Hayır tek başınıza yada oda kurarak online 3 kişi. |
(KONAMİ) Efootball v4.0.0//PS5-PS4-XBOX-/[ANA KONU] (1040. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Denedim ama çok tutacağını sanmıyorum, ödüller de ilgi çekici değil. Bir de ödüller için ilerleme çok yavaş, galibiyette 3 ileri gidiyor bitmez o süreçler.
zaten etkinlik dahil rakip falan bulmuyor. Tekrar bakıma girerse şaşırmam. Hiçbir yerde eşleştirme olmuyor dönüyor devamlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 23 Ocak 2025; 12:45:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kötü olmuş ya neyse artık
-
1 maç yapay zeka 1 maç online rakip ile oynadım 2 maçta 6 adam açıldı. Atılan gol ve yapılan ekstralara göre fazladan ilerleme veriyor.
Bence de tutmayacak. Çerezlik 2-3 maç oynanır bir daha ellenmez muhtemelen. Oyun simülasyon, Fifa gibi arcade değil diye anlatıyorduk. Oyunun geldiği hale bak şimdi.
-
Böyle boş işlerle uğraştıracaklarına en azından geçen senenin epiclerini 50 lik paketlerde açtır eyy konami.
Yeni gelen mod ,özellikle görsel olarak berbat.Neon ışıklarıyla donanmış rengarenk bir zeminde,top kimde,biz kimiz ,ne yapıyoruz belli değil!
Bunun yerine aynı konsoldan da 2.kolla katılabileceğimiz,Pes 21’deki gibi klasmana ve ödüllere dayalı düzgün bir ortaklaşa maç modu yapamadınız mı!!
İki etkinlik oynayalım dedik yani yok olmuyor. rakibin kale muslera değil wakabayhi Genzo daha ilk yarı bi de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 23 Ocak 2025; 17:40:58 >
Bu mod hiç tutmaz. Ekran görüntüsü olarakta çok göz tırmalayan bir görüntü örüntüsü mevcut. Açıkçası ben 100 coine kadar ki kısmı alacak kadar oynar bırakırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eastblood bro gg 5-5 biten sen miydin acaba güzel maçtı ama fakir kadro kazandı
Aynen galiba bendim hocam :) fakir kadro dediğin aynıydı hemen hemen etkinlik kadroları, bende para harcamadım yani tr kadrosuna. Penaltılara kalmasından nefret ediyorum maçların hep kaybediyorum 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 23 Ocak 2025; 19:43:16 >
Fonseca hızlı kontra olmasına rağmen defans çizgisi geride diyor millet. Ben kullanmadığım için bilmiyorum tabi ama olabilir son dönemde coinle gelen hoca sonuçta. Xabi Alonso da ilk geldiğinde uçuyor kaçıyordu ama şimdi cacık. Alonso dan şikayet eden arkadaşlar görüyorum da gerçekten zor oynaması çok fazla açık veriyor şu ara.
-
Ruben dias ve de Ligt ile hızlı kontra? Ribery guardialoya ikinci güçlendirici de basılmamış. Herkesin hayalini kurduğu rakipsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😁 Analizler müthiş :) imrendim. Bende kadromu atacağım. Benim kadroyuda yorumla wadey hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kadro kötü biraz para yedirmen lazım :D rijkardı alıp bi kaç tane legend kart çıkartman lazım bunlarla zor oynarsınız
-
-
Arkadaşlar Klasnman pvp maçlarında neden oyuncu bulmuyor? Sürekli bilgisayar geliyor karşıma? Online değilmi bu mod?
Oyun formatı yanlış, defanstaki tercihler de aynı şekilde yanlış. Hızlı kontra oynuyorsanız defans hattı zaten ileri de olur, bir de üstüne ruben dias var ki yok edicidir öne doğru hamle yapar devamlı. Bu şartlarda sizin takımın önde basması normal ama defanslar çok ağır geri koşamazsınız. Ruben dias da ağır de light da ağır. Sizin bu defans hattıyla uzun topla kontra oynamanız lazım. İlle de hızlı kontra oynayacağım diyorsan oyun kurucu, savunmacı bek tarzı olan stoperlerle oynaman lazım. Ya da hızlı kontra da yok edici oynuyorsan o stoper mutlaka hızlı olması lazım 85 hız ve üstü ki geri koşabilsin arkada açık verirseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 24 Ocak 2025; 12:48:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X