Şimdi Ara

Komuta - Bombardıman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hani RüYaLaRı süsleyen şeyler vardırya. rüyaları gerçekleştirmek benm için muhrip basmaktır. oyunun ilk haftalarını hatırlıyorumda... muhrip'in buyuleyici bişey olduguna karar kıldım. ölüm yıldızı açıldıgında bile basmak güç istiyor o konusulması saçma gibi fakat komuta yerine herzaman muhrip derim. HA komutaların yanında çok sayıda gönderilirse HA kaybınıda göz önunde bulundurun, aynı savaşta Örnegin 20 komuta ile kayıpsız kazanıyorsanız yanına HA koydugunuzda herzaman kaybınız oluyor. ya adam akıllı muhrip basılır yada çok sayıda komuta. bombardıman herzaman için 3.planda kalmalı bence
  • muhrip çok deut yiyiyo bi de büyük savaşlarda kullanılıyo genellikle bence kom kullansan daha yararlı
  • muhrip kelime anlamıyla eziq

aa ve muhrip oyunun işe yaramayan 2 gemisi
  • arkadaşım tamam sana göre muhrip ezik işe yaramaz anlıyorum ama bunu diyip çekilmek kolay teknik kısmından veya ss den bakıp bende bu yorumları yaparım... bu oyuna okadar zamanını harcayan 100 lerce savaş yapan arkadaşların tecrübelerini, kullananlara soruyorum tecrübeleriniz yorumlarınız neler??
  • tamm ben org açıldığından beri oynuyorum ama tr de ilk 18 açıldığında başladım ve bana göre eziq
  • Komuta gemisi daha iyidir bence çünkü bombardımanın sayısı arttıkça harcadığı deu sayısıda cok büyüyor komuta hem az deu yiyor hem daha hızlı komutanın sayısının cokluğu halde yıkamayacagı ne savunma vardır ne filo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.