Chp'li belediyenin bir konser için fahiş olduğunu düşündüğümüz bir ücrete tepkimizi koyduk. İsraf dedik. Şimdi sıra iktidara toz kondurmayan, her suçu muhalefete yıkan arkadaşlar da. Haydi siz de gelin düşüncelerinizi tepkilerinizi iletin. Birçok örnek verildi sizden. O sanatçılar hayır için geçmiyorlardır herhalde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 21 Ekim 2024; 9:12:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konak Belediyesi, Şevval Sam'a 2 saatlik konser için 5.300.000 ₺ ödeyecek. (4. sayfa)
-
-
Bir belediye halkı mutlu etmek için Türkiye'deki bir ünlü şarkıcı ile anlaşmış, biz hala ödenen parayı konuşuyoruz. Bu paralar sanat camiasında garip paralar değil. Halkın parasını alıp, geri halka bir konser olarak dönmesi ne güzel. En azından 5 milyonu cebe indirmemişler diye sevinmemiz lazım Türkiye'nin şu konumunda.
-
1 hafta boyunca evlerin dibinde konser mi olur ya? Bakanlıkta açıklasın bakalım bu sanatçılar ne kadar alacakmış? Acaba bengü 5 milyona sahneye çıkar mı?
-
herkes şevval samı sevmek zorunda değil halkın cebinden sanatçı kiralanması doğru değil akp de yapıyordu yanlış kapitalist dünya çalışsın alnının teriyle gitsin bizene yatan tembel olan kimse hayat yaşayamaz abd ki kaderi homeless olmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2024; 19:50:52 > -
Velet nick aynen öyle velet klavye delikanlı arkadaş gel özelden yaz , görelim seni özellikle ne istiyorsan yaz , 3 ay sonra mahkeme de kuzenim yazmış abeeee deme !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sevmeyen konserine gitmez, seven gider dinler. Birisi sevmiyor diye bi sanatçı belediye tarafından halk konserine çağrılamaz mı.
-
sevmeyen şevvale para vermek zorundamı? halkın parasını veriyon kadına uzaylıların değil, çok istiyorsa belediye başkanın satsın 1 dairesini versin şevvale banane halkın parasını veremezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2024; 20:8:13 > -
Laaa şakamısın olum sen... Herhangi biri konser verse, sevende çıkar sevmeyende. Senin mantıkla ya tüm sanatçıları bir anda çağırmak lazım yada hiç çağırmamak lazım. Hiç çağırmamak siyasal islamcı yobaz tayfanın işine gelir tabi.
-
Kesim farketmeksizin her parti konser verdiriyor. Kendi partinize laf söylemeden diğer partileri eleştirmeyin. Daha önce konsere gitmedim gideceğimi de pek sanmam ama gitmek isteyenler için güzel bir HİZMET. Belediyenin görevi enflasyonu düşürmek veya ekonomik problemleri çözmek değil bölgesine hizmet etmek. Ha sanatçıya hakettiğinden fazla ücret ödeniyorsa o zaman işin rengi değişir. Şahsi fikrim her ne kadar konsere gitmesem bile bu tür organizasyonların sağ sol parti farketmeksizin her belediyenin düzenlemesi. Son olarak ben o sanatçıyı sevmiyorum diyen arkadaş benim de sevmediğim adamlar iktidara veya ana muhalefete de gelmesin o zaman bu nasıl mantık?
Bu paraların neden halka dağıtmadılar diye belediyelere hesap soracağınıza sıçtığınız b*ktan vergi alanlara sorun.
abd de bir belediye başkanı halkın parasını versinde sanatçıya, ağzına ederler o başkanın,teksas dallas şenliklerine bile bağış gönüllük usulü toplanıyor sanatçı çağrıyorlar koca bağış kutuları var katy perry kutusu vardı pastalı meme şeklinde insanlar içine para atıyordu, daha kuzi kaç sene önce koymuştuda oradan biliyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2024; 20:31:20 > -
Sallama kero, burası abd'de değil ayrıca, işinize geldiğinde abd ile kıyaslamak nedir, nasıl bir kafadır. Bir daha cevap yazmayacak iyice saçmalamaya başladın.
-
pek inerede varmış belediyenin parasını sanatçıya yedirmek? yurtdışında bu işler gönüllülük ve bağış esaslı oluyor.
koca madonna bile live 8 e beleş çıktı zamanında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ekim 2024; 21:38:17 > -
ABD'de siyasi partiler hazineden payda alamıyor. Seçim öncesi bağış geceleri düzenliyorlar. Mâdem belediye konusunda ABD'yi örnek alıyorsunuz seçimler için niye aynı şeyi konuşmuyoruz? Bu ülke ABD değil onların kurallarına göre oynayalim. Bu halkta ABD halkı değil rahatça konsere gidebilecek, etkinlik yapabilecek bütçesi olsun. Bu yüzden gerek belediyeler olsun gerek devlet olsun gerekse sosyal yardım kuruluşları olsun böyle organizasyonlar düzenlemek zorunda.
Gerçekten çok gereksiz bir harcama , illa bu paralara mı gelmeli sanatçı? İnanılmaz paralar ödeniyor tv'de program yapanlara da.
Kesinlikle isteyene kızmıyorum, sonuçta veriyorlar, vermeyecekler bu paraları ne olursa olsun.
-
onlardan hizmet namına birşey beklemek hayal zaten. heykel konser paraları böyle dağıtıyorlar nede olsa açık fatura limit yok.
-
Parti fark etmeksizin belediyeler sanatçıları zengin etmek için mi var abi bu nedir ya?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X