ya malum okula gitmek için sabahın 6:30 da uyanıyorum.bugun eve erken gelınce uykusuzluktan öldüğüm için uyuyayım dedım.hay demez olaydım yahu yan dairedede kız öğrenci arkadaşlar var maşallah bir ses bir ses misafirlerı gelmış.kafayı yıyodum az kalsın.o yetmediği gibi üst kattaki müftünün de sesı cıkmazmı aha dedim papazı bulduk.. yahu bıde gunde 3 saat uykuyla gezıyosanız ınsanın sinirleri tavanı fırlıyo.sizinde böle derdiniz varmı yaf
5:45 de kalkıyom da komşular yazın çekilmiyo,kışın bizim komşular uysallaşıyo
quote:
Orijinalden alıntı: kelcik
ya öğrenci evleri böle oluyo hanı bizimkiside öğrenci evı ama böle bı sorun olmuyodu.yada benım sinirlerim gerildi sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: kelcik
İkista'nin Megawoks'un den şikayetciyim
DipBass'ları kulağımın içine ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: ZiveR
İkista'nin Megawoks'un den şikayetciyim
DipBass'ları kulağımın içine ediyor
Alıntıları Göster
üstümdeki çocuk hergün yeni bir spor dalına merak salıyo.Küçük olsa birşey değil eşşek kadar çocuk.Benden kalıplı.Bir gün basketbol birgün futbol birgün amerikan güreşi ertesi gün yağlı güreş..her akşam 9 da da müzik setini açıyo.Bigün kör ekmek bıçağıyla dalıcam evine
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
üstümdeki çocuk hergün yeni bir spor dalına merak salıyo.Küçük olsa birşey değil eşşek kadar çocuk.Benden kalıplı.Bir gün basketbol birgün futbol birgün amerikan güreşi ertesi gün yağlı güreş..her akşam 9 da da müzik setini açıyo.Bigün kör ekmek bıçağıyla dalıcam evine
Alıntıları Göster
-mısınız soru eki ayrı yazılır
quote:
Orijinalden alıntı: Arkadaş
Alıntıları Göster
bizdekilerde öyle alttakilerde üstekilerde alttakilerde zaten ses sistemi falan var bigün onlar film seyrediyor kafmıza edyor
ertesi günde ben açıyorum bi film ses sistemimle hiç bişey diyen yok üstekiler zaten dan dun kafamıza ediyorlar eee herkesin bi kusu olduğuna göre kimse bir birine karışmıyor
quote:
Alıntıları Göster
ya arkadaş takıldığın şeye bak. canın saolsun.düzeltme olayını bilmiyorum.bilseydim düzeltirdim
quote:
Orijinalden alıntı: Bas_BeLaSI
ya arkadaş takıldığın şeye bak. canın saolsun.düzeltme olayını bilmiyorum.bilseydim düzeltirdim
Alıntıları Göster
vay be demek bi tek ben değilim bu konuda rahatsız olan.ya ınsan uyumak istediği zaman cok kötu oluyo bu sesler yoksa umrumda değil.hanı bende gürültüsüz bi kişi değilim
ZoGeL valla senin adına üzülsmmi ne maşallah orasıda spor akademisi gibiymiş abı ya.allah sabır versin.sen yınede bıçaktan falan uzak dur
quote:
Alıntıları Göster
Hele bizim eski komşumuzun çocuğu Ceren yukarı katta olduğuna rağmen sesi geliyo bi bakıyom günlerden cumartesi saatde 7:00 öyle şekilde delirdimki sonra yukarı kata çıktımsonra dövecek gibi bağırdım ama 3 yaşında olduğu için pişi anlamadı sonrada içimden küfürleri yığdırdım
quote:
Orijinalden alıntı: polterdata
Hele bizim eski komşumuzun çocuğu Ceren yukarı katta olduğuna rağmen sesi geliyo bi bakıyom günlerden cumartesi saatde 7:00 öyle şekilde delirdimki sonra yukarı kata çıktımsonra dövecek gibi bağırdım ama 3 yaşında olduğu için pişi anlamadı sonrada içimden küfürleri yığdırdım
Alıntıları Göster
bi aralar org çalıyodum ...yandaki komşu piyano sesi nerden geliyo sinir oluyom deyip duruyodu bana...bende bişi diyemiyom tabiii
burda komşu benden rahatsız oluyodu ...topikle bi ilgisi yok aslında...
