Bu soytarilara tek.kurus verme hocam biriktir gec gelen oyuncular hep ayni defanslari arttiriyorlar gercekten bir faydasi varmi yokmu anlayamadigimiz vizyoner pas yikilmaz kale, canla yaka paça kanirtarak bitiriş vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1022. sayfa)
-
-
fernando torres aldım 500 coinlik paketten hiç bir işe yaramıyor haaland ve kane çok daha iyi.
-
D2'de 12 galibiyet alıp puan nasıl 1537 oluyor hocam ?
çoktan D1'e çıkmış olman lazımdı, anlamadım
-
Div 1 için 1.800 puan gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam da hocam D2 zaten 1500'den başlamıyor mu
-
Stoper eksiği olanlar için puyol tatmin edici bence. Bu şekil basılırsa iş yapar. Oto basınca verimli olmaz.
Benim savunmam yeterli olmasa alırdım puyolu
3 ten başlıyor sıralama 1200 den yukarı çıkmıştır ancak.
Evet bu haliyle fena durmuyor ben de bir kurcalayacağım şimdi programdan. Oyun kurucu bir defansın yanında iyi olabilir.
Sıcrama 98 yaparaj deniycem bi ben.Boy malum.Savunmaya bol keseden vermisler zaten.Ordan az kısıp sıcrama ve F.Temas tam bir gecit olabilir.Hız'ın da artısı olacaktır tabi boyle.Nasıl verim aliorsak ayarliycaz artık. Ama Thuram ile tandem de iyi ikili olacagi kesin 😍
Cafu ve Pirlo da fena durmuor bu paket sanki girmeye deger gibi duruor imkani olanlar icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 30 Aralık 2024; 17:14:9 >
Buna yeltenirsin bi bakmissin cafu copu gelmis su paketleri 50er ayirsa günaha girer konami
Çöp derken 🤔
Pirloyu çıkarttın mı hocam ben asıl pirlo yu merak ediyorum gö olarak yükseltip dener misin hocam pirlo varsa
Bende brezilya olani var asa yukari ayni sadece kosar baskada bisey yapmaz
Top atağına gelince top mermisi yemiş gibi sallanıyor ayağına top atmayın, ne tutar, ne doğru pas verir, anca vuracaksın, 101 Drogba ile kapışır hantallıkta.
Müthiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ribery1905 -- 30 Aralık 2024; 19:50:12 > -
Tek kale maçı az daha kaybedecektim. İyice zıvanadan çıktı oyun.
Dileyen en çok kullandığı 2 st'yi yazsın...
Benim kullandıklarım:
Mbappe 101
Hristo Stoichkov 102
-
Galatasaray Drogba süper lig etkinliğinde sahada titan gibi takılıyor. İlk yarı 2-3 tane atıp rakip çıkıyor genelde. Son 4 maç öyle oldu.
-
Romario
Neymar
Bebeto(bazen)
-
Gullit x 2
Gullit’i olmayan için bu oyun bence gerçekten çok zor. Gullit’i olan 1-0 önde başlar çok net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X