Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.851
Cevap
212
Favori
877.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10231024102510261027
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok artık nasıl bir şans piyango bileti alsaydın keşke yılbaşı özel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

Bilmem kaçıncı kez bu son paketim daha da paket açmıcam dememe rağmem yine paket açtım. Her seferinde sonlara kadar götürüyor beni konami sağolsun.
    Toplam 130 top açtım pirlo için üçünüde çıkarmış bulundum. Cafu çöp, puyol ve pirlo gayet iyi.

• Çok direndim ama başardım maç sonucu 3-1 :)

Rakip istatistikleri şu şekil;

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 1 Ocak 2025; 19:26:31 >

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Aylardır böyle abi. Konamiye yaza yaza yıldım ben artık. Beni italyan felan sanıyor sistem herhal. Hemen her rakip italyan bende de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nunez’ birkaç maç denedim ve beğendim açıkçası. Ben zaten hiç orta kafa oynamayan biriyim ama degaj, işte kanat vs veya uzun pasla çıkarken Gullit’in yanına hava topu alabilen biri illa lazım oluyordu ki Nunez bu işi görüyor atak devamlılığı sağlıyor. Bir de süper yedek bastım 2. Yarılarda iş yapacak gibi duruyor. Sadece bir tek pas eklemem gerekiyor ama bakalım çıkarsa.

• Pirlo paketinden 25 topta bir tane Epic çıkmadı, lanet olsun ya. Bir de İtalyanlarla oynamaktan bıktım

• Merhaba arkadaşlar ps5 te şunu bir türlü yapamıyoruz; aynı konsolda çift kol yanyana online coop yapmak istiyoruz aynı ekranda yapamıyoruz. pes 21 de oluyordu. Bilen var mı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAYAHİLMİ kullanıcısına yanıt
    Yok malesef

• dayanamadım son bir 10 lu açayım dedim epic parlour geldi. kısmetim mi açıldı ne

• ozguzel kullanıcısına yanıt

Yemleme gel gel yapıyor konami, bak çıkıyor diyor hadi 1 10 lu daha yap.

• daha açmam burdan bir 50 daha saklıyorum 3 adam ze roberto parlour ve nunes takımı değiştirdi resmen rahat oynuyorum artık.

Bale, sheva, baggio gibi epikler çıkmamış iyi ki. Onlar çıksa epiklerin tadını bi alsan paket açmayı bırakamazsın daha bağımlılık yapar(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• KAYAHİLMİ kullanıcısına yanıt
    Couch coop.
    Maalesef basit bir özelliği efootball çıktığından bu yana ekleyemedi konami.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tutma beni hocam valla şimdi dalacam gidip bale bana karşı geldide etkisiz çok ordan istediğim tek şevşenko abimiz.

• Maçlarım bi süredir böyle. Çile çekmeden kazanamıyorum. Rakip yarım kadar kaleye geliyor gol oluyor. Cidden yoruyor.

Sheva iyidir. Diğer paketteki Pirlo da düşündüğümden daha iyi çıktı tam bir maestro 30-40 metreden ara pasını bir salıyorsun adrese teslim gidiyor top forvetine (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• 4hm3t.# kullanıcısına yanıt

Ekleyemedi değil, eklemiyor. Her oyuncu hesap alsın para harcasın istiyorlar.

• crespo61 kullanıcısına yanıt

Riskli bir kadrosu varmış zaten hocam 2 hücümcu bek 2 yok edici stoper oynuyor bir de hızlı kontra oynuyor her maç 2-3 gol yiyordur böyle oynuyorsa sürekli(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

1. klasman ve sıralaması 1986
    Bana karşı oynattığı kadro ve benim kadrom da şu şekilde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 2 Ocak 2025; 0:9:36 >

• Şu efsanevi oyunculardan almanın püf noktası nedir?

• 
Sayfa: önceki 10231024102510261027
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.