Forvette SF ve GF farklılıkları nasıl oluyor ya oyuncu karakteri açısından? özellikle iki pozisyonu da aynı güç değeriyle oynayan oyuncular açısından? Örneğin Gullit, SF'de de GF'de aynı keza Sheva da öyle. GF olunca daha çok boşluk kovalayan, SF olunca daha sırtı dönük, verkaça mailli gibi oyun karakterine bürünüyor sanki oyuncuşar. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1015. sayfa)
-
-
p2p ile f2p arasında fark çok açılmasın diye konami çok fazla bedava epik dağıtıyor
bu bir yandan güç dengesi anlamında çok iyi bir şey
ama normal kadrolar yok olmaya başladı, herkes full epic oynuyor, aktif futbolcularda güçlendirmeli, show time vs
canlı güncellemeler bile önemini kaybetti
bence konami buna bir önlem almalı
mesela epiklerin olmadığı ya da epik sayısının sınırlandırıldığı organizasyonlar olmalı
6 yabancı hakkı gibi mesela :)
ya da iki farklı lig olsun biri unlimited diğeri sınırlamaları olan
yoksa normal kadrolar ve aktif futbolcular tamamen yok olup gidecek
-
SF daha çok kaleye yakın, direkt golcü kimliği ile oynuyor, orta sahaya gelse bile topu kaptığın anda direkt kaleye ara pası alacak yerlere koşuyor, yan ortalarda kafa ile gol atacak gibi pozisyon alıyor vs.
GF ise adı üzerinde gizli forvet. karakterine göre açıklara da kaçıyor, santraforun bölgelerine de giriyor. Açıkçası iyi bir GF çok etkilidir. SLA veya SĞA ihtiyacı hissettirmez, GÖ ve OOS ile daha iyi pas bağlantıları sağlar, kanatlarda kaybolmaz sürekli golü düşünür.
-
Eyvallah güzel bilgilendirme için.
-
Konami işi şansa bırakmaz 2 tane aynı çıkartır ama 2 ayrı epic zannetmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aralarında bence en iyisi kaçmaz nitelikte olanı Belletti
-
seçmeli sözleşmeniz yok diyor onu nasıl alıyoruz?
-
Bu tesadüfi anlaşmalar yapın diyor
7/18 bende şuan
Seçmeli epiği almak için coin ile epik paket mi açmak gerekiyor?
Yılbaşına kadar 26 tane ücretsiz verilecek. Ondan 18, tane ücrersiz açınca, bir tane de seçmeli hakkı verilecek.
26 taneyi açtıktan sonra seçmeliyi alırsınız. 5/250lik kutudan da gelebilir çünkü. Aynı epic almış olmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar gulit 1 ay önce geldi. Tekrar tahmini ne zaman gelir uzun süre oynayan arkadaşlar bilir
Gullit i isteyen cok kisi var ben ayni paketin kisa sure sonra tekrar geleceğini dusunuyorum ozamana kadar coin biriktiricem 1077 coin var 500 de etkinlikler vs hedefim 5000 civari coin
Sabretmek lazım 😅
Hayır epic çıkmazsa konami sana seçmeli epic verecek, bu hafta 12/24 açabiliyoruz haftaya tamamlayıp 18 içinde epic çıkmaz ise ordan açılacak, bence 24 tamamlayıp seçmek mantıklı olanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 19 Aralık 2024; 18:18:5 >
Oyunu steam den oynayan var mı? Oyuna girebiliyor musunuz? Güncelleme uygulanamadı hatası alıyorum oyun açılmıyor. Sizde durum ne? Bazı forumlarda yönetici olarak çalıştırıldığında açıldığı söyleniyor ama bende işe yaramadı var mı çözümünü bilen?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travellerrr -- 19 Aralık 2024; 18:1:7 > -
Şu an sorunsuz oynuyorum
-
ben nerdeyse 1 yıla yakın bekledim. en son vieira gelince harcamıs bulundum coinleri ve ondan yaklasık 1 ay sonra gullit geldi. Bir sonraki de bence en az 8-9 ay sonra gelir
-
Owww seneye he hocan yapma yaw
-
https://x.com/acerseverr/status/1869672647447175383?t=jpyGEIJYX4sL5MWgiqx1oQ
yok mu bi baba yiğit p2w olmayan futbol oyunu yapacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X