Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.707
Cevap
213
Favori
870.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de aynısıydı. Zaten birşey çıkmadı. Seçmeliden de belletti aldım. Çift güçlendiricili en yeni kart bir tek o vardı. Onu aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt

Taktiği ve dizilişi aynı ispanya legend gibi yapın ve dedikleri gibi neymar ve messiye markaj verin. Ayrıca yedek oyuncuları olmadığı için 60 tan sonra yoruluyorlar, ortasahada değişiklik de yapınca eziliyorlar, pozisyona giremiyorlar.

• bale 250lik paketin 235 tanesini açtım hepsini aldım paralar gitti :) ama fena bale sevsenko baggio üclüsü efsane. andy cole de iyi de fiore ile parlour fena değil. sırada şimdi dos ve stoper almak var o da önümüzdeki aya artık :)

• EneSerhat kullanıcısına yanıt

Eyv hocam sonunda çok fazla zorlanmadan yendim, dediğiniz gibi messi ve neymara markaj uyguladım, onların taktiği ile değil de çokta hoşlanmadığım 5li defans yaptım bi kaç pozisyon dışında çokta etkili olamadılar bende çok pozisyon bulamadım diziliş gereği ama maçın başında ve sonunda attığım gollerle 2-0 yendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Arkadaşlar epic paketiniz ne durumda bütün görevleri yaptıktan sonra? Benim şu an 226/250 yani 24 kere açmışım. x26 yazıyordu fotografta. 2 gün giremediğim için kaçırdım mı yoksa yeni görevler mi gelecek sizde durum nedir?

Ayrıca 5'li paketten kimi aldınız kimi önerirsiniz

Selamlar

Tüm topları açtım.  Ljungberg, Belletti geldi seçmeliden de D. Villa aldım. Aklım Sneijder de kaldı :) kısmet artık. Ljunberg kullanmam sevdiğim bir oyuncu değil. Belletti yerine Kounde var gayet memunum. Villa forvette yerini aldı. İgrenç siyah kramponlu değil extra sevindim ona  

• Endrick çok fena bende yok ama karşı takımlarda görüyorum,konami sizmisiniz nunes e yüklenen alın size endrick der gibi gol kaçırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 5 Ocak 2025; 20:32:20 >
  • Steam tarafında olduğu gibi "lisans" yaması yok mudur PS5 için? yani sırf bu yüzden bilgisayara tekrar Steam'den indirip lisans yaması kurdum. (İngiltere-İspanya-İtalya gibi ligler/takım adları/formalar)

ama bunu PS5 tarafında yapmak mümkün mü? Madrid Blue,Madrid White gibi saçma şekilde oynamak sıkıyor bir yerde. Tamam belki esas odak noktası formalar,takım isimleri olmamalı ama.

var mıdır çözümü?

• ve sonunda yeni sezonun ilk D1'i geldi.

amacım armayı almaktı ve başardım

baya zor oldu, 1790 iken sıralamam ilk 10.000'e gelince hem öyle bir momentum yedim hem de öyle rakipler geldi ki 1600'e kadar düştüm. Sıralamam 17.000'e geriledi. Sonra güzel bir seri yakaladım, hiçbir şartta D1 dışında rakip gelmiyor zaten ama sıralamam 17.000 e düşünce rakip olarak 1 kişi hariç 10.000 altı hiç kimse gelmedi. O 1 kişi de anlık sıralamada 683. kişiydi, momentum desteği ile zar zor berabere kaldım. Yani genelde kendi dengim 11.000-17.000 arası kişilerle oynadım. Neyse sonra yine 1750 barajına dayanınca üst üste 4 maç daha kazanıp armayı kaptım :D

Artık 9 Ocak'a kadar sıralama maçı yapmam :D

etkinliklerden devam

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 6 Ocak 2025; 10:50:0 >

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun :) bir kere çıktıktan sonra düşsende klasman 2 ye yine 1.klasman armasını almış oluyorsun. Aklında bulunsun hocam

• fatih_aky kullanıcısına yanıt

hocam saol uyarın için biliyorum ama ben öyle kalsın D1 yazısı bozulmasın diye öyle dedim :)

daha yukarıları efsaneler, bana göre değil :D

• ulan beleşten alba çıktı ya. Hiçbir olumlu etkisi yok, başka paketleri öteledik şimdi bi de oynatmayacağımız bir oyuncu için. Bir pakete girsek 50 toptan aşağı vermez şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 6 Ocak 2025; 13:50:14 >
  • fatih_aky kullanıcısına yanıt

10 beceriyi de veriyor mu lig bitiminde yoksa 2. Klasman olduğu için 5 mi veriyor?

• ozguzel kullanıcısına yanıt

Hocam sen şimdi naneyi yemedin mi.? Zehirli şerbetten tadmışsın artık umarım maddi durumun iyidir bundan sonra sürekli epik paket açmak isteyeceksin muhtemelen.Keyfini çıkarmaya bak bol eğlenceler  

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Yok abi 1 e ulaştığın için alıyorsun tüm bonusları. Ben geçen sezon 3 te tamamlamak için ikiden düşmüştüm bilerek. Maksadım 1-2-3 arması yapmaktı bir baktım bana vermemiş armayı yine klasman 2 arması vermişti. Orada görmüştüm bir kere üst klasmana çıkınca alıyorsun o klasmandaki bonusları. Hatta daha da ileri götürüyorum. 3. Klasmanda bitirdiğim sezonda bile beni daha önce klasman 1 oldum diye 4. Klasmandan aşağıya düşürmüyor sezon sıfırlandığında. Halbuki ben 3 te bitirdiğimde 2 de bitiren arkadaşım 5. Klasmandan başlamıştı. Ben yine 4. Klasmandan başlamıştım gibi

• Bende 1. klasman armam olduğundan hep 4'den başlıyorum. Hafif yüklendim son günlerde, div2'ye çıkıp orada bırakırım. Div3 çok rahat klasman ama tam keyif için oynamalık, kasmadan kazanıyorsun.

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]
  • Her şeyi yaptım 1’e çıkamadım, tavsiye verin diyen bir arkadaş vardı çıktı mı div1’e merak ettim :D

• waddey22 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 10261027102810291030
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.