Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1011. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.732
Cevap
213
Favori
871.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim makina kabloyla bağlı. Diğer ayarı bilmiyorum ama daha öncede yazdığım gibi diğer alt klasmanlarda 3 diş bile olsa bu kadar ezik bir halde olmadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EastbloodRed kullanıcısına yanıt
    Bar olayı sabit değil. 4 bar bağlantı geldi diye maç hep orada geçmeye bilir. 3-4-5 arasında dolanıyor 90dk içinde. Bu da o an ki yoğunluğa kendi hattımızın stabilitesine bağlı

Bir diş eşleşme olayında ise o an için ekrandaki eşleşmesinde muhtemelen ping uçmuştur. O 5 saniyelik ekranda da bir bar bağlantı verisi gelmiştir. Yoksa bazen benim de bir diş gösteriyor ama çok nadir. Ben oynarken saniye saniye ölçüyorum pcde. O diş olayı doğru. Hatta ekranda bazen eşleşirken bile 3-4 arası değişiyor 5 saniye içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 14 Aralık 2024; 20:52:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackmilk35 kullanıcısına yanıt

Hocam sabrına sağlık. Belki sürekli taktik değiştirmek de olabilir. Kadronu gönderirsen belki ortak akıl bir taktik buluruz

• Kalel99 kullanıcısına yanıt

Bugün bağlantı bende de rezaletti keşke burayı okuyup hiç girmeseydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eddy kullanıcısına yanıt
    (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Valla elimdeki tüm malzeme bu hocam :)

Hocam kadron güzel bence. Şahsen önerilerim;

Tchouaméni göbek DOS'a koy ve çakılı kalma ver. 

Seedorf GÖ olsun ki bence harika kart DOS'da yazık edersin.

Matthaus'u kesin kadroya al ve o GÖ'de oynasın. 

Bu şekilde taş gibi orta sahan olur. Doğru fullemelerle hücumda da sorun yaşatmazlar. 

Oyun tarzını bilmediğim için hücum anlamında bir şey diyemedim çalım deniyor musun paslaşma üzerine oynuyorsun bilmiyorum. Defans olarak 4'lüyü öneririm. 3 stp, 1 sağ ya da sol bek olabilir. Sezonu genelde ilk 1000'de bitiren biri olarak bu önerileri verebilirim ve taktikte ısrarcı ol. Sürekli taktik değiştirmek sanki hem takıma iyi gelmiyor hem de senin oyununu etkiliyor. Bir taktiğe alışınca her şey daha kolay oluyor. 

• eddy kullanıcısına yanıt

Buna benzer bir kadro ile oynuyordum. Ama tutmadikca degisiklikler yapıyorum ama dediğim gibi üç ayrı bölge birbirinden bağımsız takılıyor. Arkaya kaçan toplardan gol yiyiyorum. L2 ile baskı yapıyorum düşen yine ben oluyorum

Hocam eFootball whatsapp grubumuz var şuan 18 kişi, eğer gelmek istersen yardımlaşma ve coop için kullanıyoruz genelde. Ağırlıklı olarak playstation kullanıcıları

• EastbloodRed kullanıcısına yanıt
    Devamlı aktif olamam ama özelden davet atarsanız katılabilirim.

Klasman dediği. Düzmece sana paket açtırmak için baskı yapıyor bedava Drogba bende ayakta duramıyor rakipte topu alıp öyle bir gidiyor ki şaşırırsın,normalde hız yok kartında, klasman lanetinden uzaklaş 1-2 maç yap bırak, sana baştan yüzde belirliyor onu gecemezsin iyice zevzekleşti konami, oyunda sıkıntı yok konami düzmece maçlarda seni kullanıyor, 1-2 gün klasman maçı yapma galibiyetlerin başlayacak, şu an psikolojine oynuyor.milleti salak etmiş 3250 takımlar 5 klasmanda dolaşıyor, adamlarda çok iyi oyuncular 1 klasman görmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 14 Aralık 2024; 22:16:47 >
  • Akıllı yardımla oynayan var mı?Bir deneyeyim dedim ,yine az çok manuel savunma yapmak gerekiyor.Hücum organizasyonları da yine öyle basit değil.

Oynanış daha keyifli sanki,her pası,ahtapot gibi pas arasıyla kesemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 14 Aralık 2024; 22:19:28 >
  • Ps4 Wifi ile oynuyorum 50mb bende de oyun gecikmeli, nerden anlıyorum penaltıda bile top ağlara gidince kalecim atlıyor. Wifi de oynayan varmı benim gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 14 Aralık 2024; 22:21:46 >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Bende bedava drogba bile gelmedi bu ay 150 den fazla top açtım son 10 topta rummenige yi verdi. Amacım klasmanda değil zaten keyif alarak oynamak

• Şu oyunda doğru düzgün animasyon yok atmosfer yok stat yok maçlarda gündüz gece hava durumu ayarlama yok kariyer efsane ol yok turnuva yok lig modu yok hep aynı tarz aynı oyun hiç bir artısı yok ama millet deli gibi para basıyor geçen bende bombacı messiyi çıkarmak için bastım para cikardimda 10 12 maç zevk aldım sonra 108 Messi balon oldu kosamiyor pas atamıyor oyunda büyük momentum var sürekli para bastırma derdinde Türkçe spiker dediler replikler yerlerde geziyor anlatımda heyecan yok vs vs bu kadar olumsuzluktan sonra tek artısı fc 25 e Göre oynanis daha iyi geliyor hepsi o kadar konami bu oyuna bı abansa neler olacak ama kumar kafası değişmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncellemeden sonra oyun hoşuma gitmeye başladı. Kolektif gücüm 3109 güncellemeden önce 3200 üzeri oyuncularla eşleşince bariz işkence çekiyordum. Bakalım çok hızlı bir şekilde 2. Klasmana çıktım. Yenilsem de şimdilik saçma sapan olaylar, egzantrik çaresizlikler yaşamadı takım.Sanki oyunun hızını bir tık düşürmüşler gibi. 101 Costacurtam 108'lik Messi'yle düzgünce mücadele edince gözlerim yaşardı. Güncellemeden önce çaresizce izliyorduk... Umarım 2. Klasmanda her şey tersine dönmez. 🤣🤣🤣

• son zamanlarda oyunda bir gariplik var benim adıma. yani nasıl anlatayım diret olarak lag veya delay değilde mesela altta bar doluyor topa dokunmuyor futbolcu. yani çok yeniliyorum. verdiğim komutlar milisaniyede olsa geç gidiyor sanki. test sonucum aşağıda. wifi 6 laptop ve modem üzerinden yaptım testi. ps5 ten yapamadım. varmı bir fikri. olan. yada sonuçlar iyi diyorsanız yıllardır oynadığım taktiğimi değiştireyim :(

• Allah belanızı versin sizin yapacağınız sisteminde oyununda kitapsız şerefsiz paragöz köpekler.

• ozguzel kullanıcısına yanıt

Çok haklı ve içten bir mesaj, canı yananlarda bugün. :)

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]sergei_yasinyoutube
    Some kind of comeback division madness
    https://www.youtube.com/watch?si=GaFjwRERcQuogVkU&v=BLYQjAcfiyE&feature=youtu.be

Benzer şeyleri ben de yaşadım az önce nolduğunu anlamadan dörtlediler ama comeback yapabildim (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.