Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.857
Cevap
212
Favori
877.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1500 coin menajer için çok cidden, yanında verilen oyuncular zaten güçlendirici olacak etkinlikte bile oynatmazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faruk2k F kullanıcısına yanıt
    Hocam o sıralamalarda kaçıncı klasmanda olduğunuzdan ziyade sıralamayı baz almak lazım çünkü ilk 10.000 zaten dönem sonu hep 1.klasman oluyo bi şekilde çıkıyo yukarı.

Para harcamadan 2.700 leri görmek başarı bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarın hangi epicler gelir varmı tahmin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslinda persembeleri şov taym geliyordu son haftalarda epik gelmeye baslasldi ben şov taym geleceğini dusunuyorun garnacho mbappe valverde bunlardan biri olur tahminim.bakacaz ama heung min son şov taym bombaci bekliyorum :D

• Kalel99 kullanıcısına yanıt

Selamlar

Bağlantı düzgün şekilde oldu mu şu kadro bile genel olarak keyif verir hocam. Tabi ki oyunu iyi bilmek gerekiyor o ayrı mesele ama son zamanlarda oyunda bağlantıdan dolayı çok maç kaybettiğimi düşünüyorum. Bu tarz GPli kadrolar oyun tarafından arada desteklense de her zaman iş yapmaz. Bir de full güçlendiricili kadrolarda farkını gayet hissettiriyor. Oyuncunun kendine geleme süresi bile çok kısa oluyor. Tabi ki iyi olacak o oyuncular onu bilerek oynuyoruz fakat biraz dengesi bozuldu oyunun bence.

• murat_lindemann kullanıcısına yanıt

Selamlar

Epikleri deneyimlemiş biri değilim fakat oyun tarzı atıyorum savunmacı bek olan birisini stopere koyunca sapıtıyor gibi geliyor. Zorunda kalmadıkça tercih etmiyorum. Tabi ki bu benim kendi takıntım :) Çok kişi de gördüm bekleri stoper oynatan.

• blackmilk35 kullanıcısına yanıt

tek tek mi açtınız ?

• murat_lindemann kullanıcısına yanıt

evet bazen yapıyorum o işi. Özellikle maximum form seviyesindeyken.

ya da cafu formdayken cafu'nun ofansif katkısından yararlanmak istediğim maçlarda cafu'yu sağ bek oynatıp Thuram'ı stoper yapıyorum

ama thuram sağ bek oynarken de genelde hücuma çıkmadığı için ve stoper kademelerine iyi girdiği için defansa sağ bek oynarken bile çok büyük katkı sağlıyor.

maldini için de aynısı geçerli.

• Hazard’cı broma gelsin (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]  bu bullet header cılarda can sıkmaya başladı.

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Drogba yi merak ediyorumda bu top bana gelmez. Defans lazım 😐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • forvet istemem artık. Bundan sonra girebileceğim tek top çevirme tank gibi sağlam, uzun boylu ve çok güçlü bir stoper olabilir.

bunun dışında biri gelirse takıma sıkıntı çıkar :D

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Yok 900 luk paketlerden açtım.

• Ulan bu hediye verilen destansılardan hangisini almak lazım. Belletti de aslında göz kırpıyor defans da lazım hem. Detaylı bir incelemek lazım. Villa nın istatistiklere göre karar vermek lazım fırsatçı gölcü gelmiş o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 19 Aralık 2024; 12:13:16 >
  • Sneijder mi Villa mı beyler :)

• Var mı Drogbalı,Hazardlı pakete girecek olan :)
    Şisererek oynayanlar icin Drogba islerine yarayabilir.

• croco_16 C kullanıcısına yanıt

Bunun cevabını almak için kadroyu da atman lazım. Benim kadroda ikisi de oynamaz mesela. :)

belletti stoper olursa benim taraf belli.

Bende ortasahada Davids var, ileride GF Ronaldinho, Sheva, Gullit. Sağ bekte Lahm, sol bekte Carlos. O yüzden Sneijder merkez orta saha daha mantıklı olur gibi duruyor.

• ANLT kullanıcısına yanıt
    Bu gelen Drogba diger versiyonlarina göre açık ara daha hızlı. Ag delen kafa ile gelmis , sadece kafa degil araya atılan toplarda da is yapabilir.

• Grok'a, Türkçe spiker hakkında sert bir eleştiri yap dedim :)

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]
  • arkadaşlar bu kampanyada iki defa aynı epik çıkma şansı varmış

dolayısıyla seçimli hakkınızı kullanmadan önce rastgele hakları kullanmak gerekir, dikkat edin

• 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.