< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1041. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim 🙏 Abi şöyle tersten başlayayım :) Messisiz bu oyun bana göre olmaz. O zaman aynı dediğin gibi en donanımlısı olsun , en son geleni olsun hem de takımın tıkandığı yerde bir bomba ile düğümü çözsün gibi düşündüğümden tek onu aldım.
Ana kadroda otomatik bir kaç futbolcu dışında hepsi manuel aslında. Defansın tamamı 90 ve üzeri hıza sahip. Deco yerine normalde matheus var tam orta saha. Uzun boylu tam orta saha ambrosiniyi bekliyorum. Hava üstünlüğü de olan. Çok beğendim arkadaşımda var ve ortaklaşada oynuyoruz. Decodada top sürme ve pas yetenekleri çok yüksek olduğu için ve top sürmeyi çok sevdiğimden hem ronaldinho yu hem de decoyu oynatıyorum. Shevaya ayrı bir sempatim var :) ondan kadrodan çıkartamıyorum. İkinci yarıda da gulliti ronaldinho ile takaslayıp diğer süper yedeklerle sonuca oynuyorum gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Paslar çok yavaş, saha çok geniş, öyle olunca düşünme süresi çok fazla.
Bu şekilde bilek gücünün ortaya çıkması pek mümkün değil, konami'nin de zaten bunu istediğini zannediyorum, rating'i yüksek takımın kazanması...
Kabullenmesi zor ama 25 yıllık futbol oyunu maceramın sonuna geldim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu göbekle zorlanmıyor musunuz? Dos olmazsa iyi rakiplere direnemezsiniz bence. T.Adams bana pek güven vermedi ama yedekte tutulabilir.
-
Al benden de o kadar hocam. Az evvel bir maçtan çıktım, 4 tane direkten dönen topum var 2-1 kaybettim maçı. Son 4 maçtır hep son dakika golü yiyerek kaybediyorum, her seferinde de ataktayken saçma bir top kaptırıp. Oyun kendisi yazıp kendisi oynuyor resmen. Bir şirket neden yaptığı online oyunun sonucuna etki etmek ister ki, bu yüzden bırakan binlerce kişi olduğuna eminim. Ben de onlardan birisi olacağım sanırım.
Rijkard var bende aldım onu ama oynamıyorum onunla
Sanırım e football serisine benim gibi yeni başladınız. 3-4 maç oynayın kullanıcılar gelmeye başlayacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana göre fazla ofansif. Hem hücumcu bekler var hem de iki göbek oyuncusun da defansif yönü zayıf. De bruyne yerine bir ön libero yok edici veya tam orta saha olabilir.
Beckanbauer de fizik olarak kız gibi kalıyor oraya a sınıfı bir stoper lazım. En kötü hızlı bekten bozma bir oyuncu da olabilir. Son bale messi bunlar çok iyi kartlar. Klasmanda derece kasıyorsanız bence iki beki de defansif fulleyin ve defansif verin. Arka 4 sağlam dursun.
Bunun gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Brocum noldu çözdün mü şimdi niye öne çıkıyormuş? Oyunla alakalı çok fazla bilgi eksikliği var, hangi pozisyonun ne olduğu bilmek gerekiyor. Orkestra şefi, yok edici, tam orta saha bilmem ne hepsini çözmek lazım. Öyle sadece oyuncuları koy oyna bir oyun değil maalesef.
gerçi her şeyi yapsanız da müdahale tabi ki var. Bunu da benim gördüğüm internet kalitesi ile ayarlıyor. 3 maç kazanınca mutlaka lahgı bir rakip dayıyor illaki sizin netiniz aynı olsa da. Çok ciddiye alınacak bir oyun değil maalesef çok fazla yan etken var size bırakmıyor kontrolü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 25 Ocak 2025; 13:5:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ilginiz için çok teşekkür ederim
aynı kadro ile Rijkaard ile oynamaya başladım ve üst üste 5 galibiyet aldım.
fakat şunu söyleyeyim benim asıl kadrom bu değil,ceza aldığım için 2.kadro kurmak zorunda kaldım.
Ana kadrom ile sizin deyiminizle bilgi eksikliğimle 1.Klasmana kadar çıktım bu zamana kadar.
tabii yılların alışmışlığımda var ana kadroma bu 2.takımın isteklerimi yapmayınca bir garip oldu yine de şu anda 3.klasman mevcut sıra 42.830'dayım.
