İzmir’de bir vatandaş komşusunu köpeğe tecavüz ederken yakaladı. İzmir’in Bayraklı ilçesinde Sevgi Yolu’nda bulunan Migros marketinin arka kısmındaki alanda yaşlı bir adam köpeğe tecavüz ederken yakalandı. “KOMŞUYUZ BAK DÖVMEYECEĞİM” Skandal olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden komşusu, “Güzel, devam et devam et. Ne yapıyorsun köpeğe? Komşuyuz bak, dövmeyeceğim” dedi. x (formerly twitter) Haydar Özkan (@haydarozkan06) on X https://x.com/haydarozkan06/status/1803837022379086171“NE OLDU HEMŞEHRİM?” Köpeğe tecavüz eden sapık yaşlı adam ise, “Ne oldu hemşehrim?” diyerek kaçmaya çalıştı. Olayı kayıt altına alan komşusu, “Seni bir daha buralarda görmeyeceğim” diye konuştu. Rezil görüntüler sosyal medyada da büyük tepki çekti. |
Komşusunu köpeğe tecavüz ederken yakaladı! Yaşlı sapıktan rezil savunma
-
-
Kopegi oldurelim. Anatomik butunlugu bozuldu, kuduz riski var, saldirgan olabilir bosuna tecavuze ugramadi heralde.
Bizim medeniyet fukarasi, hayatinda bir kediye, kopege, kuzuya kendine sadakat bagi hissettirememis tipler gelmeden ben yazayim. Yasa da nasil bunlarin kotu niyetine alet olmaya acik, gorulsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kerimcem koş, köpeğe tecavüz eden adamı eleştiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 21 Haziran 2024; 16:1:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet iyice kafayı sıyırdı.
Rezillik
İnsanların korkacağı, çekineceği bir şey olmayınca sapıklık artıyor...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cinsel açlığın afrikası
ilk yakalandığı andaki yüz ifadesine bakın,
yaşadığı ilçede herkese göstereceksin bu görüntüleri, tam rezil olsun.
-
Köpeğin o saatte dışarıda ne işi varmış?
Hemide çırıl çıplak sokakta geziyor insan üzerine bir pantalon giyer.
Nolcak ya olabilir ben de kucukken kedileri apartmanin catisindan asagi atardim, ne kadar normal bi sey. Avrupa'da enistemin kizinin halasi var, orada da tecavuz ediyorlarmis.
Malum parti olmasa Kemalistler gelse kopekleri birakir kedilere tecavuz ederlerdi, siz sukredin bu devlete Reis'e Allah razi olsun.
x (formerly twitter)Nasuh Bektaş (@nasuhbektas) on Xhttps://x.com/nasuhbektas/status/1764681650921775326
Gördüğünüz gibi aynı yaratık dört defa köpeğe tecavüz ediyor. Yasalar yeterli olmadığı için bunun gibi pisliklere bir şey olmuyor. Hayvan hakları yasasında değişiklik yapılsında bunun gibi tipler ertelemesiz üç yıl hapis cezası alsın diye uğraş veriyoruz.
-
Anadolu irfanından yeterince nasiplenmiş belliki.
İğrenç, pislik herif.
Abi böylelerini damgalayacaksın.
Herkes bilecek bunun ne mal olduğunu.
Sokakta denk gelirsem mesala bilicem.
E devlete bile işleyecen.
Konudaki videoyu başka yerde atınca "sokakta köpek olmasa bu adam tecavüz etmezdi" şeklinde savunma yapan üye gelsin bence. Kerimcemlik konu değil bu.
@PunisherLord Onlar açtıkları birkaç konuda birbirlerine gaz verip, millete sataşmakla meşguller. Bu tarz konulara gelemezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 22 Haziran 2024; 17:32:49 > -
köpeğin o saatte orada ne işi var? köpek aranıyormuş bunda büyütecek bir şey yok alan razı veren razı gibi...
edit: köpeğe de kalkmaz herhalde, nasıl bir iştah var millette ben empati yapamıyorum. bir kadının sıcaklığını başka bir canlıda henüz hissedebilmiş değilim... millete sadece delik yetiyor demek ki :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 22 Haziran 2024; 19:44:48 > -
Ceza çözüm değil. Bu tip insanların öncelikle psikiyatrik olarak tedavi edilmesi gerekir.
-
iyiaileçocuğu dedected
Yapma doktoru tehlikeye atarsın, suratına baksa şunun meymenet var mı ? Yaşını almış canı çıkar huyu çıkmaz %95
-
Mundardı iyice mundar oldu artık ötenazi uygulansın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kerimcem koş, köpeğe tecavüz eden adamı eleştiriyorlar.
|
Kopegi oldurelim. Anatomik butunlugu bozuldu, kuduz riski var, saldirgan olabilir bosuna tecavuze ugramadi heralde.
Bizim medeniyet fukarasi, hayatinda bir kediye, kopege, kuzuya kendine sadakat bagi hissettirememis tipler gelmeden ben yazayim. Yasa da nasil bunlarin kotu niyetine alet olmaya acik, gorulsun. |
köpeğin o saatte orada ne işi var? köpek aranıyormuş bunda büyütecek bir şey yok alan razı veren razı gibi... edit: köpeğe de kalkmaz herhalde, nasıl bir iştah var millette ben empati yapamıyorum. bir kadının sıcaklığını başka bir canlıda henüz hissedebilmiş değilim... millete sadece delik yetiyor demek ki :D |
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- adnan menderes uçak fabrikasını kapattı
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- en milliyetçi şehirler
- genç emeklilere tavsiyeler
- adresten fay hattı sorgulama
- disney plus üyelik iptali
- efootball türkçe spiker nasıl yapılır
- ötv muafiyeti 2025
- bina yıkım kararı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X