Epic kadro görevini yaptınmı 1.yi geçtim 2. etkinlikte 1 gol atsam anında 3 gol drogbadan geliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1017. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yaptım hocam biraz zorladılar ama yendim sonunda açıkta olan teknik direktörle 2 dos oynayın 1 gö bir oos 2 forvet 4lü defans oynadım. td stoichkovic ile açıkta taktiği.
-
Eskiden yükselen şut iş yapıyordu. Forvet için o iyi. Çok uzaktan vuran için bence sadece uzaktan şut atma daha iyi oluyor. Gerçi şu an kaleciler kova oldu. Ceza sahası dışından üstüne plase gelen şutu yere çöküp gol yiyor. Mor şutlar ise kaleciyi tetikliyor daha hızlı uçuyor. Şut yavaşladıkça malllaşıyor kaleciler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pc ye mobili bağlayıp güncellemeyi o şekilde yaptım daha sonra ethernet kablosunu taktım çalıştı. Aynı sorunu yaşayan varsa bu yöntemi deneyebilir.
-
-
İki hafta süren paketler çok işime yaradi. Etkinliklerden gelen coinsler ile 7. Topta msn paketi suarez geldi, dün de rumme paketinden 8. Topta rummenige geldi. Uzun sureli paketlere etkinliklerden vss coins geldikçe açmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şansın baya iyi.gitmiş, bende yan kartlara basıyorum epiclerin yanında topçu değiller, coinler heba oluyor,kampanyalı coins vs biriktirip 50 topla gireceğim.aslında konami 50 topta garanti 1 epic verse iyi olacak ama işine gelmiyor son 10 topa kalan açılışlar oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 21 Aralık 2024; 13:57:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızımı alamadım Hazard ı erkenden çıkartınca Figo ile Iniestayı da çıkardım.
Iniesta efsane gerçekten 108 messiden daha etkili top kontrolü var.
Xavi ye son 30 top kaldı onuda zorlasam mı emin değilim. Xavi yi açan var mı nasıl takım boyu çok kısalıyor diye pekde açma taraftarı değilim açıkcası ama xavi iniesta iyi tiki taka yapar
-
Bu aralar konami paketleri biraz salmış, tek topta kagava yı bulanlar çok oluyor özellikle tekte bu topçu geliyor, şansa gelince konami kampanya döneminde daha bonkör olacak, yaksa o tuşa abdestli dokunsan birşey çıkmaz, marifet konami de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 22 Aralık 2024; 10:48:13 >
-
Son dönemde top fiziği berbat durumda. Balon gibi, ne şutlarda ne de ortalarda hissiyat yok.
-
İcimiz disimiz atak oyuncu oldu sağlam defans ve dos gö ye hasret kaldik beklemedeyim
-
16 şut attım rakip 2 tane 2-1 yenildim.
Oyun mekanikleri iki senedir aynı. Herkes ezberledi. Asimetrik taktikler kornerde ön direğe adam götürme, taçlarda elli tane adam seçme, herkes buglı kazanma peşinde. Geriye 5 ileriye 4 koyan kral oyunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden ne güzeldi ya, böyle şişirilmiş oyuncular yoktu, iş bileğe bakıyordu. Şimdi vasat oyuncular bile kazanabiliyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X