Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.849
Cevap
212
Favori
877.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24 açılışta 0 çektim.Bence hesabının şansı iyi durumda.Çünkü benim gibi 24 açılışta 0 çeken çok.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Hocam kartları attım kadro dışına bile hepsi leş.

Parayla satılan epik paketlerden aldım zamanında. Çoğunlukla her bir paketten ortalama 130 top açtırdı oyun istediğim oyuncuyu alabilmek için. O yüzden pek şanslı görmüyorum kendimi (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• Davids varsa hayat kolaylaşıyor

• Videolarda Rakip zayıftı o yüzden yanıltmasın ama Galatasaraylı Drogba etkinlik maçlarında uçuyor, Sıralama maçlarında da iş yapıyor bende. Bu adamı kullanmak isteyen varsa ek beceri vermeniz bence şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ribery1905 -- 6 Ocak 2025; 20:56:11 >

• ribery1905 kullanıcısına yanıt

Davids’i dos mu yoksa 8 numaradamı oynatıyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EastbloodRed kullanıcısına yanıt

DOS hocam, yanında GÖ Kimmich ile.

• ribery1905 kullanıcısına yanıt

Adam Gullit’in minik versiyonu gibi :D 105 Davids geldiğinde yıkılır buralar, bendede 102 olan kartı var sözleşme bileti paketinden gelmişti

• ozguzel kullanıcısına yanıt
    Bu efsane 3'lü kaça patladı hocam 4-5 bin lira ediyor mu, hesaplayamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4hm3t.# kullanıcısına yanıt

hocam 229 top açmışım var gerisini sen hesapla 8000 gibi bir rakam gitti sanırım ama değdi mi dersen değmedi cünkü oyunda xabi alonso gibi lanet bir adam karşına gelince otomatik momentum devreye giriyor ne araya girebiliyorsun paslarının ne fiziksel temas uygulayabiliyorsun. maalesef konami dolandırdı bizi.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

nane yesek iyi hocam (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]  ekonomik sıkıntı çok şükür eskiden vardı şimdi toparladım ama bana bu ders oldu artık full defans dos stoper kovalarım yoksa gerisine daha girmem lanet olası xabi alonso gibi td yok oyunda çünkü adamlar öyle bir td yapmışlarki gerisi fasa fiso pas atıyorsun adama gidiyor özellikle dikkat ediyorum xabi alonsu boostu var oyunda 1-0 geride başlıyorsun resmen oyuna ve keyif almıyorsun ben maalesef xabi alonsosu olmayanlardanım. biraz pişmanlık var açıkcası ama dos stoper tamamlarsam çözeceğim gibi işi.

• ozguzel kullanıcısına yanıt

Sizin gibi düşünen arkadaşlar faydalansın diye birkaç gün önce paylaşımda bulundum.bazı fotoğrafları paylaştım teknik direktör Luis a roman. kadromdaki epic oyuncularım görülüyor bedava verilen epicler.geri kalan oyuncuların hepsi haftanın oyuncularından çıkan oyunculardan oluşuyor.tek kuruş para harcamadan bu kadro ile birinci klasmanda mücadele ediyorum.her türlü kadro ve teknik direktör xabi alonso dahil rakip olarak geliyor.momentum arkandaysa kesinlikle kazanıyorsun.bu nedenle bu oyuna para harcamayın harcadığınız paranın karşılığını kesinlikle alamazsınız.konaminin anlaşmalı olduğu eski futbolcular var bu oyuncuların seviyelerini 108 107 gibi değerlere yükseltip bu oyuncuları aldığın zaman maçları kazanacaksın algısı yaratıyor.sonuç paran tabiki çöpe gidiyor oyundan 3 yada 5 maç keyif almana izin veriyor sonrasında momuntumu aleyhine çeviriyor.paranla sinir stress sahibi oluyorsun.sana bir fotoğraf daha gönderiyorum karşılaştığım rakip bu kadroya bak neler var neler xabi alonso teknik direktör bu kadro ile 4 tane yedi oyunu terketti.bende senin için görüntü aldım iyi denk geldi.kadrom mütevazi para harcanmadan kurulmuş bir kadro karar senin zararın neresinden dönsen senin için iyidir.kesinlikle iyi bir oyuncu değilim Konami destek veriyor ve bu rakipleri bu şekilde yeniyorum.son olarak senin için 3 fotoğraf daha ekledim rakip klasman 1 mücadele ediyor kadrosunu net olarak görüyorsun sanırım bu arkadaşta momentum kurbanı oldu.bu oyuna para yatırıp parasının karşılığını alacağını zanneden tüm arkadaşlar için bir bilgilendirme bu yazı ve fotoğraflar.tek kuruş hak etmeyen bu firmaya paranızı kaptırmayın parasızda bu oyunu oynamak göreceğiniz üzere mümkün.sana bu fotoğrafları ve mesajı gönderme nedenim xabi alonso sende yok diye üzülme defansında epic oyuncu yok diyede üzülme gördüğün üzere momentum devreye girdimi hiçbirisi hiçbir işe yaramıyor.benim kadromda rakiplerin kadrosuda ortada istersen bu oyuna para yatırmaya devam et karar senin.saygılar

