Şimdi Ara

Konami'den üzücü haber: Yeni PES oyunu eFootball çıktığında demo tarzında olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yasinbvcx

Bir efsanenin bitişi. Eski günlerini görebilir miyiz acaba...

Pes hicbir zaman efsane degildi. Adinin okunusunun kolay olusu ve Playstation'a benzerliginden dolayi "Pes Cafeler" sebebiyle burada populer oldu sadece.

• Geri zekalı herifler 2 yılda bir oyunu yapamadılar. Bari isim hakkını sat yapan biri çıkar. Yılların oyununu öldürdüler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamlar daha nasıl özellik getirebilir ki her yıl yeni bişi olmak zorumda mı futbol sonucta

• yediler bitirdiler güzelim oyunu

• Fifa tarafında 1 2 oyun öncesinde online tarafı bırakmıştım, şimdilerde fifa alırsam sadece offline kariyer tarafıyla ilgileniyorum ve keyifli oluyor. Şimdi fifa alemde tek kalınca gelişim süreci aynı hızda devam etmez, üstelik offline tarafı iyice salabilir hatta yapmayı bırakabilir. Benim gibi oyuncuları üzer :)

Her sektörde rekabet iyidir, zamanında pes'e laf edenler şimdi rekabetten elini yavaş yavaş çekmesiyle değerini anlayacaklar :)

• 2019 2020de myclub da fena oynardım 1k saatim vardı ama oyunun online maça müdahalesi oynanmayacak hale gelmişti bu haberle tabuta son çiviyi çakmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Guy

Geçmiş yıllarda Fifayı sıklıkla eleştiren biri olarak 2 aydır Pes 2021 oynuyorum, başlarda beğenmesem de ısrarla şans vermeye devam ettim ama olmuyor. Bu kadar kötü futbol oyunu oynamadım. Artık millet Fifaya geçsin bu saçmalıklarla vakit kaybetmesin.

Ben 17 yıldır PES oynuyorum. Winning Eleven ile başladım.

Fifa 2004'ü severek oynamıştım ama ondan sonra hiçbir FİFA oyunundan zevk almadım. FİFA da elbet iyidir ama bazı insanlar FİFA'ya ısınamıyor.

• 2000’li yıllarda Pes kraldı zaten. Çok keyifliydi Winning Eleven serisi. 2014’ten sonra Fifa net daha üstün. 2 aydır azınsanmayacak bir süre harcadım Pes 2021’de. Gerçekten oynanış çok yetersiz ve kıt. Esnek bir oyun değil, hep aynı olayları yaşıyorsun. Kaleci animasyonları bile hep aynı. Fifa’ya şans vermeni tavsiye ederim özellikle ultimate team moduna. Sinirli bir insansan, 2-3 maç kaybedince kol kıracaksan bulaşma. Çünkü hırs ve bağımlılık yaptırıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PES 5 anyone?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Guy

2000’li yıllarda Pes kraldı zaten. Çok keyifliydi Winning Eleven serisi. 2014’ten sonra Fifa net daha üstün. 2 aydır azınsanmayacak bir süre harcadım Pes 2021’de. Gerçekten oynanış çok yetersiz ve kıt. Esnek bir oyun değil, hep aynı olayları yaşıyorsun. Kaleci animasyonları bile hep aynı. Fifa’ya şans vermeni tavsiye ederim özellikle ultimate team moduna. Sinirli bir insansan, 2-3 maç kaybedince kol kıracaksan bulaşma. Çünkü hırs ve bağımlılık yaptırıyor.

Aynen pes2014'de patladı ve kan kaybetmeye başladı. bknz; milletin yıllarca pes2013 oynamaya devam etmesi...

• Bana göre Fifa 98 hariç hepsi çöptü

Pes ise 6 ve 2013 en iyisiydi

Şuan yine Pes daha iyi... Oynanış olarak gerisi beni bağlamaz konsol-online-taso(oyuncu kartı herkes bunun için fifa oynuyor)-stad-taraftar gibi yan saçmalıklar.

Uzak doğu ve Türkiye Pes oynar

Avrupa Fifa oynar

Tabi bu ülkerlerde reklamı çok olduğu içindir.

Her yıl iki pc de oyunuda indiririm fifayı silerim o kadar kötüdür gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Pes hicbir zaman efsane degildi. Adinin okunusunun kolay olusu ve Playstation'a benzerliginden dolayi "Pes Cafeler" sebebiyle burada populer oldu sadece.

Alıntıları Göster

Pes 13 en iyi pes oyunudur, hala ps3 te atanlar vardır, fifada fizik yok bir kere adam koşmuyor, topa vurduğunu hissetmiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 4 Ağustos 2021; 15:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konami'den üzücü haber: Yeni PES oyunu eFootball çıktığında demo tarzında olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ooo yepyeni oyun deneyimiyle geliyormuş. Yersen tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes, Fifa nın hiçbir zaman rakibi olamadı, bu durum Fifa yı etkilemeyecektir.

• Pes bir efsane değildir, sadece bazı dönemlerde çok iyi seriler çıkardı o.

• iyi mobilde oynar millet . sanıyor ki pc de oynayacak millet beleş olunca kafayı yemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Alıntıları Göster
    Nasıl değildi YA WE11, PES 5 - 6, PES 2009,2011,2013 döneminin en iyi ve çok sağlam efsane futbol oyunlarıydı. Özellikle pes 6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.

• Pes 6, Pes 10 ve Pes 13 serilerini çok severdim ne diyelim artık meydan iyice EA Sports'a kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.