Şimdi Ara

Komşumun Kaçak Elektirik Kullandığı Şüphesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Komşumun aylardır elektirik faturalarına denk gelıyorum (Faturalar aynı yere koyuluyor apartmanda) Genellikle 12 ile 17 TL arasında geldiğini fark ettim.Sizde az çok tahmın edersinizki buz dolabı 1 ay boyunca çalıssa 20 Tl cıvarı elektirik faturası gelebiliyor.Bu nasıl oluyor ben anlamadım.Ki yaz boyunca klimalarının çalıştığına şahit oldum. 4 kişilik bir ailenin ayda 12 ile 17 tl arasında elektirik harcaması garip değilmi sizcede ? Nasıl bir yol izlemeliyim.

Not: Kendim kaçak elektirik tespiti yapabileceğim bir yöntem varmı ??

• Gidin şikayet edin. Kaçaksa yakalarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet onu soyarken iyi de, o devleti soyarken mi kötü oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VI. Lenin

Devlet onu soyarken iyi de, o devleti soyarken mi kötü oluyor?

devleti mi soyuyor.? faturanda kayıp kaçak bedeli altında devlet parayı yine alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VI. Lenin

Devlet onu soyarken iyi de, o devleti soyarken mi kötü oluyor?

Böyle yaptığı için devlet onu,bizi soyuyor.
  • Vergiler almış başını gitmiş vs. diye uzatmak istemiyorum ama haktır böyle bi topluma yapılanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak elektrik kullananların parası diğer kullanıcılara paylaştırıldığı için ihbar etmelisiniz.

Esasında hangi trafodan ne kadarlık kaçak elektrik kullanıldığı belli.
    Her mahalledeki abonelere, bağlı oldukları trafodan kullanılan kaçak elektriği paylaştırsalar herkes hafiye kesilir, komşusunu ihbar eder.
    Kaçak elektrik de büyük oranda azalır.

herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın, komşumla kötü olmayayım derdinde ama kaçak elektrik direkt kendi faturasını etkilerse belki farklı davranıp ihbar edebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanım olsa bende kullanırdım.Başkasının kaçağını neden ödeyeyim ki? Şirket zarar etmesin diye diğer kaçakları biz ödüyoruz.
    Evi değiştirirsek kaçak elektrik kullanacağım ya herkesi engellerler ya da bende kullanırım.
  • vardır bi anormallik.mümkün deyil gibi bişey.bence kaçak elektrik ihbar hattı gibi bişey var açın onlara telefon durumu anlatın.gelip bi inceleme yapsınlar sizin de kafanız rahatlasın bişey varsa gereken yapılır yoksa daha iyi zaten :D
    not:kendinizin tespit edebileceğini sanmam.zira son zamanlarda çok profesyonelce yapılanları varmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.