Sana da beles toptan boyuna bisey cikiyor sanirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1030. sayfa)
-
-
Lampard var hocam gayette iyi kullaniyorum ama hizli kontra atak defansi cuvallatiyor uzun top kontraya gecsemmi diyorum coin varken artetami alsam diyorum hucumda kisir kalir diyen var bol atak tek.pas vs yapmayi cok seviyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netman e siber saldırı olmuş. Mesaj geldi arkadaşlar. Bağlantı var ama pese girmiyor. Bi fikri veya Başka internet sağlayıcısı tavsiyesi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam artetayı da aldım flicki de arteta bana uymadı uzun topla kontrası var flick akışkan oyun oynadığımdan daha çok hoşuma gitti çok fena baskı yapabiliyorum flick ile arteta da güzel ama top çevirme oyunu bana daha yatkın olduğundan ben flick kullanıyorum uzun top kontra sizi sarmayabilir onu söyleyeyim alışmak lazım ama durgun oyun oluyor defans sadece daha iyi
-
Toplamda 3.
Showtime Pedri, Thuram ve son olarak Alba. Hepsi kayıtlı videolu.
Bu Bale paketinde olan Roberto Baggio tam bir canavar yahu. İnanılmaz teknik , hızlı ve bitirici. Tam aradığım oyuncuymuş.
Şiddetle tavsiye ediyorum
-
az önce sen mi bana gol attın bana? çok güzel yaprak vuruşları var köşeye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 7 Ocak 2025; 20:21:7 > -
maşallah hocam yakında epiclerin hepsine tek atmaya başlayacaksın,8k harcayanlar var tek pakete,bende şans yok.o yüzden açma işini bıraktım.
-
Yok reis bugün playstation'u daha hiç açmadım
-
Şimdi bir soru arkadaşlar toplanın. Hesapta 4000 coin olduğunu düşünün yan hesap. Bale paketine girmek mi mantıklı olur yoksa adam akıllı stoperlerin olduğu 150 lik bir paket mi? 4000 coin 250 lik kutu için az kaçar sanki?
Yan hesabın birine ilk gelen tek güçlendiriciliği baggio, ve bombacı chiesa çıkmıştı. Birikiyor mesela 5 top açıyorum bişey çıkmıyor. Böyle böyle biraz zaman geçince illa ilk 3 te veya beleş toptan bir epik veriyor. Bir başka hesaba da benzer şekilde forlan ve Raul çıkmıştı.
Durgun oyun bana gore deil hizli kontra devam ozaman
Coini 4500 yapıp, 5 farklı pakette 900 e 10 tane açmak bence en mantıklısı. Her kutuda aslında senaryo en baştan belli. O 4000 bine hiç vermeyedebilir. Riski dağıtmak daha mantıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mantıklı ama zor bir ihtimal. Ama bu yolla muhtemelen en az 1 tane gelir diye düşünüyorum. Ama işte stoper lazım o yüzden ya adam akıllı bir 150 lik pakette 2 tane çıkarmayı deneyeceğim çıkarsa yada bale paketi yapıp bir ihtimal baggio ve bale bekleyeceğiz bir umut.150 lik güzel bir pakette 4000 coin ve hatta o paket gelene kadar birikenlerle 4500 3 tane birden bile çıkabilir.
Ulan coinin olunca da dert oluyor böyle açması binbir türlü matematik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 7 Ocak 2025; 21:13:4 >
kesinlikle stoper paketine girerim sağlam defansif orta saha ve stoperin yoksa ilersinin önemi yok top geçmiyor viera makelele puyol nesta gibi isimlerden.
-
bu xabi alonso td ünde kesinlikle bug var adi karaktersizler millet yenebilmek için paket alsın diye yapıyorlar adamlara ne markaj uygulanılabiliyor ne de paslar yerine gidiyor çok dikkat ettim hep xabi ye denk gelince oluyor diğerlerini ezip geçiyorum xabiler gelince oyun sapıtıyor.
-
-
Kesinlikle öyle ön libero ve stoperin kadar takımsın bu oyunda çok ekstra becerikli değilsen eğer..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasman bitince en son kaçsa o gösteriliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasman 2 de 30 bin civarında öyle bir momentum yedimki kendimi 3. Klasmanda buldum her maçım ilk 10-20 dk 4 gol yiyerek başladı bende tekrar 2. Klasmana çıkıp bıraktım, etkinliklerde ayrı oynuyoruz klasman da ayrı özellikle epic kadroları yukarı sürüyor sistem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X