kona oyunun 2.si bugun çıktı. türkçe yama gelir mi ? |
Kona Brume Türkçe yama istek
-
-
Yapılırsa harika olur ilki güzeldi yama sayesinde zevk alarak oynamıştım
-
İlk oyunu beğenerek oynamıştım. İkincisinin yapıldığından bile haberim yoktu. freeman1930 başkan satın alınca farkettim. Umarım yamasına el atan olur.
-
RewAdIs ÇeviriyoutubeKona II: Brume Türkçe Yama Çalışması - RewAdIs Çevirihttps://www.youtube.com/watch?si=8HCt5m6E15X0kAPr&v=qtnKwV26nsY&feature=youtu.be
-
bu nedir açılmıyor?
-
Süper bir haber emeğinize sağlık.
-
-
Resimde gösterdiğim kısıma tıklamanız gerekiyor. Url'ye tıklayınca nedense video açılmıyor. Siteden kaynaklı olabilir.
-
2. Oyunu direk 1. Oyunun devamı olaylar baya değişikmiş. Çeviri olmadıgı için google çevirinin kamerasıyla dökümanları okuyarak ya da günlükleri. 2017de oynadıgım 1. Oyunu bile hatırlattı bana yoksa unutmuştum.
Hatırlamak için 1. Oyunun sonunu izlemek ve 2. Oyundaki günlüğün başından okumak gerekli.
Yoksa hamilton kimdi ya birşey hatırlamıyoruz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıklama için teşekkürler hocam. Benim de 3 yıldan fazla olmuş oynayalı. Hikayeyi kaba taslak hatırlıyorum. Bu arada yoğun bir oyun dönemi olduğu için oynayamayacağım bu oyunu. O yüzden anca indirimlerde vs alırım herhalde.
-
1.oyun çevrilmediyse (bilmiyorum) çevrilme ihtimali var mı? seriye 2. oyundan başlamayalım Teşekkürler çeviri için beklediğim bir oyundu.
-
altyazı sinnerclown da var sanırım kendi sitesinde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X