Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.851
Cevap
212
Favori
877.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedava verdikleri nouer milletin başına bala olmuş kalede durmuyor, stoper oynuyor alın bir deneyin stoperde, hücumcu kaleciyi konami iyi uydurmuş,ilerde golcü kalecide bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun beni 3. Kez kanser etmez umarım. Ne pas yapabiliyorum ne çalım atabiliyorum nede defans yapabiliyorum. Turlu turlu taktik denedim. Bu ay gaza geldim 150 top açtım birde üstüne. Kazanmayı geçtim oyun oynamak istiyorum ben.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oynadığım en kötü cumartesi günü olabilir. Abi o kadar kötü ki bağlantı inanılmaz ya sanki slow motion oynuyoruz şutlarım kaleye yavaşlayarak falan gidiyor. Özellikle Ps tarafından oynanmasını tavsiye etmiyorum şu saatte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 14 Aralık 2024; 10:7:26 >
  • Juan Cuadrado kıvamında muz orta açan favori oyuncularınız kimler

• blackmilk35 kullanıcısına yanıt

Arnold

• murat_lindemann kullanıcısına yanıt
    Ben bek olarak değilde sağ açık olarak yazmayı unutmuşum.

Tabi ki Beckham. Yoksa R.De Paul, Çalhanoğlu'nun renkli kartları. Son İniesta'da denenebilir.

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Rekorlar kitabına girmeye hak kazanırım bence.

Bağlantıyı kontrol edin. Yurtdışına 100ms ping varsa bu sonuç normal. 4 dişten az kabul etmeyin yakın bölge seçin sadece hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sabırlı adammışsın ben olsam çoktan ya oyunu silmiştim ya kolu kırmıştım. Bide oyuna para harcadıysan dahada üzer bu tip durumlar hocam

• waddey22 kullanıcısına yanıt
    Baglantimda sorun yok pek genelde hep 3 diş geliyor. Açıkçası yakın bölge seçmek istemiyorum yurt içinde oyun oynamak yerine biçiyorlar :)

• EastbloodRed kullanıcısına yanıt
    Yok ya kolu kirmiyorum kol ucuz değil :) bu ay biraz hırs yaptım 150 top açtım ilk defa. Amacım klasman kasmak vs değil halbuki 1. Olsamda madalya vermeyecekler bana. Tek istediğim oyun oynamak ama iki pas yapamadan iki gol yiyiyorum. Tek pas yapamıyorum vs vs

Maalesef bu oyundada lanet klasmana mecbur ediyolar, yeterli etkinlik yok mod yok bişey yok kısır döngü sürekli. Şimdide tsubasa etkinlikleri getirdiler anime paketler felan, görüntü güzel ama içi bomboş. Co-op klasman bile getirmeye üşeniyolar

Bence animelerin hedef kitlesi kendi ülkeleri zaten. Arada bizide sıkıştırıp Türkçe spiker yaptılar.
    Ben kendimden şüphelenmeye başladım yasladimda artık oynayamıyorum diye mi :)

Herkesin kötü serileri olur ama bu fazla olmuş taktiğinizi atın bakalım hocam.

Yakın bölge olması çok daha iyidir. Yabancılar da geliyor.

Sadece 1 kereye mahsus böyle olduysa momentum aleyhine dönmüştür ama sürekli böyle pas yapamadan gol yeme seri mağlubiyet durumları varsa benimde aklıma gelen bağlantı problemi. Banada genelde 3 diş bağlantı gelir rakipler, bi yerden sonra 3-5 maç seri yenilgi almaya başlamışsam o gün bırakırım oyunu sonra ertesi gün normale döner momentum seni salar

• Bağlantı dişinde o an sunucu ile paket alış veriş hızını gösteriyor.

Eşleşme anında onaylama ekranındaki süre içinde:

0-50ms arasıysa 5 diş bağlantı
    50-75ms 4
    75-100ms 3 diş oluyor.

Bizim Türkiyede en iyi internet en iyi anında bile maks 35-40ms arası ping oluyor. Oyun içinde tabi dalgalı olarak zaman zaman 50 üzerine çıkıyor. Çünkü sunucu uzak olduğu için Ping standart kalmıyor. (genelde bizi italyadaki sunuculara atıyor)

Bufferbload ayarı ve kablolu bağlantı mutlaka yapılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 14 Aralık 2024; 20:42:34 >
    Hocam benim öyle bir taktiğim yok. Çünkü oynamak istediğim taktik olmuyor bir türlü. Defans orta sahaya uzak, orta saha forvete kanatlara uzak vs. En son 1 saat önce 3 stoper 2 dos 2 kanat bir oos 1 gf ve 1 forvet yaptım deneme amaçlı. 5 Li defans yaptım 4 lu yaptım yapmadığım şey kalmadı :)

Hocam 3. Klasmana çıktığımdan beri oluyor böyle 6 /5/4 sıralarda olmuyor böyle. Oluyorda böylesi olmuyor.
    Milletin rumennige ucuyor kaçıyor benimki korkuluk ne araya kaciyor ne omuz atıyor. Üç favori oyuncum var carlos nedved ve del piero adamlar pas atamiyor.

Hocam o diş olayı bana pek stabil bi veri olarak gelmiyo, çünkü 1 diş bağlantı geldiği oluyo nadiren ama gayet akıcı maçlar, yine nadiren 4 diş bağlantı rakip geldiğinde oyun kasabiliyo

• 
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.