Şimdi Ara

Roadwarden Türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Save 20% on Roadwarden on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1155970/Roadwarden

• Yapay Zekanın Yanıtı

Roadwarden Türkçe Yama İsteği

Roadwarden Türkçe yama arayışındaysanız, doğru yerdesiniz. Pek çok oyuncu, popüler rol yapma oyunu Roadwarden'in Türkçe dil desteğine sahip olmasını talep ediyor.

My Time at Sandrock gibi birçok oyunun başarılı Türkçe yamalarına sahip olduğu göz önüne alındığında, Roadwarden'in de Türkçe dil desteği alması oldukça bekleniyor. Bu sayede, Türkçe konuşan oyuncular oyunun keyfini kendi dillerinde çıkarabilecekler.

Roadwarden Türkçe yama şu anda resmi olarak mevcut değil. Ancak, gönüllü çevirmenler tarafından bir Türkçe yama üzerinde çalışıldığı biliniyor. Yama tamamlandığında, buradan veya diğer güvenilir kaynaklardan indirebileceksiniz.

Roadwarden Türkçe yama ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda sizi bilgilendireceğiz. Oyunun Türkçe desteğinin yakında mevcut olacağını umuyoruz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şuan başka bir oyunu çeviriyorum. O oyun bitince, Roadwarden çevirisine başlamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize Sağlık Çevirileriniz İçin  

• SovereignÇeviri kullanıcısına yanıt

şimdiden teşekkür ederiz

• SovereignÇeviri kullanıcısına yanıt

Hocam roadwarden toolu vs var mı internette yani biraz kurcaladım ama dil dosyalarını bulamadım merak ettim nasıl olduğunu.

• kaan5877 K kullanıcısına yanıt

Ren'py oyun motoruyla yapıldığı için dil dosyası için ekstra tool a gerek yok sanırım.

• @kaan5877 @RAFI @Shiningeagles24 merhaba arkadaşlar oyunun çevirisine ufaktan başladım ama sonunu getirirmiyim bilemiyorum o yüzden konu açmadım şimdilik, yine de size ufaktan bildirmek istedim. Paketleme,font vs ayarladım geriye çevirmek kaldı sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UnMetal (Türkçe Yama İstek)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar prologue ve ana menünün çevirisini bitirdim. Çeviriyi yaklaşık 3-4 ayda bitireceğimi düşünüyorum, bekleyenleri bilgilendirmek istedim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosgen -- 20 Temmuz 2023; 19:5:5 >
  • teşekkür ederiz  

• Son durum nedir?

• Kosgen kullanıcısına yanıt

Eline sağlık hocam teşekkürler çeviri için. Biz bitmesini bekleriz kolay gelsin :)

• Başka yama ile uğraşıyordum, çok ilerleyemedim yarından itibaren daha çok ilgileneceğim.

• son durum nedir acaba

• Yüzde veremiyorum ama çeviri devam ediyor.

• bakalım ne zaman bitecek kolay gelsin en hızlı şekilde bitmesi dileğiyle

• Yakın zamanda beklemeyin arkadaşlar oyun 100kdan fazla kelime içeriyo ve bu işte tek başımayım.

Ayrıca yamayı bekleyenlerin olduğunu görmek de ayrıca motive ediyor bildirmek istedim.

beklemedeyiz

Elinize sağlık hocam. Beklemedeyiz

• Ben de yamayı bekliyorum, kolay gelsin. Oyun hakkında güzel yorumlar var.

geç olsun güç olmasın hocam beklemedeyız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.