Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1024. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.851
Cevap
212
Favori
877.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstikrarsız falan bence önemli değil de 250 top çok. 30 topta buluyorsan her türlü iyi bence ölü yatırım olmaz. Çeken ücretsizden de çekiyor abi siz derdinize yanın (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 31 Aralık 2024; 20:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500 harcadım zar zor ze roberto verdi bale paketinden son topta hemde tam kalaylıcaktım yine biraz içim soğudu.

• (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Fena değil gibi be, beleş için ideal. Denge çok kötü ama iyisi de parayla tabi (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 31 Aralık 2024; 22:3:8 >
  • Pirlo açan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Hocam form b geldiği için istikrarsız olması daha iyi. Daha fazla yükseliş formu gelir.

• Bale oyunun en iyi kartı olacak

• 2021'den sonra ara verdiğim oyuna ps5 alınca geri döndüm.Normalde oyuna para harcayan biri değilim oyunum da kötü div 2 yapıp bırakıyorum iki aydır.kadronuz çok üst seviye değilse Naçizane tavsiyem bu pakete girmeniz yönünde olur.250 top gözünüzü korkutmasın bana göre bir çakallık dönmezse epic kartı en kolay bu paketten çıkarırsınız.indirimli paketten önce 800 küsür gold aldim ilk 10 lu deneme boş çıktı,marketten 1600 civarı olan ikinci indirimli paketi alıp ilk 10 topta ze roberto ikinci 10 top bale çıkardım.bizim biradere göre de topları ona açtırdığım için çıkmış :) ben sevdim bu paketi son iki 10 lu paketten ne çıkarsa çıksın başka açmayacaktım onu da belirteyim.bir de öneri alayım sla sga ve oos kullanmıyorum. Sf gf ya da kanat ne önerirsiniz bale için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geldim bende bu sezon yine. Geçen sezon bana 1600 ü geçirmedi Coinami. Bu sezon rahat çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_aky -- 1 Ocak 2025; 4:13:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skor 3-1 den rakip 10 kişi kalmışken saçma bir golle 3-2 ye geldi sonra rakip takım bir tık kırmızı iken benim defansı aldığı pozisyona Núñez in hızına ters ayağıla attı gole istatistiklere bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsufrankwoli -- 1 Ocak 2025; 10:56:10 >

• waddey22 kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler bu şekilde deneyelim o zaman.aslında premium maç biletinin iki katı verdiği etkinliğe de 500 harcamıştım.oradan gelenlerle gullit van basten rijkard paketinden toplam 20 top açıp 0 çekmiştim. bu oyuna çok ekstra durum yoksa ödeme yapılmaz eskiden kolaydı iyi kartları düşürmek epey zorlaşmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bale geldi bana da yeni yılın ilk hediyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 2 Ocak 2025; 12:55:2 >
  • normalde perşembe gelen 50 coin etkinliği gelmiş etkinliklere bakabilirsiniz.

• Bale'i merkez forvet olarak bu şekilde oynatmayı planlıyorum

• eddy kullanıcısına yanıt

İçgüdüsü düşük hocam forvet arkası yakışır, iyi yetişiyorsun konamiye bana 28 topta yorke geldi, benim kumar biter.zaten zamlanacak fiyatlarıda.

• Kankam bu taktikle gol yenilmeyeceğini sanıyor (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Şimdi Bale i durdurcak bir stoper paketi lazım. Ondan sonra yine uçan koşan biri sonra yine stoper gelsin coinler güzel tezgah (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Kalel99 kullanıcısına yanıt

Bale ile Parlour çıktı 13 topta ve bunlar beleş biriken coinslerden (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] ama bu ikisi çıktığından beri maç kazanamaz hale geldim, gelen giden yeniyor. Ya yılbaşı yoğunluğundan internet pert ya da Bale falan geldi diye tüm iyi oyuncular harıl harıl oynuyor. Belki ilk günlerde takım uyumu vs diyeceğim ama youtube da yayıncılar denk geliyor. Bale is broken diyorlar. Yani Bale kartı kusurlu, bozuk, düzgün yapılmamış gibi şeyler diyorlar. Valla anlamadım.

• Benim klasman ligi bozuldu sadece italyanlar geliyor kriz geçirerek oynuyorum her maç
    Beni avrupada mı alglıyor oyun anlamıyorum
    10-15 maç oldu türk yok arap bile gelmiyor

• 900 coine 1 defalik açtım. Bale ve Baggio ve 2 tane renkli dandik kart cıktı. Bedava biriken coinler ama oyun o kadar çok donuyor ki oynayamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10221023102410251026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.