Darphane para basıyor niye yatırım yapsın adam. Ticari zeka. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1006. sayfa)
-
-
barça round 3 pvp etkinliğinde bışuna vakit harcamayın
20 maç yapmanıza gerek yok, 1 maçta yapsan aynı ödülü alıyorsun
round 4'de oynamayı hak etmek için ise playstation'da ilk 8'e girmen lazım
yani neredeyse imkansız.
-
arkadaşlar YZ etkinliklerinden zamana karşı tsubasa rekorunuz kaç ? ben 6,950 saniye yapmayı başardım :D
-
Darphane para basıyor derken var mı veri? Ticari zeka Kıyasla fifayla?
-
Fifa ile rakip dğeil zaten bıraktı o işi yıllar önce
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159999970
-
Adam etkinlikde kolay rakip gelsin diye klolektüf gücü düşürüyor. İyice çığrından çıktı iş.
-
Ticari zeka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne kadar aptal oyuncu kitlesi varsa bu oyunda ya. 2500 takım gücü var ilk yarı 7-1 çıkmıyor oyundan. Etkinlik bi de yani sıralama falan olsa anlıyacağım da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etkinliklerde 700. Geldi o kadar ağırdı ki yani adam yendi beni sıkıntı yok. Top ayağımdan açılıyor top kontrolü sıfır oyun bende net -1 falan. Neyse yenildik sonra 900. nü verdi bu sefer. Bu seferde adamda lag var o kadar belli ki top kontrol edemiyor ayağından açıyor iki tane hediye gol attım sonra adam çıktı anladı yani. Ben eminim adam da net -2 hızında falan oyun. Demem o ki benim internetim aynı internet beşer dakika arayla böyle bir şey oluyor. Kazandırmak istediğine güzel bağlantıyı veriyor momentum dedikleri şeyin alayı bağlantı kalitesini seçmesi ile alakalı. İyi kaliteyi veriyor ister isterse de vermiyor ona göre mücadele ediyorsun.
Çoğunluğu bot hesap. Sisteme karşı oynuyorsun.
-
çalım atma imkansız bu oyunda, pas atma imkansız. Pes 2021 in grafikleri, şut hissiyatı, kanattan organize ataklar falan çok daha iyi. Ara ara dostlarla pes kafeye gideriz. Pes kafelerde her zaman Pes 2021 oynanır daha bir kişinin e futbol oynadığını görmedim. Online oyun hatrına ızdırap çekiyor insanlar burada ne yazık ki.
-
Online oyunda biz bu gecikme ile oynadığımız sürece çalım atmak gerçekten zor. Çalım komutu verildikten sonra zaten bir giriş gecikmesi var. Rakibin durumuna göre hem bunu hesap etmek hem de internetteki gecikmeyi hesaplamak lazım. Bazen verilen komutu 2 saniye sonra gerçekleştiriyor. Gerçekten garip.
Pas herkesin genel sorunu. Pas yardımını 3 yapınca büyük ölçüde çözülüyor ancak bu seferde pas hızı için barın daha çok dolması gerekiyor ve internetten oynarken o bar dolana kadar rakip basıp alıyor. 2 ucu b.klu değnek.
-
Tabi sizin görüşünüzdür bişey diyemem ama pes21’de online oynansaydıda ben yine eFootball’ı tercih ederdim, momentum ve server sıkıntısı bi kenara tabi. Millet pes21’e efsane gözüyle bakıyo ama ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum o biraz son pes isimli oyun olmasının etkisi, bana kalırsa pes18 oynanış pas organizasonu olarak en iyisiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 9 Aralık 2024; 14:36:2 >
Çıktı sonra yahu 55 de falan bot değildi. Botlar falan belli oluyor efb_ ile başlıyor onlar.
Buna katılmıyorum.
- Etlinklikte de olsa nezakat derecesini etkiliyor sanırım bu erken çıkmalar
- Benim de farklı yenildiğim, çok iyi oyuncular oluyor çıkmıyorum. Hem nezaket derecesi için hem de hangi güçlü tarafı ile yendiyse gözlemlemeye çalışıyorum. Nasıl yapıyor diye.
-
Oyun açıklamalarında yazıyor oyunu durdurup terk et dediğinizde nezaket etkilenmiyor. Oyunu direk kapatırsanız etkileniyor.
İlginç şekilde oyunda tek sf oynadığınızda çok daha fazla kaçıyor ve topla buluşturmak daha kolay oluyor. 3 sf de her maç iki forvet hayalete dönüyor. Yapay zeka en az bir forveti daha müsait bıraktığı için, tek sfde ara pasında savunma tren gibi bakıyor. Özellikle eto mbappe tarzı hızlı fırsatçılar tek olduklarında her maç savunma arkasındalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 9 Aralık 2024; 19:10:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar, bir whatsapp grubumuz var mıdır?
Bir defasında 1740 puana kadar çıktım ve o kadar. 1. Lig'e çıkmak istiyorum, bir tüyo vs. var mıdır? Zaman zaman momentum yiyorum, bazen de rüzgar benden yana oluyor=)
Ne yapmak lazım? Örneğin tekte şu an 3. Lig'e çıktım. Ortalama 10-15 maç arasında da sezona son iki hafta kala 2. Lig'e çıkıyorum rahat ama bundan sonrasında gelen rakipler ağırlıklı 1. Lig 'den geliyor. Belki daha adil bi eşleşme ile bilmiyorum durum farklı olabilir.
Ne yapmak lazım? Örneğin hangi vakitlerde oynamak bizim için avantajlı? Bir yerde son üç gün kasmanın avantajlı olduğunu okumuştum.
Destek olursanız çok mutlu olurum.
Bu arada ramsesli76 buradaysan dönüş yap dostum lütfen =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 9 Aralık 2024; 19:55:50 >
Hocam 17 kişiyiz forumdan, bekleriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni açılan hesaplarda baya mementum var, az önce 2960 civarı güçle 1 klasmana çıkmış adam geldi, 14.000 lere kadar gelmiş, şimdi 5. Klasmanda 5 tane atıp gönderdim ama takım gücü hala yüksek hiç 2960 kolektif güç gibi değil forveti bile 3 yıldız adını bile unuttum, oyun becerisi ortalamanın üstü oyuncuda ama hiç 1. Klasman oyuncusu gibi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X