bu endrickte de sağlam bug yapmışlar adamın önüne düşüyor tüm toplar sevşenko ile andy cole var bende böyle bir şey olmuyor :) tam şerro bu konami tam. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1031. sayfa)
-
-
Adam kadroya giremiyor takımında 106 forvetlerden daha etkili oyunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 8 Ocak 2025; 18:43:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorma hocam bunlar iyice saçmaladı cidden boşa para harcamışız.
-
Haftanın kovası 101 oblak her geleni, gelmeyeni, kıçına çarpıp içeri girenleri sayarsak kovanın içini tamamen dolduruyor, epic kalecisi olmayan bu oyunu 4 gol fazla yiyeceğim diye oynasın, bedava gelen noueri mi oynatsam liberoda oynuyor en azından, hepsi aynı kalecilerin epic dışında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 8 Ocak 2025; 22:21:13 >
konami o xabi alonso denen teknik direktör senin tüm ecdadını silsin amo evladı.
-
5 maç kazanıyorum farklı rakipler var %60 40 topla oynama eziyorum hansi flick top cevirme oynuyorum bu boostlu xabi ile eleman geliyor yeminle sana 500 coin harcayıp aldığı fernando torres hattrick yapıyor orta sahada pas geçmiyor defans her topu adamlara atıyor daha nicelerini sayabilirim siz farkına nasıl varmadınız hayret ediyorum.
-
-
Oyunun metası hızlı kontra ve uzun topla kontraya uygun. Bende eskiden Guardiola top çevirme oynuyodum, özellikle benden zayıf Xabi li rakiplere kaybediyodum daha üstün oynamama rağmen.Baktım olmuyo bende Xabi’ye geçmiştim dünya varmış dedim. Şuan milan çift boostlu Fonseca ile devam ediyorum memnunum. Bende isterdim geriden pasla çıkim rakibi kendi kalesine yığıp set hücumlarıyla maçı kazanayım, ama cidden bu oyunda bu çok zor maalesef
Memnunsan sıkıntı yok
Problem yaşarsan messi ile bale yi değişmeli oynatırdım
Messinin olduğu yere pivot santrafor koyardım hava hakimiyeti iyi olan fizikli
K de bruyne yerine defansif meziyeti yüksek bir orta saha koyardım
günlük penaltılara gelecek herhalde de, bu da drogba gibi sonsuz döngüde gelirse bunu da alamayız biz Drogba çıkmadı mesela bana hala. yıkılmaz kale kante showtime gelecek yüksek ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
top çevirme dışında hiçbir oyundan zevk almıyorum
top bende olacak arkadaş
ama bu taktikte defans hattı ve kaleci çok iyi olmalı ki kaptırdığında rakip kontraya çıkamasın
ben top çevirme ile D1'e çıkıyorum
İPUCU: Eto'o ya çakılı kalma + kontra hedef görevleri atadığım için Eto'o takımın top çevirme taktiğinden bağımsız şekilde kendi başına hızlı kontra taktiği oynuyor. Böylece sanki iki taktiği de aynı anda oynuyormuşum gibi hissediyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 9 Ocak 2025; 10:4:22 > -
Gelen en hızlı Van dijk olabillr. Bir de Tah var o büyük ihtimal daha hızlıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 9 Ocak 2025; 10:48:12 >
Oo yeni adamlar gelmiş 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Huguita gelsede biraz çılgınlık görsek, oyun zaten çok çılgın konsepte uygun
Maalesef momentum denen olay iyice artmis sanki, oyundan zerre zevk alamiorum bu ara o kadar para harcayip kadro kurduk . Oyun sana istedi mi sut bile cektirtmior poz. giremiorsun Keyif almak icin 1 2 mac yapayim diorsun daha fazla stres olup cikiorsun.Onun icin tek mac yapmak bile istemiorum bu ara.
Yalniz bugun gelen stoper paketi de muazzam .
Gelde girme bu pakete 😁
iki gündür sürekli ağ hatası meydana geldi hatası alıyorum
ilginç olan maçlar sırasında değil de bir yere girip çıkarken oluyor. Mesela az önce "gol oldu" a gireyim dedim yine attı
yeniden giriş yapıp devam ediyorum
bu sorunu yaşayan var mı ?
-
Aynen. Bir şekilde maça başlayınca maç esnasında sorun olmuyor. Ama menü geçişlerinde sürekli bağlantı kopuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X