Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.859
Cevap
212
Favori
877.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Etkinliklerde xz ful epik kadro ile maç yapıyorum, koymuşlar paketteki drogbayı 3-5 atıyor, pas hatası yok yapay zekada, gol kaçırmıyorlar, bütün olasılıklarla en iyi haraketi yapıyorlar, gelde kazan adınada etkinlik diyorlar, oyuncu pazarlıyorlar ordan bak bunlar böyle oynuyor, sahtekar konami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bütün şansımı burada kullandım

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]MURAT LINDEMANNyoutube
    eFootball 2025 HAZARD
    https://www.youtube.com/watch?v=t5bykW2zY3w&feature=youtu.be
  • waddey22 kullanıcısına yanıt

64 puan Fiziksel Temas buyuk handikap Villa icin ikili mucadeye girdigi an aninda uçar.Belletti bu paket icinde bence de en iyisi.Tabi herkesin mevki ihtiyacı farklı olabilir. Bence 90lara varan hızı ve 90+ puan fizik gucu ile İmkanı olanlar Drogba icin epic e girmeli Fv isteyenler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 19 Aralık 2024; 20:4:56 >
  • Bu ücretsiz epicler için birkaç maç kazanmak yeterli mi?

• ANLT kullanıcısına yanıt
    Evet fiziksiz. Maalesef top göstermez epic defanslar. Sadece bol skill yapanlar için boyu ve top sürmesi iyi. Belletti de yerine göre defansif bek olarak kullanılabilir. Gö dos sgk da oynayabiliyor pozisyon basınca. En mantıklısı o. Çok yönlü olması yeni kart olması avantajlı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu soruna bir çözümü olan var mı? Oyun steam üzerinden bir türlü açılmıyor. Canlı güncellemed devam ediyor 0 dan ileri gitmiyor. Daha sonra canlı güncelleme uygulanamadı diyor , bazen de oyun kapanıyor.

• ANLT kullanıcısına yanıt

Aynen öyle 4 maç oynattım ortada yok, bildiğin villa..klaslık yok uçurtma gibi dolaşıyorbacakları kısa kaçıyor ama topa vurana kadar 4 bacak uzanıyor,bence paketin çöpü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 19 Aralık 2024; 21:8:7 >
  • Beyler Drogba mı ,Haaland mı.🤔
    Ben Drogba diorum :)

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• travellerrr T kullanıcısına yanıt

Steamı ve oyunu yönetici olarak çalıştır.

• tsufrankwoli kullanıcısına yanıt

Oyunun kapanma sorunu Denuvo anti hile koruma programı ile alakalı olabiliyor. Onu kaldırıp yeniden kurmak da çözüm oluyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Canlı güncelleme uygulanması sırasında dediği için aklıma o geldi, dediğinizde olabilir.

• waddey22 kullanıcısına yanıt

Bence şu haliyle de kötü bir stoper olmuyor;

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• Bir oyuncuda hem yükselen şut hem dalan şut hem de ölü yaprak vuruşu becerisinin olması iyi mi kötü mü?

Bu becerilerin hepsi birden aynı anda olması, bir yerde yapmak istediğin şeyi de engelleyebiliyor, mesela Carlos ile orta sahadan bazen vuruyorsun yükselen şut varsa dikiyor topu ama diğer bazen diğer becerilerle ip gibi gidip değişik goller olabiliyor.

• Bedavadan belleti cıkardım forvete villamı secyim yoksa 500lük torresmi daha iyidir ?

• croco_16 C kullanıcısına yanıt

Hepsinin tetiklenme yüzdesi farklı. Hangi şut'un çıkacağı sizin şut barını ne kadar doldurduğunuz ile alakalı.

"Dudak Uçuklatan Şut denemenizin Güç Göstergesi girdisine bağlı olarak aşağıdaki Beceriler tetiklenecektir."

Beceriler Güç Göstergesi Girdisi

Dalan Şut Yaklaşık %20-%50

Ölü Yaprak Vuruşu Yaklaşık %50-%65

Yükselen Şut Yaklaşık %65-%95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 20 Aralık 2024; 11:46:57 >
  • Arkadaşlar P tesi gelecek epikler belli mi?

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Sanırım bunlar (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Evet savunmacı bek gibi de kullanılabilir ihtiyaç varsa. Kartın yeni olması da güzel tasarım olarak hoş duruyor. Çift vuruş, Kayarak müdahale, tek pas, hava üstünlüğü, uzun taç basar oynatırım ben

• 12/18 etkinliği tamamladım bu geri kalan 6 tane haftaya mı gelecek yoksa pazartesi mi gelir bilgisi olan var mı sanırım daha etkinlik yok 18 yapabileceğimiz? 18 yapınca seçmeli hakkı verecek değil mi?

• ozguzel kullanıcısına yanıt
    18 olunca bir tane seçilecek. Ama toplam 26 açma hakkı olacak kampanya süresince. Hepsini açtıktan sonra en son seçimi yaparsınız. Oradan da epic gelebilir pişti olmasın

• 
Sayfa: önceki 10141015101610171018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.