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpionn1982 -- 7 Ocak 2025; 9:3:50 >

• scorpionn1982 S kullanıcısına yanıt

Aynen hocam çok haklısınız. Benim kadronun 3193 gücü var ve bazen rakip olarak daha güçlü takımlar geliyor rahat yeniyorum. Bazen de 3000 li kadro geliyor 3 şut çekerek kalemde 15 şut görerek ve fark yiyerek yeniliyorum. Td de xavi alonso, hepsi hikaye. Defans, kaleci vs ne bulursanız bulun o maçta yenilecekseniz yeniliyorsunuz. Sadece Messi için para harcadım 2-3 yılda ve ona bile harcadığım 1000 tl ye yazık yani. Konami bazen güzellik yapar sizi oyuna çeker zaten.

2 sene önce oyunu tam bırakacakken 100 lük pirlo verdi (o zamanlar bu adam en iyi orta sahaydı, şimdi onunda bi değeri kalmadı orası ayrı konu) geçenlerde beleşten 105 drogba verdi falan derken kadro çok para harcamadan baya güçlü oldu ama hiç anlamı yok. Sırf işten çıkıp futbol sevgimden bi kaç maç oynuyorum, klasman kasma falanla uğraşamam ama momentum en büyük sorun bu oyunda. Tüm zevki alıp götürüyor insanı sinir ediyor. Bayadır coin biriktiriyorum 4000 civarı oldu, düzgün kaleci gelirse onun için harcayacam ama o kaleci de momentumla çöpe dönecek zamanı gelince.

Para harcamayın arkadaşlar zaten bi şekilde kadro güçleniyor sonra tekrar güçsüzleşiyor Pirlo örneğimdeki gibi. Beleş etkinlikle topla coin aç gelirse gelir gelmezse gaza gelip para atmayın yazık o paralara. En son 4000 beleş coin ile açtım 4 10luda cannavaro ve lahm geldi âma her zaman şanslı olunmuyor. 1 kere 106 lık Messi için gaza geldim para yatırdım sıradan topçuya döndü. Momentum varsa mezardan kalkıp canlı Maradonayı da koysan anlamı yok.

• Galatasaray formalı Drogba'yı neden bir türlü alamıyorum? sürekli "ücretsiz" kısmından seçilir halde görünüyor. Onayladığım zaman Asya liglerinin saçma sapan düşük puanlı oyuncuları geliyor.

sinir bozucu.

• ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt

hocam zaten 50'lik bir paketten çekiliş hakkı veriyor

her defasında 50'lik paket sıfırlanıyor

sanırım biriktirmek lazım.

kazandığımız hakları biriktirelim mi ?

bilen söylesin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 7 Ocak 2025; 11:18:6 >
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Farketmiyor paketi her açtığında sıfırlanıyor sanki hiç açmamış gibi muamele yapıyor, verdiği de yandan çarklı drogba.

• complete_ kullanıcısına yanıt

hımm o zaman ister versin ister vermesin ne diyelim

gerçi ondan iyi "seçmeli güçlendirici jeton" üretilir :D

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt

Hiçbirşey üretemessin malesef.

• complete_ kullanıcısına yanıt

neden ki, oyuncuyu serbest bırakınca veriyor ya onu diyorum

• Oyun beleş ağ delen Nunez verdi şimdide takımda hiç olmayan pike orta yapan alba yı ücretsiz toptan verdi. Oyun benim gibi tiki takacıya bir mesaj vermek istiyor ama dur bakalım. (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• scorpionn1982 S kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklisin hocam bir tek msn icin yatirdim 120 topa mal oldu dahada yatirmam etkinliklerden verirse verir benimde 2000 kusur coinim var iyi bir kaleci dos veya heung son min gelir diye bekliyorum iyi kadrosu olan deil momentum ruzgari arkasinda olan kazaniyor

• 
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.