Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.851
Cevap
212
Favori
877.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu gullitle messi bende olsa ah ah kafama girmedim şu adamlara.. para harcayacaksak bunlara harcayacaktık bu gidişle xbox 3.kolu da kıracağım en sonunda.

• ozguzel kullanıcısına yanıt

Gullit net olarak haksız rekabet sebebi. İleri de çok rahat top tutuyorsunuz. Uygun ve gerekli beceri kartları ile tam bir canavara dönüşüyor. Milan Gullit hala etkili yenisi de iyidir sanıyorum ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esevetnov kullanıcısına yanıt

+4ms'den fazla olduğu için her ikisi de fazla.

Barın dolup oyuncunun vurmaması veya bar dolduğu halde oyundu hiç bir şey yapmadan barın bir anda kaybolması sorununu ben de yaşıyorum.

• Kalel99 kullanıcısına yanıt

Durumdan bağımsız takas gelirse Big time Mbappe yi ne ile takaslarsınız :D Kadromda epik yok Potwlerden vereyim.(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]  Çok iyi kart iyi oyunlar (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Türkiyede 4ms gören varmıdırki hocam. ozman bar olayı oyunla alakalı. peki sence benim sonuçlar keenetic almak için yeterlimi. yani almam kesinlikle elzemmi öyle sorayım. çünkü biraz araştırınca sonucum fena değil gibi. ama tabi ms olayını nasıl halledebilirim.

• esevetnov kullanıcısına yanıt

İkisi derken "Yük altındaki" değerlerden bahsediyorum.

Normal ping süresi olarak fiber kullanıcıları 3-4ms civarı alabiliyor, anormal bir durum değil. Örnek;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160255593

Ben fiber kullanıyor olmama rağmen siteye gelen sinyal kötü olduğu için 14ms civarında alıyorum.

yük altında download +4 civarında, upload ise +0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 15 Aralık 2024; 22:46:47 >
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt

Oynadığım hiçbir rakipte denk gelmiyor millet beğenmiyor herhalde bu kartı çözemedim :)

• blackmilk35 kullanıcısına yanıt

hocam 3'lü değil 4'lü savunma oyna

önlerine 1 DOS 2 GÖ koy

seeforf o 2 GÖ'den biri olsun. Seedorf kartı DOS olmasına rağmen O'nu GÖ oynat. Çok yönlü bir oyuncu hem defansa hem ofansa katkı sağlıyor.

DOS olarak ise daha ısıran birini oynat mesela Rodri, Rjkaard veya en ustası Vieria

1 SF ve 2 GF yap

top çevirme oyununa geç. santrafora çakılı kalma ve kontra hedef ata. Böylece top çevirme oynadığın halde santraforun sanki hızlı kontra atak taktiği oynuyormuşsun gibi davranacak. Hem top çevirmenin avantajlarından yararlanacaksın hem de santraforun kontra atak oyuncusu gibi davranacak

DOS'a ise derin çizgi ata.

bu dediklerimi yap, çok fark edeceğini düşünüyorum.

akşam kendi formasyonumdan ss atarım sana.

• Bence millet çok açmadı bu kartin geldiği sırada. Bence çok kıymetli bir kart güle güle kullanin. (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Genelde 4 lu defans oynuyorum zaten ama ara sıra iyi saatler gelip türlü tercihleri deniyorum. Bende rodri viera rjkaad yok maalesef. Top çevirme oyunu oynayacak teknik direktörüm de yok. Yinede formasyon görüntünüzü beklerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Figo icin girilir mi beyler epic'e orta uzmanı - pike ortacı.Sanki fena durmuor 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 16 Aralık 2024; 13:35:32 >
  • En son pes 18 oynamıştım, bu sene fifayı satın almadım inadına bir bakayım dedim pes serisine tekrardan, oynanışta baya değişiklik var gibi en son geçen sene denemiştim oyun çok hantaldı bilinmeyen bi sebepten delay vardı. Bu sene uzun bi aradan sonra pes oynayacağım muhtemelen biraz geç başlasam da.

• ANLT kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşma hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WeDo_Efendi kullanıcısına yanıt

Sanki iyi oldu hcm.:) 37. Top'ta bulduk Kral'ı.Cok *ikici ortalar bekliorum kendisinden 😁

Xavi ve iniesta cok elzem degil ama.Burda bitiriyorum çekimi.Bana elit stoperler lazım artık.Beklioruz bakalım 😊

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Hayırlı olsun xD 🙏🏻

• Eşleştirme bu ara çok vahşi ya hiç kolay maç yok hep çatara patara sizde durumlar nasıl ilk 1000 görmüş rakipler geliyor hep.

bugün bir rakibimde denk geldi.bence orta yapmak için kullanırsanız yazık olur.top sürme yetenekleri üzerine geliştirirseniz banko oyuncunuz olur.

• Türk rakiplerle oynadığım zaman acayip lag yaşıyorum, bu sorunu yaşayan varmı. Bilerekmi yapıyorlar anlamadım. Top benim kalede iken sorun yok ama ne zaman atak yapacaksam takılmadan ilerleyemiyorum .

• strikeer kullanıcısına yanıt

orta uzmanı ile yerinde orta becerisi olan adam aynı ortayı açıyor gibi geldi bana, başka bir espirisi varmı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 17 Aralık 2024; 11:30:37 >
  • 
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.