En akıllı olanı yapmışsın fiziksel teması az oyuncu 150 olsa almam artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1035. sayfa)
-
-
Ronaldo geldi diye sevinirken özellikleri iyi gorunmuor sanki.Drogba varken almaya degmez gibi.Cikarip oynatan olursa yorum alabiliriz😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
39 yaşında ronaldo işte hocam drogbanın paralı versiyonu her türlü daha iyidir bundan.
-
Ronaldo karşı oluşum fotbol oyununa para yağdırdı konami çok bozuldu, yakında 50 yaşında emekli maaşını çekerkenki kartını getirir, oyunda çok etkin olmasını istemiyor, kişiselleşmiş olay.
Klasmandan nefret ediyorum. Türkler oyunu mu bıraktı bu konaminin türk italyan eşleşme sevdası nedir anlamıyorum.
Hepsinin profiline baktım istinasız dil italya.
Momentum vs herşeye alıştık artık da şu server olayını aşamıyorum oyunda.
2 saniye önce düşünüp 1 saniye kala harekete başlamazsan imkanı yok eşit oynayamıyorsun. Hep 1 adım öndeler.
Burada klasman 4 olduğu için rakipler oyuna hakim değil klasman 2 de filan olsalar imkanı yok yenemem hiç birini.
Playstation da klasman kasan türk arkadaşları gerçekten takdir ediyorum ya uber internetleri var ya uber becerileri.
-
Son güncellemeden sonra inanılmaz bir şey sürekli aşırı güçlü takımlar geliyor. 2020’den beri eFootball oynuyorum ilk kez 1000li puana düştüm, 1G2B11M ile klasmana devam ediyorum.
Bir şey anlamadım bu işten..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an yem olarak kullanıyor konami özellikle yeni paket açanlara paraya değdi haaa dedirtiyor.
-
hocam bu arada daha demin geldi ronaldo kası takıma 5-3 yenildim 4 gol ronaldo attı.
-
Bu epic çıkarma taktikleri işe yarıyor mu? Mantıksız ama bi deneyen varsa bilgilenelim, kadrolar çok üst seviye yetiştim diyorum 3200 üstükadrolar geliyor, yıldık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaka yapıorsun 😁
Hcm inanın sizinle alakalı bir durum değil:D
Bende defalarca aynı seyi yasiorum.Momentum herseyin uzerinde bu oyunda.98'lik karsi kale senin 105'lik kalecinden daha iyi oynuor falan gercekten bu doz cok fazla.Kadronun hic bir onemi olmuor cogu zaman.
Öyle hocam, momentum biliyorum ama artık tadı kaçtı. Bana da momentum vermesin, bileğimizin hakkıyla oynayalım.
-
Defalarca mail attım italyanlar için konamiye cevap geldi ama alakasız. Beni italya da mı yaşıyor görüyorsunuz dedim istisnasız en az 2 rakipten 1 i hatta bazen üst üste hepsi italyan. Ama nafile. Yakın bölge yapıyorum yine kurtuluşu yok. 3.Klasman da 3 maç yaptım daha o derece düşün. Eskiden olsa çok daha fazla oynardım ama artık günde 1-2 en fazla klasmana giriyorum. Ortaklaşa takılıyorum daha çok. O sebepten server işi düzelmeden ne coin alırım artık ne de eskisi kadar klasman kasarım. Çevre yaptım bayağı ortaklaşadan :) Keyfine takılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konami Türkiye'nin oyuna olan ilgisini farkında
Türkiye'den iyi para da kazandıklarını düşünüyorum
umarım yakında Türkiye'de bir server açarlar
İtalyanlarda bizden şikayetçi sürekli ping network vs mesaj atıyorlar maçtan sonra
-
Elini taşın altına sokan yok. Ünlü bir pes yayıncısı türkiyeye server için imza mail kampanyası düznleyebilir kitleleri peşinden sürekler biz dahil katılırız kampanyaya.
ancak böyle bireysel olarak ahmet mehmet ali velinin atacağı 3-5 maille kimse bizi ciddiye almaz.
konami türkçe spikeri tanıttığı bir organizasyon düzenledi, az miktarda yayıncı davet etti. Yarısının oyunla alakası yok sadece küçük çocuklara video çekmek için ayda 3-4 efootball videosu çeken tipler.
Diğerleride dil bilmedikleri ve cesaret edemedikleri için yetkiliyle konuşamamış bile server işini.
bu düzenle zor çözülmez server işi
-
Hocam maili burayada yazarsanız bende konamiye iletmek isterim. Artık bu server ve italyanlarla oynama sorunlarından dolayı oyunu bırakma noktasına geldim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X