Savasta komutan belli olurken Claninin en cok npsi olan lider mi Yoksa Kendisinin en cok npsi olan lider mi Savas komutanı olur?
quote:
Orjinalden alıntı: Ronaldinh0
Savasta komutan belli olurken Claninin en cok npsi olan lider mi Yoksa Kendisinin en cok npsi olan lider mi Savas komutanı olur?
clanının en çok np si olan diye biliyorum kardeş
İlk 5 Clan...
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
İlk 5 Clan...
+1 yalnız içeri giren ilk5 clan yoksa sıralamada 10. clan başkanıda olabilir
Clan lideri olur. Np önemli değil.
quote:
Orjinalden alıntı: lütenitsa
Clan lideri olur. Np önemli değil.
Kardeş Zaten Yazmış Clan Lideri Diye...
kendi pm si diye biliyorum
tmm teşekkürler.
benim bildigim ilk np alan 5 clan baskanı
quote:
Orjinalden alıntı: delimanyak3333
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
İlk 5 Clan...
+1 yalnız içeri giren ilk5 clan yoksa sıralamada 10. clan başkanıda olabilir
ilk 10. clan başkanı olmaz eziq savaşındaki başkanların hiç birinin clanı ilk 10 değil
Dark Lunar War da Sondan İlk 5 clan baskanı eğer 50- ise baskan oluyo...Onlarda da Sondan 10.Clan olur o zaman...
quote:
Orjinalden alıntı: Ronaldinh0
ben noob savaşında komutan oldum ama benim np de az dı klanın ki de herhalde klan np si olmalı
clanın npsine bağlı...
ilk 5 teki clan eğer onlar yoksa diyelim 3. 4. 5. clan liderlerisavaşa girmedi ozaman o ırkın 6. 7. ve 8. liderleri commander olur.Ezik savaşları da öyle.İlk 5 te olmasa bile np si en yüksek 5 clan olur
DonanimHaber clanından CRAZY olmuştu mesela.Neden?? Çünkü savaştan önce paso cz yapmıştık :D
Suan donanimhaber claninin npsi kac ki crazy komutan oldu* Bende vardım o savasta acıkcası komutan olmayı bekliyordum. Benim npim 10k clanin toplam 50-60k civarı.
np le alakası bile yoq savaşa clanından en çok kişi giren ilk 5 clan lideri (10 da olabilir tam hatırlamıyorum)isteyen arasın öğrensin
quote:
Orjinalden alıntı: Devil_Hunter
np le alakası bile yoq savaşa clanından en çok kişi giren ilk 5 clan lideri (10 da olabilir tam hatırlamıyorum)isteyen arasın öğrensin
Ne kadar emin konuşuyorsun. Bari daha güzel biçimde salla.
Cyhper da 6 kere commander olmuştum.4 ü DLW de 2 si LW de.Savaşta bulunan en fazla np sahibi olan 5 tane clanın(Clanın np si , liderin değil) lideri commander olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme