Şimdi Ara

SOBALI EVDE MUHABBET KUŞU BAKABİLİRMİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
17.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evim sobalı sabahları 25 geceleri oda sıcaklığı 15 derece acaba muhabbet kuşu bakmam uygun olurmu geceleri üstünü battaniyeyle örtsem işe yararmı kuşum için şimdiden bonny yem kuş kumu gaga taşı aldım acaba hatamı yaptım yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_61_61 -- 9 Şubat 2012; 22:29:09 >

• caps lock unu kapat bir böyle bagırıyormussun gibi geliyor
  • Özür dilerim alışkanlığı olmuş. Bağırmak ne haddime :D
  • Olur tabii ki .. Amcaların evi de Sobali .. Onlar 2 yıldır besliyor. Adı boncuk

Aldıklarında yavru idi. Korkmana gerek yok battaniye gereksiz ölür falan

Allah korusun
  • bilmiyorum ama bizim ev sıcak olmasına rağmen yine üşütüyor. Bide çok uçuyor odadan odaya ondan olabilir
  • 15 derece düşük muhabbet kuşları 20 derecenin altında üşür ve kesin hasta olurlar.Üstünü battaniye ile örterseniz hayvan ölür.Bazı uyku problemi olan veya süreklı yaşanılan odalarda olan kuşlara ince bez örtülür ancak o bile sürekli olmaz.
  • bişey olmaz rahat rahat besleyebilirsin.

edit bizim kuş genelde 15-20 derecede takılıyo her gün sabahtan akşama kadar maşşallahı var ona dayanarak yaptım yorumu.. üstelik ev güneş görmüyor yani güneş olsa bile eve güneş girmiyor ona rağmen kuş etkilenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilton -- 9 Şubat 2012; 22:32:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu an evde kızla tekim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

bilmiyorum ama bizim ev sıcak olmasına rağmen yine üşütüyor. Bide çok uçuyor odadan odaya ondan olabilir

odadan odağa uçtugu için olabilir ısı değişikliği
  • küçükken sobalı evde muhabbet kuşumuz vardı ısınma konusunda sorun çıkmıyordu. tüyleri var zaten sen üşütüp hasta olma da ona birşey olmaz.
  • yatırınca bende üstüne ince bi örtü örtüyorum önü açık kalacak şekilde ama. İlla alacam diyordan yanına bi ampul falan koyarsın ısıtır biraz ama oda sürekli çözüm olmaz sanırım.
  • muhabbet kuşu salak değilse soba borusunun üzerine konmayacaktır
  • bişey olmaz zamanında bendede wardi muhabbet kuşu geceleri 11 den sonra kapatırdık kaloriferi birde kardemısın astımı wardi kuslara allerjik gece banyoya koyardım buz gibi yerde uzerıne battaniye örterdım tam 2 sene bakdım ****ye sonunda öldü.
  • battaniye muhabbet kuşuna neden zararlıki ?
  • bende maazallah yanlışlıkla sobanın üstüne konarsa diyorsun sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

bilmiyorum ama bizim ev sıcak olmasına rağmen yine üşütüyor. Bide çok uçuyor odadan odaya ondan olabilir

odadan odağa uçtugu için olabilir ısı değişikliği

durmuyoki yerinde fırlama , alışınca insan gibi oluyolar. Anca yatması için zar zor sokuyoruz kafese
  • arkadaşlar üzerine battaniye örtmem neden sorun olur ki ?
  • Bizim bi arkadaşın vardı adam ufo yakıyodu evinde.Kafesi açmış kuş gezsin diye,kuş kapıya gelip cik demiş ve uçmaya çalışırken yere düşmüş soğuktan . Anlatma şeklim komşum vardı öldü yazanlar gibi olmuş ama gerçek yani
  • muhabbetler hassas oluyor biraz zor olur.sicaklik farklarindan hemen etkileniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

15 derece düşük muhabbet kuşları 20 derecenin altında üşür ve kesin hasta olurlar.Üstünü battaniye ile örterseniz hayvan ölür.Bazı uyku problemi olan veya süreklı yaşanılan odalarda olan kuşlara ince bez örtülür ancak o bile sürekli olmaz.

Benim odam genelde 5-15 derece arası değişiyor ama kuşlar halen canavar gibiler
  • Sobaya konmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.