Pike orta olayı fark yaratior hcm.Direk adamın kafasına inior top.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1013. sayfa)
-
-
Bombacıların şut animasyonu gibi orta açıp direkt forvetin kafasına atıyor.
-
Ben bombacı salaha yerinde orta becerisi verdim, her zaman yapmasada arada figo gibi orta yapabiliyor. Belki üstten aşağı adamın kafasına inmesi veya isabeti düşük olabilir ama görsel olarak aynısı olduğunu düşünüyorum. Burda figonun artısı bu ortayı her seferinde yapabilmesi diye düşünoyorum .
-
Yerine orta benzer ama aynı değil. Size öyle hissettirmiş olabilir ama "Pike orta" sonradan eklenmiyor. O oyunculara özel. Bomba şut özelliğinin eklenememesi gibi.
-
böyle hocam
diğerlerine gerek yok yeter :D
-
Kadro full+full. Gullit bile yedek kalmış
-
Konami de akraba mı var hocam kadro da yok yok 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Az önce denk geldi İtalyan. Adam özel seçmiş herhalde oyuncuları tanımıyorum ama fiziksel temas özellikli kurmuş herhalde. İlk 3000 sıralama görmüş iyi oyuncu harbiden saygı da duydum. 2. Yarı kafa vuran adamları aldım fiziklerle falan dengelendi yoksa yenecekti eleman. Para harcamadan oynayanların için attım görseli. Bu dos oynayan jefferson bildiğin vieira yani. Benim orijinal vieira dan kat kat daha iyi oynadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kafayı kırıcam sonunda 100 tane beceri açtım bir tane hava hakimiyeti çıkmadı
1 oyuncu için 50 tane pozisyon antremanı açtım sönük yeşil yanan yeri koyu yeşil yapmak için için 1 kere çıkmadı
2 aydır aynı şeyle uğraşıyorum rezalet kere rezalet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana SĞA var 0 GP li son 30 tane de 2 tane çıktı. Bir tanesi stopere çıkmıştı sanırım.
Çıkmaz öyle lanet bişey yeminli gibi vermiyo.
Thuram geleli o kadar zaman oldu hala hava üstünlüğü çıkaramadım
Bende de aynı şekilde öyle hep ilk 1000’den rakip geliyor
yedek ama ilk girecek olan yedeklerden :D
süper yedek kartı da var :)
-
çok para harcamışım gibi gözükse de maksimum 6.000 TL'dir
o da 2 yılda :D
başka zevkim yok valla, sigaram içkim de yok olsun o kadar :)
-
2.klasmana çıkana kadar oyun gayet güzeldi. 4 galibiyet 1 mağlubiyet şeklinde ilerlerken bir anda işler değişti. Son 10 maçın 5 maçında ilk 500'den geldi rakipler. Yok 127. Yok 65. Yok 250.
Sonuç olarak oyun bana bedava bu kadar oluyor biraz para harca diyor. Şu an 2 ile 3. Klasman arasında 2700 sıralama ile cebelleşiyorum. Ama kadrom full alın teri Konami'ye zırnık koklatmadım🤣
Valla bende bu ay gaza geldim açıkçası. Yoksa bende para harcamam :) nadiren kampanya oldumu coin alırdım. Bu ay rummenigge için girdim 150 toptan 148 . De geldi 😂
Çift boostlu milan TD almayı düşünüyorum ama top çevirme yatkınlığı 36 olması korkutuyor. Acaba hızlı kontra oynasamda 36 top çevirme dezavantaj olurmu pas isabeti pas yüzdesi ve oyuncuların boşa çıkmasında. Şuan xabi alonso var TD top çevirme yatkınlığı 72 bu olay farkediyomudur paslaşmalarda hızlı kontra oynasamda? Paulo Fonseca alanlar yazarsa sevinirim maç başı isabetli pas oranları düştümü diye
Tercih meselesidir ancak Thuram'ı sağ bek oynatmak o adamı harcamaktır. Şu kadro bende olsa Sol Beke R.Carlos , Sağ Bek Costacurta Stoper Thuram ve maldini'yi monte ederdim . Aşılmaz bir defans hattı olurdu.
Tabii tercih meselesi ;)
-
Öyle bir şey yok hocam. Kaynaksız ve ispatsız şekildr bir iki kişi öyle bir efsane çıkardı. Menajerin taktiksel seviyesi sadece o taktikte oynanırsa kadronun kolektif gücünü etkiliyor. Diğerleri iste 10 olsun önemli değil. Bence 1500 coin verilmez eğer xabi varsa lüzumsuz olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X