< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1021. sayfa)
-
-
3 hesaptan deniyorum 3 une de cikmadi daha🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da 3 hesaptan sadece bir tanesine çıktı, benden daha kötüleri de varmış
2. El bolumunde malesef hesap yok xbox hesabini satmak takaslamak isteyen olursa dm den yazabilir bombaci son minli hesap istiyorum
Bana 2 defa çıktı ama kadroya giremiyor ki abi. Süper lig etkinliğinde oynuyor anca. Bir kayıp yok anlayacağın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen çok ağır kalıyor drogba oynayacak gibi değil gelmesinin bir faydasının olacağını sanmıyorum.
Bende Drogbayı ilk 18e bile koymuyorum. Çok yavaş geliyor bana.
Bana hızlı adam lazım.
-
Ama Drogbadaki hava hakimiyeti kafa isabetliliği çoğu forvette yok üstüne güçlü ikili mücadele kaybetmiyo, ama Rumme gibi adamlara alışınca ağır gelebilir
Drogba bana da 2 kere çıktı bana 2 kere çıkıyorsa anlayın ki bir işe yaramadığı için çıkmıştır. Aynı yerden 3 tane isac, 4 tane konate falan da verdi, onlarda kötü.
İyi kötü olması önemli değil, 1. adaletsizlik 2. si Gs li olduğu için takım taraftarları özellikle istiyor.
Franz Beckenbauer vefat ettiğinde 3 kere çıkmıştı bana hala oynuyor takımda, çok çıktı diye kötü olmak zorunda değil.
-
Oyuncunun kartı kötü. Oynattığınızda iş yapmıyor.
-
-
Bende GS ama sen duygusal olarak istiyorsun bende işlevsiz diyorum sen yanımda olsun bir gülüşü yeter diyorsun, transfer olsa bedava yollardım
Ayıp yahu şimdi paketi kapatman gerecekecek , kumarbaz konami, bari 1 tane çıkmalıydı,
Türkiye etkinliklerinde oynatıyorum genelde 2800 civarı takımlarla oynuyoruz 101 Drogba Efendi ordada yatışda.
Puyol lazımdı hcm.Son 9 top kala anca verdi yavsak konami 😁
Evet bir kez daha ruh hastalarının olduğu alana girdik. Yani son maçlar yine aynı yani o 1800 barajına gelince olan ağırlık, sürekli kullandığın oyuncuların C form gelmesi, defanstan kaleciye geri pas attığınızda ve kaleci gelişine full bar vurduğunda normalde forvete düşen vuruşların orta sahaya düşmesi ve sürekli baskı yemeniz falan bazı kodlamalar hiç değişmiyor. Ama yapacak da bişey yok tabi alternatifsizlik bizi bir araya getiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normalde ilk 30 da illa bir tane veriyor, vermiyorsa zaten geçmiş olsun. Ya kutuyu kapatacaksın yada devam edersen 150 ye kadar yolu var işte karar vermek gerekiyor. :)
Pirlo nasıl hocam
Yaa bana Puyol u biraz yavaş geldi ya. Yani defansta bi 88 civarı koşması lazım üstüne boyu kısa. Bilmiyorum hız hızlanma nasıl oluyor ama bence geride yani boyu da kısa her ne kadar zıplaması iyi olsa da bilemedim. Nesta olsaydı çok farklı bakardım olaya ama bilemedim şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X