Püf noktası yok coin harcıyorsun sürekli şansa ne zamana çıkarsa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1026. sayfa)
-
-
Konami yine etkinlikte 250 tane topçudan 5 tane bulabilmek için 3200 epic kadroyla süper yıldız ayarını dayamış, iyice keriz yerine koyuyorlar oyuncuları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18'e ulaşıp verdiği "seçmeli" kartı ile Sneijder'ı aldım. Güçlendiricisi olduğu için oradan alıp şut ve diğer güçlerine dağıttım. Fena olmadı gibi.
-
Bence çok iyi kart!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Seçmeli sözleşmede Nunez-Endrick-Emery hangisini seçmeliyim? İleriye yönelik hangisi daha iyi seçim olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ulan seçmeliden 20 tane top açtık bir tane bir şey çıkmadı ya. Artık seçmeliden belletti de alacağız gibi duruyor
Ben 24 tane açtım ve bir şey çıkmadı.
-
21 de seçtim baktım boş iş konamide 1 topçu açtırmak için ırgat gibi onu yapacaksın bunu bitireceksin verdiği topçularda kör, topal.
Bu oyunda kornerlerde stoperlerin ceza sahasına gitmeleri için her seferinde ayar mı yapmak gerekiyor?
-
Evet ve hayır. Ana taktiğinizde ayarlarsanız maç başladığında da devam ediyor ancak ileri çıksın diye görevlendirilen oyuncuyu maç başlamadan değiştirirseniz onu tekrar atamak gerekiyor.
-
3200 lük kadroyu yenen varmı efsane modda?
Efsane milanı yenememiştim. Sonra milanın taktiği ile 1 dos 3 os 2 sf ile oynadım. Rahat yendim. davids, de bryne ve pedri adım attırmıyor ortasahada.
-
Bir de öyle deneyeyim. Aslında kornerde taktik (arsenalin güncel taktiklerini oyunda çizebilsek keşke) çizemiyoruz, kısa oynamakta çok riskli.
-
F.Temas les .Bir omuzda uçar sut cekene kadar :d
Gsliler için keyif adamı. Coopta Drogba ile gider. Yoksa bu fiziksel temas ve hızla sadece 23 nisanda oynar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 2 Ocak 2025; 16:23:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk başlarda böyle güzellikler yapıyor. Devamında 4 yıldızlı gelseydi bari diyeceksiniz. ;)
-
Süper eğer oyuna devam edersen en az iki yıl kadronda olur o kart
-
ben bellettiyi tercih ettim kounde vardı defansta fakat çok bir şey değiştirmedi sanki cok adam kaçırıyor koundeye göre arkaya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X