Coinden para basiyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1039. sayfa)
-
-
Arkadslaslar hesap satisa yaziyorum ama malesef orasi aktif değil oyunu xbox ta veya pc de oynayan hesabini satmayi dusunen benimle iletisime gecebilirmi kadroda istedigim bombaci heung min son
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada nadiren ps satan gördüm sadece facebook ya da bazı siteler var bu işi yapan oralara bakın.
-
Coin işinde deli para var EA oyunu parayla satıyor ama çok daha fazlasını fc satıştan kazanıyor.
-
Xabi Alonso’ya ayar mı çekiyorlar,oyuna bu teknik direktörün etkisini azaltacak bir güncelleme mi yaparlar bilmiyorum,onu alan rakiplerle oynadığımda hiçbir şey yapamıyorum,bildiğin buglu teknik direktörü zamanında alamamışız.Defans aniden boş kalıyor,çok rahat goller buluyorlar!!
Xabi Alonso ve Fonseca arasında boostlar dışında fark yok gibi deneyimime göre. Ama top çevirmeye çok ters geliyo hızlı kontra genel olarak, eskiden Guardiola ile oynardım ordan biliyorum, Xabi çok ters gelirdi yenilirdim hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 22 Ocak 2025; 22:51:23 >
İşte o hız bugu ,Alonso’yu avantajlı hale getiriyor.Zeitzler varken Alonso’ya karşı bazen başarılı oluyordum.5 yıldızlı oyunculara yüzde 300 katkı yapıyordu.Oyundan silindi,gerçekte de teknik direktörlükten emekli olunca.
Burada defalarca yazdım ama adamakıllı hiçbir şekilde cevap alamadım. Bazı rakipler arkada altı kişi defans yapıyor ve bu adamlar hiçbir şekilde yerinden milim oynamıyor, kendi takımıma defansif ya da Çakılı kalma komutu vermeme rağmen karşı taraftaki etkiyi hiçbir şekilde alamıyorum ben. Bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum buradaki herkese sordum araştırdım bir türlü bulamadım böyle adamlara karşı Contra‘ya çıkmak ya da pas yapıp geçmek neredeyse imkansız oluyor ve bunun sonucunda da yeniliyorum, gerçekten bunun bir çözümü var mıdır ben de geri dörtlümün ve onun ortasında oynayan defansif ortasahamın hiçbir şekilde yerinden milim oynamasını istemiyorum. Adamlar korner kullanıyorlar kendi yarı sahalarında beş ya da altı kişi sabit kalıyor hiçbir şekilde çıkmıyorlar bunu nasıl yapıyorlar gerçekten bilmiyorum, bilen varsa yardım ederse çözümünü buraya yazarsa çok sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hiçte öyle olmuyor, momentum arkasını alan çatır çatır gollerini atıyor. Defans evlere şenlik oluyor , rakip takımın defans milim yerinden oynamazken benim oyuncular aralarda inanılmaz bosluklari veriyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de böyle rakiplere kesinllikle gol atamıyorum.Peki ,bunlar defansta nasıl çakılı kalıyorlar.Bence önceki peslerdeki bir oynanış şekli olan Dos oyuncularıyla zombi pressi yapıp gerideki stoperlere hiç pres yaptırmıyorlar,onları hiç ileriye çıkarmıyorlar.
Her şeyden öte fiber bağlantıda bile 28 civarı ping çıkıyor bugünlerde!Bizim oyuncu,topu alıp ayağını kaldırana dek topu kaptırmış,golü yemiş oluyoruz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 23 Ocak 2025; 0:21:8 >
Bunun bir çözümü bir ayarı mutlaka olması lazım. Hani üçbeş adam oynasa tamam diyeceğim ama onlarca rakip bu şekilde oynadı bana karşı. Çakılı ayarında mutlaka 1.02 ince ayar daha yapılıyor ama ben bunu asla bulamadım şimdiye kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kadronun resmini atarsan ben sana söyleyeyim kimin nereye neden çıktığını.
Yahu bu % 300 dediğin tecrübe puanı, adamlara bir etkisi olmuyor ki oyuncularını fullediysen?
Herkese geçmiş olsun. Konami oyunun içine etmeye devam ediyor.
"Akıllı Yardım Artık PvP'de Mevcut!"
[Akıllı Yardım ile Oynanabilir Modlar]
Turnuva
Etkinlik - PvP (Ortaklaşa dahil)
Etkinlik - YZ'ye Karşı (Ortaklaşa dahil)
Hızlı Maç
Arkadaş Maçı
Ligim
Gösteri
Antrenman
Beceri Artışı
*Akıllı Yardım ayarları, bazı Etkinliklerde kullanılamaz.
*Lütfen bu ayarı eFootball™ Ligi'nde veya eFootball™ Championship Open gibi resmi e-spor müsabakalarında kullanamayacağınızı unutmayın.
Neden; çünkü Resmi e-spor'da olay tamamen bilek. Ne yapay zeka, ne momentum! Para kazanma dertleri yok.
eFootball Ligi'ne de bir süre sonra akıllı yardım eklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Ocak 2025; 10:26:52 >
-
Bunlar zamanında manuel adam kaçırmayı da ondan kaldırdı zaten, kendileri müdahale edecek. Bazen monentum kırıyordun forvet kaçmıyordu sen kaçırıyordun eski serilerde. Her şeye kendi karar verecek istediğini ittirecek. Olay tamamen denge amaçlı yeteneksizler oyundan kaçmasın top açmaya devam etsin. Çakallar ya işleri güçleri müdahale, yeni mod vs getirme dertleri yok hiç.
Yeni mod geldi.
3vs3 spor salonu maçı. Özel güçler dolunca özel hareket ve şutlar var. Atari salonu Arcade oyun modu yani.
-
bunu merak ettim işte. eve gidince direk deneyeceğim. Peki üstad ofline olarak arkadaşımızla oynayabiliyor muyuz
-
Fifa daki rush moduna benzer oyuncu gücünün önemi yoksa daha keyifli. Pes 21 de 11v11 vardı, standart takımlar ile uluslararası lig vardı herkes bir oyuncuyu kontrol ederdi. 10 numara moddu iki lig 1. lig 5yıldızlı takımlar 2. lig 4 yıldız takımları seçiyordu var hatta, Sadece steam hesabıyla kayıtlı 800 kişiden fazla oyuncu vardı, yok etitler. Coin uğruna hiç ettiler.
-
Tek başınıza veya iki kullanıcıya kadar takım olarak oynayabilir ve 3'e 3 maçların keyfini çıkarabilirsiniz. Elbette, eğlenceye katılmak için arkadaşlarınızı da çağırabilirsiniz!
Strike Arena, duvarlarla çevrili özel bir sahneye, benzersiz kurallara ve benzersiz aksiyona sahiptir.
Her maç 2 dakika sürer ve 30 saniyeye kadar ek süre vardır. Overdrive yetenekleri, Pass Chains ve duvara karşı paslar ile bu mod, başka hiçbir yerde görülmemiş birçok kural ve teknik içerir. Sonuna kadar kimsenin ne olacağını bilmediği çılgın maçların tadını çıkarın.
Heyecanınızı doruklara çıkaracak hızlı maçlara katılın.
Metinden oynanır gibi anladım ama denemek lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X