şimdiye kadar tüm oyunlarımda HIZLI KONTRA ile oynadım sayısız başarılara imza attım , siz söyledikten sonra UZUN TOPLA KONTRAYA geçtim bu tarz bana iyi geldi.cezam bitsin bu oyun tarzı ile devam edeceğim bir süre tabii tutarsa bilmiyorum.
üst üste 6 galibiyet alınca 1.kalsmandan mevcut sırası 168 olan biri geldi ve içimden geçti.
KONAMİ dediki bana sana 5 galibiyet yeter al sana rakip diyerek galibiyet serimi sonlandırdı.
ana kadromda olmadığı için GULLİT pişmanlığını hep yaşadım bir daha gelir mi bilmiyorum paketlerde ama gelirse basıp parayı bu adamı alacağım
oyunda bu herifi haşa TANRI yapmışlar, ne dokunabiliyorsun , ne tutabiliyorsun.elinde GULLİT olan bir adam oyuna zaten 1-0 galip başlıyor gerisi bileğe kalıyor.
cezam bitene kadar takılmaya devam sonra kaldığımız yerden devam
-
Gullit gerçekten de öyle hem kafa topu hem fizik hem denge hem de hız olan başka bir oyuncu var mı bilmiyorum. Şu oyunda 2 kez adam akıllı para harcadım ikisi de Gullit ben de hem Milan hem de Hollanda Gullit var. Biri yaratıcı oyun kurucu diğeri boşluk kollayan. Her ikisinin de avantajları var o yüzden bazen dönüşümlü kullanıyorum eski Gullit i de silmeye elim gitmedi. Umarım kısa zamanda yine gelir de sen de alırsın kadrona.
uzun topla kontrada gol atmak biraz daha zorlu sanki ama defans çizgisi çok geride o yüzden avantaj sağlıyor. Hollanda Rijkaard hızlı bir kart o yüzden hızlı Kontrada iş yapar ama tek başına yetmez. Hızlı kontra için arkadaki 4 oyuncunun da 85 üstü hız olması lazım diğer türlü çok zor hızlı kontra ile defans yapmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 25 Ocak 2025; 18:59:21 >
Gelirse bu sefer kesinlikle alacağım
Kante nin düz kartını bile kadroda tutuorum.Henuz bana gelmedi bu paket penaltilarda :d
Oyunu iyi oynuyor ama kadorunun önemi para yatırmayanın birinin mümkün bunu yapması.
ENESGAMEHUByoutubeAyrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCy4M3e7-NHHiDAOwHF46gnw/join Kanala Abone olmayı, ve Videoya Like atmayı unutmayın dostlarım 🫶🫶 #efootball2024, #shorts, #efootball2024, #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #efootball2024mobile, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #enesgamehub, #nelergelecek,#hediye,#kampanya,#gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #enesgamehub, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024, #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek,#hediye,#kampanya,#gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024 #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek,#hediye,#kampanya,#gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024 #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek,#hediye,#kampanya,#gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024 #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek,#hediye,#kampanya,#gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024 #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek,#hediye,#kampanya,#gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024 #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek,#hediye,#kampanya,#gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024 #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek,#hediye,#kampanya, #gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024 #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek,#hediye,#kampanya,#gameplay,#onlinemaç,#efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball,#efootball2024 #pes2024, #pes2024mobile, #pesmobile, #pes2024topaçılımı, #potw, #clubselection, #iconicmoment, #konami, #efootball, #efsanevi,#legandary, #haftanınoyuncuları, #topaçılımı, #pes2024topaçılımı, #pesmobile, #matchday, #gp, #myclub, #efootballpuanı, #efootballleague, #nelergelecek, #hediye, #kampanya, #gameplay, #onlinemaç, #efootballparası, #efootball2023mobile, #efootball2024, #efootball24,#efootball2024, #efootball2024, #epic, #efootball, #efootball2025, #efootball2025mobile,https://www.youtube.com/watch?v=CtteYn1s7b4 -
Playstationdan oynuyorum. Topu anlık kaybedince oyuncu öyle duruyor mal gibi. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bykclk -- 26 Ocak 2025; 16:40:21 >
Ps de oynasa bunu yerler xbox ta ps deki kadar ust duzey oyuncular oldugunu düşünmüyorum
Aynen katılıyorum
Eskiden steamda oynuyodu da nasıl anladınız xbox olduğunu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X