quote:
Orijinalden alıntı: biruzéc
bi aralar org çalıyodum ...yandaki komşu piyano sesi nerden geliyo sinir oluyom deyip duruyodu bana...bende bişi diyemiyom tabiii
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: biruzéc
o da güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Loop
quote:
Orjinalden alıntı: biruzéc
o da güzel
Alıntıları Göster
komşunus amcanıs yada kuseninis olunca iş daha da karmaşık oluo aile kavgaları çıkıo falla o konuda ben test bile cösemiyorum kusenimin sdesinden efdekiler as geliomuş gibi bide yengem türküleri koyuyo vcd ye akşama kadar temislik ve türkü gelde normal kal....
quote:
Orijinalden alıntı: Saralondé
komşunus amcanıs yada kuseninis olunca iş daha da karmaşık oluo aile kavgaları çıkıo falla o konuda ben test bile cösemiyorum kusenimin sdesinden efdekiler as geliomuş gibi bide yengem türküleri koyuyo vcd ye akşama kadar temislik ve türkü gelde normal kal....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: first angela
yazık sanada yaf
quote:
quote:
yazık sanada yaf
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Bas_BeLaSI
quote:
yazık sanada yaf
ya o da bişi deil tmm da gece bari rahat bırakın dimi olmas bu seferde herrrr akşam film islerler vede muhtesem büyüklükteki seste inanılmas yani ta ben duyuyorum odamdan ama yapcak bişi yok kaderrr
quote:
Orijinalden alıntı: Saralondé
quote:
Orjinalden alıntı: Bas_BeLaSI
quote:
yazık sanada yaf
ya o da bişi deil tmm da gece bari rahat bırakın dimi olmas bu seferde herrrr akşam film islerler vede muhtesem büyüklükteki seste inanılmas yani ta ben duyuyorum odamdan ama yapcak bişi yok kaderrr
Alıntıları Göster
gece 23:30 dan sonra hala sesten rahatsız oluyosan polise şikayet edebiliyosun ,yasal hakkın yada söle onlara rahatsız oldunu.hala devam edıyolarsa dediğim gibi hakkını kullan
quote:
gece 23:30 dan sonra hala sesten rahatsız oluyosan polise şikayet edebiliyosun ,yasal hakkın yada söle onlara rahatsız oldunu.hala devam edıyolarsa dediğim gibi hakkını kullan
Alıntıları Göster
valla komşu benim sesten raadsız
full time() linkin park çalıyo evde
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
valla komşu benim sesten raadsız
full time() linkin park çalıyo evde
Alıntıları Göster
alt komşudan felaket rahatsızım, kadın köpeğini bütün gün evde bırakıyor. Sabahtan akşama kadar sesini çekiyoruz. Bir gün polise şikayet edicem, çok olmaya başladı. Ders çalışamıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: eDDiè
alt komşudan felaket rahatsızım, kadın köpeğini bütün gün evde bırakıyor. Sabahtan akşama kadar sesini çekiyoruz. Bir gün polise şikayet edicem, çok olmaya başladı. Ders çalışamıyoruz
Alıntıları Göster
ya bende beni bilirdim.ama halime şükretmem gerekıyo sanırım benden daha rahatsız olanları çıktı iyimi
quote:
ya bende beni bilirdim.ama halime şükretmem gerekıyo sanırım benden daha rahatsız olanları çıktı iyimi
Alıntıları Göster
bende alt komsulardan sıkayetciyim ben gece sifonu cekmeye bile çekinirken onların yaptıgı gurultu delirtiyo hele bi kucuk cocuk var 24 saat aglarmı bi cocuk ya insaf yani.vallahi delircem ulan benim bildiğim ögrenci gürültü yapar diğer dairedekiler şikayetci olur burda tam tersi.hergun kavga gürültü.bide açar evdeki kadın müziği sonuna kadar sabahın körü bizde 2.ögretim malum uyku önemli.yok karar verdim yazın cıkıyom bu evden. allahtan kendi evimiz mustakilde tatillerde rahat ediyorum iç s.ç kimsenin umrunda deil.ses derdi yok.