Şimdi Ara

Komşumun 7 yaşında ki oğlu için psp..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, teknolojiyi takip ederim ama bu psp yi hiç takip edip incelemedim.. hiç bir bilgim yok anladım kadarı ile de bir kaç türü var.

7 yaşında ki bir çocuk için hangisini önerirsiniz? fiyatlar ve nerelerde bulabileceğimide belirtirseniz çok sevinirim.. teşekkürler. (:

• teknosa vb yerlerden alma.alacaksan kırık veren yerlerden alman gerekiyor. kırık,oyuna çok para vermeden,yani internetten indirip hafıza kartıyla oynayabilirsin.versiyon olarakta psp slim 3004 alabilirsin.eskisinden farkı ses kayıt edebilmesi.istanbuldaysan bakırköyde khalkedon var.orada kırıyorlar,istersen birkaç oyun atıyorlar,sorun olursa tekrar kendiniz kırıcaksınız o nasıl yapılır anlatıyorlar.hafıza kartı da ucuz.hafta başı gitmeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@§tFi®£

teknosa vb yerlerden alma.alacaksan kırık veren yerlerden alman gerekiyor. kırık,oyuna çok para vermeden,yani internetten indirip hafıza kartıyla oynayabilirsin.versiyon olarakta psp slim 3004 alabilirsin.eskisinden farkı ses kayıt edebilmesi.istanbuldaysan bakırköyde khalkedon var.orada kırıyorlar,istersen birkaç oyun atıyorlar,sorun olursa tekrar kendiniz kırıcaksınız o nasıl yapılır anlatıyorlar.hafıza kartı da ucuz.hafta başı gitmeni öneririm.

Khalkedon'un internetten psp alımında kredi kartına taksit yapıyor mu yoksa nakit mi istiyor ( Havale ile ) ?
  • khalkedon veya kadıköy yazıcıoğluna bakabilirsn ben yazıcıoğlndan almıştım ve hala gidiyor bi sorun yok ama 7 yaşındaki çocuğa ne kadar dayanır bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRbOnxx

khalkedon veya kadıköy yazıcıoğluna bakabilirsn ben yazıcıoğlndan almıştım ve hala gidiyor bi sorun yok ama 7 yaşındaki çocuğa ne kadar dayanır bilmem

• bu psp pek 7 yaşında ki birine uygun değil gibi.. alırsakda bana çok iş çıkacak gibi. :/
  • gameboy onun işini görür napacak pspyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alacaksan 3000 al hem yeni hem daha hafif. ona daha uygun olacaktır
  • kHALKEDONDA TAKSİT YOK NAKİT.
    quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

teknosa vb yerlerden alma.alacaksan kırık veren yerlerden alman gerekiyor. kırık,oyuna çok para vermeden,yani internetten indirip hafıza kartıyla oynayabilirsin.versiyon olarakta psp slim 3004 alabilirsin.eskisinden farkı ses kayıt edebilmesi.istanbuldaysan bakırköyde khalkedon var.orada kırıyorlar,istersen birkaç oyun atıyorlar,sorun olursa tekrar kendiniz kırıcaksınız o nasıl yapılır anlatıyorlar.hafıza kartı da ucuz.hafta başı gitmeni öneririm.

Khalkedon'un internetten psp alımında kredi kartına taksit yapıyor mu yoksa nakit mi istiyor ( Havale ile ) ?

• arkadaşlar karar verdik, ya 3000 slim & lite alıcaz yada 3004 slim alıcaz ama bu slim lite nedir anlamış değilim.. sadece 3000 yada 3004 alsak bir fark olur mu.. bir d kırılması gerekior her oyuna okadar çok para bayılamaz.. kırılma konusunda en rahatı hangisi? bir de bu kırma işlemini evde yapabilir miyiz? yoksa illa kırılmış olarak mı almamız gerekiyor konyada yaşıyoruz ve psp pek biliniyor diyemem. :/

zaman ayırıp bilgilendiren cevap yazan herkese teşekkürler. :)
  • bence gameboy al psp aşar onu
  • psp hassas alettir çoluk çocuğun elinde heba olur.Islak elle oynar,yere düşürür,yemeğe batırır falan.psp nemden bile bozulan bir alet.Tamiri de çok pahalı.Tavsiye etmiyorum 7 yaşındaki çocuk için.Arkadaşların dediği gibi nintendo gameboy daha uygun olur.Taş gibi alettir tam çocukların kullanımına uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

psp hassas alettir çoluk çocuğun elinde heba olur.Islak elle oynar,yere düşürür,yemeğe batırır falan.psp nemden bile bozulan bir alet.Tamiri de çok pahalı.Tavsiye etmiyorum 7 yaşındaki çocuk için.Arkadaşların dediği gibi nintendo gameboy daha uygun olur.Taş gibi alettir tam çocukların kullanımına uygun.

abartma altı üstü oyun konsolu.çocuk oynayacak tabi 50 yaşında adamın oynayacak hali yokya. tek zor gelecek tarafı versiyon işlemlerinin yapılması ve internetten oyun çekmek olur onun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph116

kHALKEDONDA TAKSİT YOK NAKİT.
    quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Teşekkürler.. Bu arada 310'dan 300'e düşmüş..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.