Bildirim
Komşunun ADSL sine bağlanmak İ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-M
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senin ki ethernet di mi?öyleyse aygıt yöneticisinden wireless kartını devre dışı bırak gitsin.. -
kablosuz ağ özelliklerinde tercih edilen ağlar var orda sıralama var komşununkini ordan sil bi daha otomatik bağlanmaz.. -
quote:
Orjinalden alıntı: WebEX
kablosuz ağ özelliklerinde tercih edilen ağlar var orda sıralama var komşununkini ordan sil bi daha otomatik bağlanmaz..
Yok hocam oraya çok kez girdim, komşunun adsl si orada görünmüyor. sadece benim adsl görünüyor tercih edilen ağlarda.
Alt komşumuz artık tavana mı ne astı modemini bilemeyeceğim ama ilk onunkini görüyor.
ZEUS;
benim olay şöyle.
Evde 2 bilgisayar var. kardeşimin masaüstü benimki dizüstü.
kablosuz modem masaüstüne bağlı ve evin öbür ucunda. olay bu. -
quote:
Orjinalden alıntı: In a world
quote:
kablosuz ağ özelliklerinde tercih edilen ağlar var orda sıralama var komşununkini ordan sil bi daha otomatik bağlanmaz..
Yok hocam oraya çok kez girdim, komşunun adsl si orada görünmüyor. sadece benim adsl görünüyor tercih edilen ağlarda.
Alt komşumuz artık tavana mı ne astı modemini bilemeyeceğim ama ilk onunkini görüyor.
ZEUS;
benim olay şöyle.
kablosuz modem masaüstüne bağlı ve evin öbür ucunda. olay bu.
Laptopu kapat yan yatir
-
Laptop acermi öyleyse bende aynen böyle bir sorunla uğraşmıştım ama ayarlardan falan birşekilde halletmiştim sonra yine tekrar oldu bende kablo çektim artık sorunsuz -
MSI VR-330
quote:
Orjinalden alıntı: sarikanarya567
Laptop acermi öyleyse bende aynen böyle bir sorunla uğraşmıştım ama ayarlardan falan birşekilde halletmiştim sonra yine tekrar oldu bende kablo çektim artık sorunsuz
-
quote:
Orjinalden alıntı: K@D!R
quote:
quote:
ZEUS;
benim olay şöyle.
Laptopu kapat yan yatir
-
quote:
Orjinalden alıntı: K@D!R
quote:
quote:
ZEUS;
benim olay şöyle.
Laptopu kapat yan yatir
Laptop denen alet-ül iblis, zaten yan bir tasarımda olduğu için bu söylediğini yaparsam laptop u dikleştirmiş olurum.
-
quote:
bu tespit dogrudur buralari kurcala ama eger ayri bir wireless programi kullaniyorsan onu kapa windowsunun kini kullan!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X