahçede otur ben geliyorum dedim. Akşama kadar evde çalışacağız' dedi.

İşin garibi cumartesi akşamı eşi çocuğuyla birlikte eskişehire gitti,ailesinin yanına tatil amaçlı. Şuan ne yapıyorlar acaba . Kadın adama tuzak mı kuruyor ne yapıyor anlamadım. Komşunun haberi yok gibi olaylardan. Kadın da tam zamanını mı buldu prezervatif almanın ? Töbe yarabbi kafama çok garip şeyler geliyor beyler. Komşunun bu olaydan habersiz olma ihtimali var mı ? Gidip engel mi olsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 11 Haziran 2012; 14:25:32 >

• evlerine pencereden gir süprüz diye bağır sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende onlara katıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

evlerine pencereden gir süprüz diye bağır sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

evlerine pencereden gir süprüz diye bağır sonra

Hacı 6. kattayız bir tekme atsalar mazallah
  • Bakkalda varmı prezervatif
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Bakkalda varmı prezervatif

mı ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayıp lan adi herif o çocuğuna karına nasıl yparsın bunu . bakıcı filmi geldi aklıma ayıp ayıp allah belanızı versin
  • git bi kaç saat sonra kapılarını çal evde şeker kalmamış usta biraz şeker versene diye.geç açarlarsa bil ki var bi şey yok eğer nefes nefese üst baş perişan halde açarsada anlarsın heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: brifing

git bi kaç saat sonra kapılarını çal evde şeker kalmamış usta biraz şeker versene diye.geç açarlarsa bil ki var bi şey yok eğer nefes nefese üst baş perişan halde açarsada anlarsın heralde

açmazlarsada anlarsın herhalde .
  • Karısını ankesörlü telefondan ara ve kocan evde başkasıyla seni aldatıyor de kapat:D:D:D Kim diye sorarsa bir dost :D
  • Adres ver gelelim

• quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

sende onlara katıl

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

mı ayrı

Biraz daha uzun mesaj yazarsan bende senin hatanı bulurdum.
  • Mahalleden çocuklar ayarla.Zırt pırt zile basıp kaçsınlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

mı ayrı

Biraz daha uzun mesaj yazarsan bende senin hatanı bulurdum.

Noktayı unutmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

sende onlara katıl

Aklıma değişik fikirler sokmayın oğlum Yan komşu duvarlarda bitişik bir garip oluyorum

• cool mu beyler?
  • Komşunun işi nedir bu arada ?
  • Git zile bas kaç :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.