Şimdi Ara

Komuta - Bombardıman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bombardıman ve komuta arasında kararsız kaldım. Komutanın avantajı hızlı olması, yük kapasitesinin fazlalığı ve deu istememesi. Bombardımanın ki ise savunma yapılarına karşı çok güçlü olması. İşte beni tereddütte bırakan nokta bu zaten. Komuta ile güçlü savunmalara karşı pek bişey yapamazsınız fakat bombadıman ile güçlü savunmaları çok daha rahat delebilirsiniz. Şimdi bombardımanın bu avantajına rağmen çoğu arkadaş "ya bırak bombardıman gemimi komutadan iyi gemimi var" diycekler. ee öyleyse güçlü savunmaları nasıl yarıcaz? Bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen.
    Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
    Saygılarımla...

• Ağır Lazer Yoksa 100-150 Bin HAFİF Avci 30-40 Milyonluk Savunmayı Yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Ağır Lazer Yoksa 100-150 Bin HAFİF Avci 30-40 Milyonluk Savunmayı Yarar
    quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

30-40 milyonlu derken 30-40 milyon metallik demek istedin sanırım. Ben böyle söylediğini farzederek cevap veriyorum. 1000 plazma atıcısı 50 milyon metallik bir savunma fakat 150 bin ha 450 milyon metal ister. Şimdi karşıdaki adam da armut değil ya o da 40-50 bin roket, hafif lazer döşerse hiç bişey yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legain

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

30-40 milyonlu derken 30-40 milyon metallik demek istedin sanırım. Ben böyle söylediğini farzederek cevap veriyorum. 1000 plazma atıcısı 50 milyon metallik bir savunma fakat 150 bin ha 450 milyon metal ister. Şimdi karşıdaki adam da armut değil ya o da 40-50 bin roket, hafif lazer döşerse hiç bişey yapamazsın.

Alıntıları Göster
    en güzeli speedsim ile simulasyon yapmak

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

en güzeli speedsim ile simulasyon yapmak

Alıntıları Göster
    ikisini de kullanmak en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

ikisini de kullanmak en mantıklısı

Alıntıları Göster
    hız sıkıntın yoksa bomber bas komuta abartılıyor benim gemi tercihi sıralamam ha-kru-bomber-komuta-muhrip olmuştur her zaman ağır avcı en noob gemi muhripinde ondan farkı yok aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_

hız sıkıntın yoksa bomber bas komuta abartılıyor benim gemi tercihi sıralamam ha-kru-bomber-komuta-muhrip olmuştur her zaman ağır avcı en noob gemi muhripinde ondan farkı yok aslında

Alıntıları Göster
    Bence sadece komuta bas çünkü bombardıman gemisi hem yavaş hemde yapımında deut istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

Bence sadece komuta bas çünkü bombardıman gemisi hem yavaş hemde yapımında deut istiyor.

Alıntıları Göster
    Bence komuta ağırlıklı, ama bomber da bulunduran bir filo en mantıklısı.

Speedsim kullandığında göreceksin ki, roketatar veya HL basmış bir düşmana karşı bomber >> komuta. Böyle bir düşmanla karşı karşıya geldiğinde bomber'lardan bir miktar salmak için elinde bulundurman faydana olacaktır. Ama yine de komuta gemisi filonun bel kemiğidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasbi 81

Bence komuta ağırlıklı, ama bomber da bulunduran bir filo en mantıklısı.

Speedsim kullandığında göreceksin ki, roketatar veya HL basmış bir düşmana karşı bomber >> komuta. Böyle bir düşmanla karşı karşıya geldiğinde bomber'lardan bir miktar salmak için elinde bulundurman faydana olacaktır. Ama yine de komuta gemisi filonun bel kemiğidir.

Alıntıları Göster
    komuta daha fazla olmak koşuluyla ikisinden de bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC GRADY -- 15 Ocak 2007; 20:06:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MC GRADY

komuta daha fazla olmak koşuluyla ikisinden de bas

Alıntıları Göster
    aBİ BENCE bENDE bOMBARDIMAN gEMİSİN eN iYİSİ dİYENLER aRASINDAKİ yERİM aLMAK iSTİYORUM ....

sAYGILARIMLA......

aLKIŞŞŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: UsTa007

aBİ BENCE bENDE bOMBARDIMAN gEMİSİN eN iYİSİ dİYENLER aRASINDAKİ yERİM aLMAK iSTİYORUM ....

sAYGILARIMLA......

aLKIŞŞŞ

Alıntıları Göster
    tercih meselesi, bence basmadım diye içine oturtmaktansa canının istediği gemiyi basmak daha iyidir, sonuçta hepsinin belirli bi saldırı ve savunma değerleri var filo konusunda karar ise tamamen kişisel olmalıdır. Ama bence kom bas

• quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

tercih meselesi, bence basmadım diye içine oturtmaktansa canının istediği gemiyi basmak daha iyidir, sonuçta hepsinin belirli bi saldırı ve savunma değerleri var filo konusunda karar ise tamamen kişisel olmalıdır. Ama bence kom bas

Alıntıları Göster
    evrendeki siralaman onemli iss olup olmadigi onemli evrendeki filolarin dizilimi onemli mesala ha+kom u fazla olan evrenlerde aa gereksiz bir gemi iken krusu bol evrenlerde aa ise yarar hep

• quote:

Orijinalden alıntı: trooper27

evrendeki siralaman onemli iss olup olmadigi onemli evrendeki filolarin dizilimi onemli mesala ha+kom u fazla olan evrenlerde aa gereksiz bir gemi iken krusu bol evrenlerde aa ise yarar hep

Alıntıları Göster
    basabildiğince hafif bas
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_

basabildiğince hafif bas

Alıntıları Göster
    hafif avcilarin oyundaki durumu hep yem amacli savunma mekanizmalari sürekli cok olan gemilere saldirir hafifin coksa onlar etklienir hem ucuz hemde yem olarak kullanırsın arkasına komutaları koy oh mis gibi 20 hafif avci 1 komuta degerinde işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuNCoLLeCToR

hafif avcilarin oyundaki durumu hep yem amacli savunma mekanizmalari sürekli cok olan gemilere saldirir hafifin coksa onlar etklienir hem ucuz hemde yem olarak kullanırsın arkasına komutaları koy oh mis gibi 20 hafif avci 1 komuta degerinde işte

Alıntıları Göster
    Bu arada kruvazör tam bir ufak gemi avcısıdır. O yüzden komutalarınızın HA yemleriyle uğraşmasını engellemek için filoda bir miktar kruvazör de bulundurmak iyi olur diye düşünüyorum. Ama düşmanın HA ları fazla sayıda değilse, komutası fazlaysa (sayısal oranları 20'den düşükse) kruvazörlerinize elveda deyiniz Çünkü komuta da tam bir kruvazör avcısıdır. Güzel denge...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasbi 81

Bu arada kruvazör tam bir ufak gemi avcısıdır. O yüzden komutalarınızın HA yemleriyle uğraşmasını engellemek için filoda bir miktar kruvazör de bulundurmak iyi olur diye düşünüyorum. Ama düşmanın HA ları fazla sayıda değilse, komutası fazlaysa (sayısal oranları 20'den düşükse) kruvazörlerinize elveda deyiniz Çünkü komuta da tam bir kruvazör avcısıdır. Güzel denge...

Alıntıları Göster
    Beyler öncelikle yorumlarınız için sağolun.
    Ben bombardımanın en büyük eksiğinin deu istemesinden çok yavaş olması olduğunu düşünüyorum. Bu oyundada hız çok önemli. Sanırım bu yüzden kom lar çok tercih ediliyor. Ben şimdilik kom basıp ileride bombardımana geçmeyi düşünüyorum.
    Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: legain

Beyler öncelikle yorumlarınız için sağolun.
    Ben bombardımanın en büyük eksiğinin deu istemesinden çok yavaş olması olduğunu düşünüyorum. Bu oyundada hız çok önemli. Sanırım bu yüzden kom lar çok tercih ediliyor. Ben şimdilik kom basıp ileride bombardımana geçmeyi düşünüyorum.
    Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    kom bence 2 kat daha hızlı yarısı kadar yakıt yakıyor yanınada yem oalrak ha ları kodumu tam süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Lownage

kom bence 2 kat daha hızlı yarısı kadar yakıt yakıyor yanınada yem oalrak ha ları kodumu tam süper olur

Alıntıları Göster
    ha lar komları koruyo işte ben 1kom a 10ha ayırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

ha lar komları koruyo işte ben 1kom a 10ha ayırırım

Alıntıları Göster
    zaten oyle ayrilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

zaten oyle ayrilir

Alıntıları Göster
    anlaşılan pek kimse muhrip kullanmıyor...muhrip hakkında da yorumlarınız neler merak ediyorum?? H.avcıla konusun da belki koruma sağlanıldığı söylenebilir ama ben zarardan başka bişi olmadığını düşünüyorum ki şu açıdan düşünürsek oyunda hiç birşe boş yere yapılmamış tamamlaıcı özellikler çok fazla aslında puana göre filomuzdaki diğer gemilerimize göre ayarlamalıyız tamammen koordine gerekiyor.... bombardıman yavaş ama kalkanları ve silah gücü daha iyi ama masraflı, yine aynı şey koordineli bir şekilde ondanda yapmak gerek ama şu açık komuta fazla olcak!! ....bunlar tamam da başa döneyim yine muhrip çok konuşulan bişi aslında benim çevremde daha çok hayranları varsa kullananlar veya tecrübesi olanlar paylaşsın lütfen....saadece 1 muhrip =2 kom yazmak yerine ...teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.