|
Konami'den üzücü haber: Yeni PES oyunu eFootball çıktığında demo tarzında olacak
-
-
2 yıldır tam oyun çıkarmadilar mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunların Allah belasını versin. 2022 ye yepyeni bir oyun çıkartıcaz diyip 2020 nin aynısını 2021 olarak sundular. Şimdi 2022 ye bakıyorsun baştan aşağı çöp.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelecek yıl da tamamen piyasadan kaldırırlar olur biter. Pes'in de ruhuna el fatiha.
Bir efsanenin bitişi. Eski günlerini görebilir miyiz acaba...
-
Hayır anlamadığım neden böyle bir şeye sonuçta marka değerin var,! ihtiyaç duyuyorsun
Abonelik sistemine geçerler.
İyice uyduruk mobil futbol oyunlarına çevirdiler.
Geçmiş yıllarda Fifayı sıklıkla eleştiren biri olarak 2 aydır Pes 2021 oynuyorum, başlarda beğenmesem de ısrarla şans vermeye devam ettim ama olmuyor. Bu kadar kötü futbol oyunu oynamadım. Artık millet Fifaya geçsin bu saçmalıklarla vakit kaybetmesin.
PES’in varlığı bile Fifa’yı gelişmeye zorluyordu. Fifa tek kalınca umarım yerinde saymaz
4 senedir yerinde sayıyor zaten
Pes maç esnasında gerçeklik bakımından rakiplerinden çok üstündü umarım daha iyi olur.
-
daha çok mobile tarz olup milleti fazla fazla yolma peşindeler.
ne kadar para o kadar pes.
pes 2021 gibi pes sürümlerini güncel kadrolarla kullanmaya devam edelim. ne de olsa aynısının sadece ismi değişip duruyor.
-
Rekabet yoksa fifa içinde allah rahmet eylesin diyelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ms_coskun
PES’in varlığı bile Fifa’yı gelişmeye zorluyordu. Fifa tek kalınca umarım yerinde saymazPes varken de yerinde sayıyor ki. Bana Fifa 17 ve 21'in farkını söyle...
quote:
Orijinalden alıntı: BéToPes varken de yerinde sayıyor ki. Bana Fifa 17 ve 21'in farkını söyle...
Alıntıları GösterHarbi ha aralarındaki farklar çok küçük atmosfer ısıklandırma doku texture detaylar falan. Fifa 17de bi saglam iş cıkardılar
üstüne yatıolar 4 senedir.
-
İyice sıçtınız içine.
Atari salonlarındaki futbol oyunlarından başlayıp fifa 98dan da bu yana konsol tarafındaki tüm futbol oyunlarını deneyimleyen veya oynayan birisi olarak bunca oyun arasında şu an demosu yayınlanan oyun kadar iğrenç, oynaması keyifsiz, heyecanı düşük ve antipatik bir oyun daha görmedim.
Master ligsiz bir Pes çöptür, kariyer modsuz spor oyunlarının tamamı çöptür.
-
Umarım adaletli bir oyun olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Gelecek yıl da tamamen piyasadan kaldırırlar olur biter. Pes'in de ruhuna el fatiha.
|
Bunların Allah belasını versin. 2022 ye yepyeni bir oyun çıkartıcaz diyip 2020 nin aynısını 2021 olarak sundular. Şimdi 2022 ye bakıyorsun baştan aşağı çöp.
|
Bir efsanenin bitişi. Eski günlerini görebilir miyiz acaba...
|
4 senedir yerinde sayıyor zaten
|
Pes maç esnasında gerçeklik bakımından rakiplerinden çok üstündü umarım daha iyi olur.
|
PES’in varlığı bile Fifa’yı gelişmeye zorluyordu. Fifa tek kalınca umarım yerinde saymaz
|
Nasıl değildi YA WE11, PES 5 - 6, PES 2009,2011,2013 döneminin en iyi ve çok sağlam efsane futbol oyunlarıydı. Özellikle pes 6
|
Ben 17 yıldır PES oynuyorum. Winning Eleven ile başladım. Fifa 2004'ü severek oynamıştım ama ondan sonra hiçbir FİFA oyunundan zevk almadım. FİFA da elbet iyidir ama bazı insanlar FİFA'ya ısınamıyor. |
Pes 13 en iyi pes oyunudur, hala ps3 te atanlar vardır, fifada fizik yok bir kere adam koşmuyor, topa vurduğunu hissetmiyorsun |
Benzer içerikler
- mırıldanarak şarkı bulma
- spotify apple music aktarma
- apple müzik öğrenci
- whatsapp bildirim gelmiyor
- wechat qr code sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X