Ben 2. Yarı alıyorum genelde rakip hafifte yorulmuş oluyor. Hulk gibi giriyor maça < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1023. sayfa)
-
-
darlandım 1800lük messi aldım topla bırakın buluşmayı hiç sahada yok
-
bu oyuunun tek anahtarı adam gibi dos o iyi değilse her türlü geliyorlar momentum kurbanı oluyorsunuz.
-
oyunu silmeme az kaldı resmen şerefsizlik bu.
-
yan yana oynasam fark atacağım adama böyle komik bir duruma düşmek ne bileyim çok enteresan momentum tarihi yazıldı son 2 aydır. Allah belanı versin konami, münafık konami.
-
En iyi dos sendede olsa momentum yiyeceğin zaman yiyorsun bir şekilde golü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen ay okuyanlar hatırlayacaktır tek maç kazanamadığım için 1 inci klasmana çıkamamıştım.bu ay tek kuruş harcamadan kurduğum bedava kadro ile klasman 1 çıktım.iyi bir oyuncu değilim momentum arkamda olduğu için klasman 1 kadar sistem yükseltti beni.boşuna bu oyuna para harcamayın.kadro dışı yedekler dahil olmak üzere fotoğrafları ekliyorum.teknik direktör Luis a roman.parayla alınmış tek oyuncu yok.sistem hediye ne verdiyse imkanlar dahilinde böyle bir kadro ile mücadele ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok hocam ben Beşiktaşlı'yım ama o hissi anlıyorum guti bile gelince heyecanlanmıştım Beşiktaş kartı olmamasına rağmen, kadro olması yeterdi.
-
birikmiş 1600 coin var ama Puyol için değil de Nesta için biriktirmeye karar verdim. Bi 3k falan olursa daha fazla şansım olur diye düşünüyorum. Nunezz yarın gelir inşallah bakalım biraz da onla oyalanırız
Üstadım Konami yol verirse kazanıyoruz.kadromun fotoğrafını koydum.bir tane parayla alınan oyuncu yok hepsi ya hediye yada birikmiş coinle açılan haftanın oyuncularından gelenler.kesinlikle bu oyuna tek kuruş harcama.
Konami bir bana yol vermedi 3. Klasmandayım 1 maç kazansam 2. maç takım sürünüyor oyunum aynı 3100 civarı takım, 3200 üstüne yenilsem bile 5-10 top şut çekmeden bırakmıyorum ama momentum salmıyor, adam standart gökeres kartı ile 5 tane atıyor, aynı topçuyu bende alıp kullanayım diyorum beli dönmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 31 Aralık 2024; 14:48:25 >
O galibiyetler 1200 puandan beri hocam
Deniyor.Böyle gelirse seçim belli sanki.
Tebrikler hocam iyi oynuyorsun belli bağlantında iyi olmalı muhakkak
Teşekkür ederim ama gerçekten iyi oyuncu değilim.fotoğrafları yükleme sebebim çarenin binlerce lira harcayarak epic oyuncular çıkartıp full epic kadrolarda olmadığını göstermek içindi.çok ciddiyim ne teknik direktöre ne oyunculara tek kuruş harcamadım takımımdaki tek epic Tony Adams oda çoğu zaman formu düşük geldiği için yedekte bekliyor.istikrarlı bir şekilde formu yüksek oyuncularla bir kadro kurdum.bu kadro her hafta form durumuna göre değişti.eylül ayından beri klasman 2 de takılıp kalıyordum sistem izin vermiyordu bu ay momentum tamamen kalktı benim kadroda klasman 2 bu şekilde geçmeyi başardım.çözüm kesinlikle para harcamak değil paranızı yatırmayın bu oyuna.1700 puanı geçince ne rakiplerle eşleştirdi sistem ne paralar harcanmış adam neredeyse her hafta epic almış sonuç kaybetti maçı.tekrar belirtiyorum çözüm kesinlikle para harcamak değil.
Giriş yapın 250 lik bale paketinden 1 top açma hakkı bi de seçmeli Nunez, endrick ve emery den 1 açma hakkı veriyor. Yeni görevler yüklenmemiş, perşembe artık.
Hayal kırıklığı oldu emery seçtim ben 29 seviye gelmiş. Birşeye benzemedi böyle. Epik forvetlerim çok fazla mecbur bunu aldık artık kaldırıp bir köşeye atmalık bir hediye oldu
250 lik paket tam bir tuzak milleti sömürür bale çok iyi duruyor ama sonlara bırakırsa milletin aldığı zam konamiye gider evlardan ırak
Aldık bakalım, top taşıma çıktı 100 de kaldı, başka. güçlendirici kalmadı
siz olsanız bu 3ün den kimi alırdınız?
-
Bale için şöyle bir durum var.Form durumu istikrarsız yazıyor.Bu pakette keriz silkeleme seziyorum.Paketteki tek form durumu istikrarsız olan bale.En yüksek seviye olanda o.Uyanık olun derim.Ayrıca paket 250 lik.Adamın ocağına incir ağacı diker.Parası çok olan arkadaşlara önerim paketi bale için değilde shev veya baggio için açın.Süpriz olarak da andy cole iyi çıkabilir.Tahminim bu yönde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X