Şimdi Ara

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.701
Cevap
213
Favori
870.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu saçma sapan penaltıdan verilen topu öylesine açarken renkli menkli birşeyler yandı söndü derken Drogba verdi. Sonrasında bir türlü oyuna geri dönemedi, en son ağ hatası verdi. Drogba takımda kaldı mı gitti mi heyacanı top açmanın kendisinden daha fazla heyecan yaptı :D

• Sürekli bağlantı kopma hatası devam. (steam)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 32.Topta Kral'ı bulduk.Dias ve Tah sizin olsun artık 😁

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı hataları hala devam ediyor PS5

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Şuan oyun oynanmaz halde

• ANLT kullanıcısına yanıt

Tebrikler on numara stoper(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

keşke sabit b form da gelseydibu yüzden show timelardan nefret ediyorum

• 90 hız 76 hızlanma 86 kafa falan oluyor çok net hızlı kontra için yeterli. Daha hızlı bir Van dijk gelmez zaten.

• Arkadaşlar oyun sürekli ağ hatası veriyor ps5 de. Bende mi sorun var oyunda mı

• Bence yeterli

(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU]

• Arkadaşlar yeni ps5 aldım oyunu oynuyorum wifi ile oyun sürekli bağlantı koparıyor sebebi ne olabilir ilk kez başıma geliyor

• xabi alonso bugı yine iş başında saçma sapan top kayıpları ayağının altından top kaçırmalar arkaya adam kaçırmalar bu kadar olmaz gerçekten.

• mucahid_06 M kullanıcısına yanıt

İnternet turk.net mi

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam türk net daha oncexe ps5 kullandım böyle olmuyordu

• ozguzel kullanıcısına yanıt

Alonso ile alakalı değil zaten takımların yarısı alonso ile oynuyor, memontum yiyorsun , 2. Klasman 30 binden üst üste 6 yenilgi ile klasman 3 düştüm o ara alonso seninle maç ayarlamaya çıkmamıştı heralde takımın başındaydı, hızlı kontralarda birde momentum yersen anında 5 lik olursun

• Bağlantı sorunu yasayan arkadaşlar için aksam eve geçtiğimde ps5 icin bir ağ ayarı paylaşacağım. Geçtiğimiz sene ben de aynı sorunu yaşadım. Oyun menulerinde gezerken bile atıyordu. Ayar sonrasında sikinti bitti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozguzel kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun sürekli ayni td ile oynayınca takımın komple nerf yiyor gibi hissediyorum ben. Bende de Xabi var, div1 e çıkarken rahatca kullanıyordum guncelleme sonrasi kevgire döndü takım. Td degistirip uzun topla kontraya geçtim akmaya başladı tekrar. Muhtelemelen bir süre sonra tekrar aynı döngüye girecek :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ata_han kullanıcısına yanıt

Aynen dediğiniz gibi menüde gezerken bile atıyor hocam. Takipteyim mesajınızı.

• arkadaşlar herkes türknete arıza kaydı bıraksın sorunu anlatsın başka türlü olmayacak. Ben akşam başladım defalarca arıyorum (KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] 

• complete_ kullanıcısına yanıt

hocam çok dikkat ettim 300 maç atmışımdır bu ay özellikle xabi alonsoda oluyor saçma sapan önüne düşmeler vesaire hızlı kontra oynayan stoickhovic lampardda var onlarda böyle momentum olmuyor artık xabi alonso gelince dikkat ediyorum sürekli hep aynı şeyler oluyor paslar rakibe gidiyor defans oyuncuları ara paslarına girmeyip önünden geçen topa müdahale etmiyorlar kıçına başına çarpıp önüne düşüyor bir de toplar enteresan bir durum boostlu resmen xabi zaten ilk 100e bak çoğu xabi inanın çoğu avantajlı oynuyor dikkat edin anlarsınız pcden oynuyorum bu arada ben.

• ata_han kullanıcısına yanıt

konami sahtekarlığı bu başka açıklaması yok yeni paketleri eksikleri satın alsınlar diye yapılan üç kağıtçılık.

• 
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.