Yine de Çok iyi hocam bana costacurta yı vermişti 2 maçta bir rakibe asist yapıyor, adam kaçırır, hava topu alamaz kışmu balıkmı belli değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 2 Ocak 2025; 18:26:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1027. sayfa)
-
-
Böyle düşündüm ama drogba’m olmadığından Belletti yi tercih ettim. Bir de rastgele güçlendirici ile “teknik” geldi. Sağ bek efsane oldu.
3 defansa dönüp sağ koridoru Belletti ye emanet etme fikri çık aklımdan :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Belletti çok yönlü kart iyi bir tercih olur. Duruma göre full savunma basıp defansif bek yapılır, süper yedek ekleyip pozisyonla gö dos basıp ikinci yarı oyuna kanat ya da göbeğe atılabilir.
Oyundaki en değerli kartlar savunma ve defansif orta saha kartları kesinlikle. Sayıları çok çok az. Böyle denk gelince kaçırmamak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bencede eklemiyor. Yoksa onlar için çok basit olduğunu eminim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parayla açtığım tüm epiclerde beni sonlara kadar götüren konami...Aklınca bana kıyak yapıyor. Hiç bir işime yaramayacak beleş hediye epic paketinden
Önce Sneijder sonra Fletcher şimdide David Villa çıktı. Seçmeliden de Belletiyi seçtim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
David Villa’yı ben beğendim hocam sol kanat GF oynatıyorum. Bence bi şans ver
İspanya klübleri legends etkinliğinde efsane modda bi türlü yenemedim 2 saattir!
Her şey göz açıp kapanıncaya kadar bitiyo, müdahale şansınız yok! daraldım iyice :))
Arkada açıkları kapatıp yani defansta iyi bekleyip full kırmızı da oynamayı deneyin. Yapay zeka ileride bir kişi fazla oynadığınızda ne yapacağını bilemiyor. İlerideki o fazla 1 kişiyi marke edemiyor. Ben full kırmızıda genellikle ilk maçta yeniyorum hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 2 Ocak 2025; 23:45:58 >
Eyv, hocam denicem şimdi, full kırmızıda stoperlerden biri çıkıyo ileriye! oraya da bi ofansif adam koyayım da bitireyim bu çileyi bari:D
Bende çok oynatmıyorum ne zaman şuta hazırlansa bacağı kısa olduğu için bu vurana kadar 6 yane bacak uzatıyorlar tabi bunda benim 50 mps internet hızımında katkısı var ama beni.çok yoruyor david.
Anında şut beceriside var halbuki D.Villa’nın
Bu Konami çok çakal bi firma!
Efsaneler etkinliğinde daraldım ilk yarıda 2 fark yiyince direk ps5 menüye çıktım, aslında hedefim seçmeli sözleşme ile Belletti yi almaktı, neyse tekrar girdim oyuna mağlubiyet uyarısı verdi, bi de sözleşme hakkı vermiş 250 lik paketten açtım, e football logosu rengarenk olunca anladım bi star geleceğini, aga Belletti geldi
235 de 1 şansım vardı verdi çakal Konami..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu 1500lük paketlerden hangisi sizce iyidir çift güçlendirici menajerlerden? sizin tavsiyeniz nedir?
-
Hocam çok robotik oynuyorlar 0 pas hatası mükemmel top kontrolu v.s :)
Neymar ve Messi'yi iyi markajlamanız lazım yoksa içinden dışından yalan dolan geçip atıyorlar. Geçen haftaki Drogba'lı takıma göre bir tık daha kolay diyebilirim. Drogba her ortaya vuruyordu :)
Bir de takımınız biraz zayıfsa iş daha da zorlaşıyor. Bol şans.
Kalecinin durduğu yere dikkat :)
Watch unnamed | StreamablestreamableWatch unnamed | Streamablehttps://streamable.com/ye84m1?src=player-page-share -
Pas seviyesini kaçta tutuyorsunuz? 1'e aldım daha iyi oldu gibi, 2. De ara pasları hiç ediyor, defansda kim varsa önüne atıyor, bazen 2 ye 1 kalıyorum kime atsa kaleci ile karşı karşıya ortadaki defansa atıyor.
Drogba lı kadroyu çok fazla zorlanmadan yendim ama bunlar delirtti beni :)
Bu takım tam hayalimdeki takım yalnız onu da belirteyim..
Tek maçda yendim geçenkileri de tek maçta yendim belli oyun sitilleri var ama pvp de gidip 4. klasman adama maç veriyorum.
-
Gençler bununla ilgili ne verdi konami? x10 yazıyor ama bana 1 tane Bale'ın olduğu epic New year bir de 3 oyuncudan birini seçtiğim bir sözleşme bileti gibi birşey verdi. Başka da birşey gelmedi 3 gün boyunca. x10 ne alakaya geliyor anlayamadım.
Şu oyunun momentumundan bıktım artık. Kazananı resmen oyun seçiyor biz boşuna oynuyoruz.
Özellikle kadrosu iyi olan rakiplerde defanslar çakılı yerinde kalıyor, asla prese dahi gelmiyorlar. Orta sahadan rakip kaleye doğru giderken presi yapanlar hep ön liberolar, onlardan bir şekilde kurtulayım desen pas vereceğin bir tane oyuncun yok hepsi rakiplerin arkalarına saklanmışlar. Maçlar sanki 8 kişiye 11 kişi oynanıyor gibi. Orta sahayı bir şekilde atlattın diyelim bu sefer savunma asla top geçirmiyor. Karşı karşıya dahi kalsan pozisyonunu düzeltmeden vurursan zaten gol olmuyor, düzelteyim desen defans yetişip topa koşuyor. Oyun istemediği sürece galip gelmek zaten imkansız.
Para yatıran oyunculara zaten inanılmaz iyi kartlar vererek avantaj sağlıyorlar, bir de üzerine momentum ile kazanmayı imkansız hale getiriyorlar. Tabii bu dediğim yanlış anlaşılmasın, nadiren de olsa momentum zayıf kadrolara karşı da veriliyor. Özellikle son 1 haftadır benim oyuncularım yürüyor resmen sahada, sanki her bir istatistiği 10 derece düşmüş gibi.
Galip gelecek adamı seçmeseler güzel oyun, keyifli olacak. Böyle olunca eziyete dönüşüyor.
Boşa oynuyoruz.
-
Arkadaşlar epic paketiniz ne durumda bütün görevleri yaptıktan sonra? Benim şu an 226/250 yani 24 kere açmışım. x26 yazıyordu fotografta. 2 gün giremediğim için kaçırdım mı yoksa yeni görevler mi gelecek sizde durum nedir?
Ayrıca 5'li paketten kimi aldınız kimi önerirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X