Şimdi Ara

Komşum Eşini Aldatıyor Galiba :S (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
4
Favori
11.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kratosburaq

Adamın işini bilmiyorum. Belki de yeni bir prezervatif firmasında çalışıyor. Rakipleri OK firmasının prezervatiflerini inceliyorlar. Günahını almayayım.

deneyerek inceliyolarsa
  • quote:

Adamın işini bilmiyorum. Belki de yeni bir prezervatif firmasında çalışıyor. Rakipleri OK firmasının prezervatiflerini inceliyorlar. Günahını almayayım.

Bu mesajdan sonra
    KUL SITORİY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence madinin esine ulas grup yapicaklar gibi gorunuyor yada zillerini cal arkadasinizin aldigi seyden 1tane verir msiniz de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

evlerine pencereden gir süprüz diye bağır sonra

agzımdaki çayı püskürttüm gülmekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Bir Kere Yalarsam Kimseye Söylemem de.

Neyi yalamak istediğini de söyle bari. Adam çıkarıp masaya vurmasın, sonra yalamak zorunda kalır.
  • quote:

30 dk filan önce meyve suyu ve ekmek almak için dışarı çıktım. Meyve suyunun parayı bakkala vericekken bir kadın geldi hemen elini uzatıp prezervatif aldı ne kadar dedi ödedi çıktı. İlk defa kondom alan birini gördüm.Herneyse bakkala da kızmıştım ulan hemen geldi benden önce alışveriş yaptı kadın.

Sonra ekmek almaya gittim. Komşuda sıradaydı naber filan dedik neyse eve doğru yürüdük ekmeği alıp. Siteye girdik biran sitede prezervatif alan kadını gördüm. Komşu solumda yürüyordu benim sol tarafta bahçede oturan kadına baktığımı farketti. Ben de kıvırarak galiba yeni taşınmışlar,ilk defa görüyorum diye birşeyler geveledim. Daha sonra komşu konuşmaya başladı şok oldum resmen.

Komşu : 'Yok ya taşınmadılar,o benim iş arkadaşım. Evde ekmek yoktu sen bahçede otur ben geliyorum dedim. Akşama kadar evde çalışacağız' dedi.

İşin garibi cumartesi akşamı eşi çocuğuyla birlikte eskişehire gitti,ailesinin yanına tatil amaçlı. Şuan ne yapıyorlar acaba . Kadın adama tuzak mı kuruyor ne yapıyor anlamadım. Komşunun haberi yok gibi olaylardan. Kadın da tam zamanını mı buldu prezervatif almanın ? Töbe yarabbi kafama çok garip şeyler geliyor beyler. Komşunun bu olaydan habersiz olma ihtimali var mı ? Gidip engel mi olsam ?

Sakın gidip araya girmeye kalkma adam senide aradan çıkartır sonra (;

• quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

30 dk filan önce meyve suyu ve ekmek almak için dışarı çıktım. Meyve suyunun parayı bakkala vericekken bir kadın geldi hemen elini uzatıp prezervatif aldı ne kadar dedi ödedi çıktı. İlk defa kondom alan birini gördüm.Herneyse bakkala da kızmıştım ulan hemen geldi benden önce alışveriş yaptı kadın.

Sonra ekmek almaya gittim. Komşuda sıradaydı naber filan dedik neyse eve doğru yürüdük ekmeği alıp. Siteye girdik biran sitede prezervatif alan kadını gördüm. Komşu solumda yürüyordu benim sol tarafta bahçede oturan kadına baktığımı farketti. Ben de kıvırarak galiba yeni taşınmışlar,ilk defa görüyorum diye birşeyler geveledim. Daha sonra komşu konuşmaya başladı şok oldum resmen.

Komşu : 'Yok ya taşınmadılar,o benim iş arkadaşım. Evde ekmek yoktu sen bahçede otur ben geliyorum dedim. Akşama kadar evde çalışacağız' dedi.

İşin garibi cumartesi akşamı eşi çocuğuyla birlikte eskişehire gitti,ailesinin yanına tatil amaçlı. Şuan ne yapıyorlar acaba . Kadın adama tuzak mı kuruyor ne yapıyor anlamadım. Komşunun haberi yok gibi olaylardan. Kadın da tam zamanını mı buldu prezervatif almanın ? Töbe yarabbi kafama çok garip şeyler geliyor beyler. Komşunun bu olaydan habersiz olma ihtimali var mı ? Gidip engel mi olsam ?

Bülent abi sen misin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

Bülent abi sen misin ?

Oha ne Bülenti (açık mert korkusuz) yok kardeş Bülent diilim ben adım Hüseyin

• hayatımda hiç prezervatif alan kadın görmedim lan

• quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Aklıma bu geldi

Komşum Eşini Aldatıyor Galiba :S

• De ki ya benide aranıza alıp iş çalışırız ya da bu olanları karına anlatırım
    sonra sabaha kadar mesai, yanlız unutmada ekmek arası köfte olma
  • Şöyle bir olaya göz attım. Kadın kondomu aldıysa kadın erkeğe tecavüzde bulunacak. Bu da herkeze koyacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumarbaz

Şöyle bir olaya göz attım. Kadın kondomu aldıysa kadın erkeğe tecavüzde bulunacak. Bu da herkeze koyacak.

Shemale filan dediler. Eğer öyleyse gitsem benide ... kadın.
  • erkek dalağı yedi bi kadın bi bakkaldan durduk yere prezervatif almaz
  • Yahu kadın ne isterse yapar isterse 10 kişi çağırır evine.Sizin gibi böyle ne yapıyorlar acaba vs. gibi insanlardan hoşlanmıyorum arkadaş size ne oluyor ne yaptıklarından?Kadının hayatı bu istediğini yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

evlerine pencereden gir süprüz diye bağır sonra

• kardeş uzun bi sopa yap sopanın ucuna kamera bağla eğer çekersen banyayo geç bitir işi yada üstekilerin dediği gibi SÜPRİZZZZZZZZZZZZ
  • Adama şantajta bulun.Her ay şu kadar meblağ vermezsen eşine söylerim de.Çok ciddiyim,benim başıma gelse aynen bunu yapardım.Ama böyle şeyler bizim başımıza gelmez ki,şans yok.
  • komsunun evine gir dinleme cihazı kamera koy.sonra karısına izlet
  • sana da vermezse karısına söyleyeceği söyle tehdit et.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.