Şimdi Ara

APARTMAN GİRİŞİNİ ENGELLEYEN ŞAHİN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir dışından geldim yaklaşık 1.100km yoldan araç full eşya valiz dolu bu kadar şeyi uzaktan taşımayayım

bahçenin içine park edeyim oradan eve taşırım dedim bahçe oldukça geniş 10 araç sığar rahat

gecenin 4 ünde bir geldim fırlamanın teki apaçi gibi modifiyelenmiş şahinin bahçe kapasını tamamen kapatacak şekilde resimdeki gibi park etmiş mecbur gittim sağ tarafta bir bina ve bahçesi daha var oraya park ettim oradan o kadar eşyayı eve taşıdım aracı orada bırakıp şahinin yanına geldim HIRTO ANLASIN DİYEDE SİLECEKLERİNİ KALDIRDIM O YORGUNLUGUN VERDİĞİ SİNİRLE KARŞIMA CIKSA ..... AHH

neyse bugün aracı alıp alışverişe gittim ve alışverişi yapıp döndüm dedim yine aracı bahceye sokayım oradan tasıyım bu herif yine aracı bahçe girişini tamamen kapatıcak şekilde park etmiş ve sileceklerinide indirmiş!!!!

şimdi ben bu herife napayım ?? bunun yasal bir cezası varmı para cezası vs. ? ayrıca bir ambulans felan gelse gece ne olacak üstüne üstlük zaten bahce gırısınde araç için sürgülü kapı mevcut .. sahibini arayıp bulsam kesin kavga ederim ya acık ve net resimlerini çekip emniyetemi göndereyim yoksa bulup konusayımmı bı MAĞARADAN ÇIKMA HIYARLA ne yapmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 26 Ağustos 2014; 19:54:38 >

• Tehdit notu yazın.

Ciddi söylüyorum. Beni park yerinde çıkmamı engelleyecek şekilde Range park etmişti. Açık açık dedim eğer bidaki sefere düzgün park etmezsen olacaklardan ben sorumlu değilim dedim ve telefon numaramıda yazdım. Ondan sonra yanıma park etse bile adam akıllı park etti. Önceden bir Audi A6 ya büyük zarar vermiştim sırf park konusu yüzünden.
  • Polisi arayın polis gelip çekiyor aracı
  • Eğer polis çekiyorsa polisi arayacağım yada tehdit le felan uğraşmayıp direk gidip aracı boydan boya bi güzel çizeceğim yada lastiğe takıcam bıcağı madem mılletın gırmesını cıkmasını engelleyecek şekilde park ediyor ettiği yerdede kalsın o zaman 2 tekerını ındırıcegım en az birdaha goreyım bu 2 oldu
  • Ben aninda polisi ariyorum telefonla arayin çeksin aracini yada ekip gönderin çektirin araci diyorum.bizim apartmanda çarşida olduğundan sık karşilaşiyorum .

Ordaki esnafa deseki abi şurdayim adam kitleyip gidiyor .onlara çok givik oluyorum hepimiz zaman hatali patkrdiyoruz lakin ya telefonunu kou cama yada esnafa deki w dk ya geliyom şurdayim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Eğer polis çekiyorsa polisi arayacağım yada tehdit le felan uğraşmayıp direk gidip aracı boydan boya bi güzel çizeceğim yada lastiğe takıcam bıcağı madem mılletın gırmesını cıkmasını engelleyecek şekilde park ediyor ettiği yerdede kalsın o zaman 2 tekerını ındırıcegım en az birdaha goreyım bu 2 oldu

Bahsettiğiniz hayvan türü sadece bundan anlar zaten. 2 lastiği inidirip bir güzel çizin bakalım bir daha koyucakmı oraya arabayı.
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hayır bahçeye zaten kimse araç park etmiyor fakat eşya taşımak yük indirmek bindirmek için vs de kullanılıyor yani garaj gibi sürgülü girişi felan var ama sonuçta kimsenin garaj girişini engelleme gibi bir hakkı oldugunu sanmıyorum o kadar yükü ben bahçe varken uzaktan tasımak zorundamıyım yada benı gec ya bı ambulans felan gelse kimse bunu düşünmüyor mu ya telf no bırak yada öyle giriş yerlerine hiç park etme cahilmisin dağdanmı indin anlamıyorum bu insanları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omerf kullanıcısına yanıt
    kesınlıkle haklısınız zaten sabrım taştı yani uğraşsın dursun it birdaha göreyim park ettiğini babasının çiftliği gibi davranmayı
  • Bir adet tekerlekli kriko bulun ve aracı kaldırıp yola doğru çekin. Ondan sonra polisi arayın. Manyağın biri arabayı yolun ortasına bırakıp gitmiş diyip çekici isteyin.

• Hocam haklısınız da lastiği yarmak yerine indirin bence yarmak biraz ağır olabilir Bizim de üst katta eski köy muhtarı var adam park özürlüsü muhtemelen sarhoş geliyor arabasını 2 araçlık yere park ediyor. İyi adamdır normalde ama böyle yapınca sövüyorum.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    hiç görmediğim araba 1 aylık gittim geldim hani belki silecekleri kaldırınca anlar düzeltir felan dedim ama nafile insanda biraz anlayış olur bu hayvan kesinlikle eminim zaten araçtanda belli nasıl tip olduğu o yüzden yarmayı düşünüyorumki o zaman yaptığının hatasını anlasın böyle böyle park ettim lastikten oldum der
  • İşin garibi o şahini parçalasanız suçlu siz olursunuz iyide bu adam yontulmamış e bi yerden hizaya gelmesi lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac uzerinde sprey boyayla sanatsal bir calisma yapilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Bir adet tekerlekli kriko bulun ve aracı kaldırıp yola doğru çekin. Ondan sonra polisi arayın. Manyağın biri arabayı yolun ortasına bırakıp gitmiş diyip çekici isteyin.

Efsane öneri

• Suçsuzken suçlu duruma düşmemek için polis şart. Ama öncesinde not ile uyarmak gerekiyor tabi
  • Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Geçen bir konuda daha geçmişti bu Mükemmel bir alet
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    bunu yaparım ama polis plakadan aracın sahibini arayıp gelip ona çektiriyor

bir işe yaramaz yani ya götürüp bir kenara yuvarlayacaksın ki çok uzun iş bunu yapmak
  • Budur:
     APARTMAN GİRİŞİNİ ENGELLEYEN ŞAHİN!!!! APARTMAN GİRİŞİNİ ENGELLEYEN ŞAHİN!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Tehdit notu yazın.

Ciddi söylüyorum. Beni park yerinde çıkmamı engelleyecek şekilde Range park etmişti. Açık açık dedim eğer bidaki sefere düzgün park etmezsen olacaklardan ben sorumlu değilim dedim ve telefon numaramıda yazdım. Ondan sonra yanıma park etse bile adam akıllı park etti. Önceden bir Audi A6 ya büyük zarar vermiştim sırf park konusu yüzünden.

Hocam Range'e böyle bi notu yazinca adam ister istemez temkinli davranir ama sahincinin anlayacagini sanmam...

• Arayın polisi verin plakayı adresi bomba var deyin gelsinler künyeyle patlatsınlar arabayı komple kurtulun böyle bir dümbelekten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.