Şimdi Ara

Komşunun muhabbet kuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar alt komşum da muhabbet kuşu var öttüğü zaman çok sesi geliyor bize tabi benim kuşda duyuyor bu sesi duyunca çıldırıyo tabi hayvan. Şimdi size sorum bu durum kuşu evcilleştirmemde sorıun çıkartır mı?

Kafesin içindeyken biraz zorlamamla parmağıma konuyo. Kafes dışında belli bir yeri var oraya konunca gidip parmağımla alabiliyorum. Ama kafes dışında parmağımda iken çok tedirgin elimden yem bazen yiyor bazen yemiyor korktuğu için. Birde kafes dışında iken bir türlü uçup parmağıma konmuyor bunu nasıl halledebilirim?

Şimdiden teşekkürler.

edit: kuş 4-6 aylık arası erkek alalı 20 gün oldu

• kuşa 3 ay sonra eş alman lazım. 3 aya kadarda alışsacaktır sana zamana bırak
  • İlginç bi kuş ya eline geliyo elimde dururken diğer elimi kırdatmamla yerinden hopluyo korkudan anlayamadım gitti 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde alışınca ba eş alınca beni unutur mu?
  • unutmaz zaten onlar çocuk yaptılarmı onlar sana daha iyi alısascaktır çünkü doğumdan itabaren seni gördüğü için yavrusu daha iyi alışsacaktır.

kuşların unutması saçmadır. sadece onun ile ilgilenmesi artaracaktır oda normal. kuş bir insani le ne yapsın. insanın dengi insandır. kuşunki ise kuştur. sabah beraber yem yerler birlikte uçarlar kendi cinsinden.
  • Çağırdığım zaman elime gelsin yeterli :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.